View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
destroy
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 1:04 pm Post subject: |
|
|
stai si precitat fora na co ludia nadavaju. Toyoty sa kazia uplne tak isto ako vsetky ine auta, ale mozno Toyota, podobne ako posledne roky Ford necha cloveka n holickach menej casto ako napr. Jeep ci pazout.
Poslednou dobou je chyba skor prilis vela elektroniky v najvysperkovanejsich verziach premiovych znaciek. Prezeniem,
je rozdiel ci mi vrzga palubovka alebo ci sa moja elektronika v 220kmh rozhodne ze volant vlavo znamena ist vpravo. _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
Back to top |
|
 |
DR
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 8:14 pm Post subject: |
|
|
Matrix: nečekej od Forda zázraky, od fusiona už vůbec ne. To je konfekční auto pro šedou masu davu, dělané tak, aby bylo co nejlevnější. Za nadstandardní kvalitu si prostě musíš přilatit _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Nov 05, 2007 9:21 am Post subject: |
|
|
Matrix wrote: | Jen si nedokazu predstavit jak to mohli prodavat za 0,5milionu  |
ahoj, naozaj by som rad vedel, co mas v tom aute, ze opakujes sumu pol miliona, pokial viem, mas 1.4 benzin tu akciovu, co teraz stoji 300 000 Cz a kde je tych dalsich 200 000 Cz?
proste mi to len napis, co mas v tom aute naviac za 200 litrov, dikes _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Mon Nov 05, 2007 6:22 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | Matrix wrote: | Jen si nedokazu predstavit jak to mohli prodavat za 0,5milionu  |
ahoj, naozaj by som rad vedel, co mas v tom aute, ze opakujes sumu pol miliona, pokial viem, mas 1.4 benzin tu akciovu, co teraz stoji 300 000 Cz a kde je tych dalsich 200 000 Cz?
proste mi to len napis, co mas v tom aute naviac za 200 litrov, dikes |
Lenze Matrix to berie z pohladu, ze to auto sa predava aj za 500 000 ak nieje v akcii, t.j. ak si ho niekto kupi za neakciovu cenu dostane v podstate rovnake auto, ako ten co ho kupi na akciu. Cize predpoklada ze auta su dielensky spracovane rovnako, preto uvadza tu vyssiu cenu. _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
 |
Matrix

|
Posted: Mon Nov 05, 2007 6:37 pm Post subject: |
|
|
FF _________________ Matrix
Last edited by Matrix on Wed Nov 07, 2007 5:16 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Nov 05, 2007 7:23 pm Post subject: |
|
|
Ja to nejako nechapem ... auto stoji 330 tisic v akcii a TY to neberies v uvahu, ty napises neakciovu cenu, to je trosku nezmysel podla mna.
Potom mi ani nevies odpovedat na moju otazku, lebo od 300 do 500 litrikov, to naozaj by si musel mat klucky zo zlata, aby si sa k tej cene dostal.
treba pisat realne fakty, realne ceny a nie nejake neakciove, ktore uz realne nie su.
Fusion sa prestava vyrabat, drahsi uz nebude  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Evensong
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 10:19 pm Post subject: |
|
|
Getrag wrote: | Lenze Matrix to berie z pohladu, ze to auto sa predava aj za 500 000 ak nieje v akcii, t.j. ak si ho niekto kupi za neakciovu cenu dostane v podstate rovnake auto, ako ten co ho kupi na akciu. Cize predpoklada ze auta su dielensky spracovane rovnako, preto uvadza tu vyssiu cenu. |
Auto se za 500k neprodava resp. neznam nikoho, kdo by ho za tu cenu koupil. V podstate celou dobu jsou na Fusion podobne akce jako ted a kdyz uz si nekdo vybere neakcni model, dostane od prodejce slevu, ktera to skoro vyrovna. To je normalni pristup mnoha automobilek (napr. Citroen). Nasadit vysokou "cenikovou" cenu a nalakat lidi na slovo "sleva". Jednoduse marketing. Skutecna hodnota auta se pohybuje na urovni akcnich cen, a kdo to nepochopi a mysli si, ze "usetril" 200k, tomu je pak tezko pomoci.
Primlouvam se za to, aby tento thread pokracoval uz pouze vecnymi pripominkami a definitivne skoncil Matrixuv kolovratek.
Diky. |
|
Back to top |
|
 |
Matrix

|
Posted: Mon Nov 05, 2007 10:33 pm Post subject: |
|
|
FF _________________ Matrix
Last edited by Matrix on Wed Nov 07, 2007 5:19 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Nov 06, 2007 8:54 am Post subject: |
|
|
NECHAJME UZ TOHO ...
VRAVIM STOP
A UZ LEN K VECI, TEDA CHYBAM FUSIONA, INAK TENTO THREAD ZAMKNEM. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Matrix

|
Posted: Wed Nov 07, 2007 5:36 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | NECHAJME UZ TOHO ...
VRAVIM STOP
A UZ LEN K VECI, TEDA CHYBAM FUSIONA, INAK TENTO THREAD ZAMKNEM. |
JESTE PRED ZAMKNUTIM THREADU
Ford Fusion 1,4/16V je to nejlepsi auto na svete. Prakticky nema jakoukoliv zavadu, nic na nem nevrze, rozmery ma vsechny predpisove, z prevodovky nic nehuci. Dale bych vypichl uzasne resene podbehy zadnich kol, kvalitni lakovani vnitrku 5-tych dveri. Ma take opravdu skvele dilenske zpracovani, hlavne plastu vubec, ale uplne uzasne ma zpracovane vnitrni plasty prednich sloupku, zejmena jejich vrchy, sedacky nevrzou, a uvnitr je uzasne tichy. Tomu skvelemu, uzasnemu, milovanemu Fordu Fusion se nemuzou rovnat snad zadne jine vozy!
Ale hlavne jde za plynem, jede moc rychle, a to nejdulezitejsi nakonec -ma uplne uzasnou spotrebu - jen nekolik malo litru/100km.
 _________________ Matrix |
|
Back to top |
|
 |
dan
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 6:01 pm Post subject: |
|
|
Mam podozrenie, ze pod prezyvkou Matrix sa vlastne skryva Matrixova svokra. Musi mat totiz posledne slovo.
P.S. svokra = tchyne = mother in law _________________ FoFu Champion Ebony 1,4 16V, 7/07, Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
 |
xxnobodyxx

|
|
Back to top |
|
 |
destroy
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 6:55 pm Post subject: |
|
|
xxxnobodyxxx stastny to clovek, heh
Matrix by sa mal poobzerat po nejakej premiovej znacke. Zaplati clovek viac a ma auto na ktorom sa nesetri. Napr. audi a3 sportback ta vynde na 800tis v zaklade s 1.6 motorom a tam by uz nemalo nic vrzat. Problem je len ze a3 je vnutorne o dost mensie auto :-/ tak ja uz neviem. _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
Back to top |
|
 |
DANID

|
Posted: Thu Nov 08, 2007 8:29 pm Post subject: |
|
|
xxnobodyxx wrote: | Esteze nemam 1,4  |
čo maš proti 1,4 ked vie človek jazdit tak nema problem ani s takym motorom. _________________ FORD FUSION 1,4TDCI,2004,COMFORT FRESH. |
|
Back to top |
|
 |
destroy
|
|
Back to top |
|
 |
|