View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 9:24 am Post subject: Nissan Tiida |
|
|
Co si myslite o tomto auticku?
http://www.nissan.sk/home/vehicles/passenger/C11D/index.html?ln=/sk_SK
Svokor ma ponuku, z predajne na 1.8cku Full vybava, normalna cena je 650litrov a mozme ho mat za 500litrikov, co myslite?
(svokor ma 8 rocnu Hondu Civic, uz bolo na case ...) _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 1:18 pm Post subject: |
|
|
Ja jsem na nej videl test bud na CT (auto-moto-revue) nebo na Prime (autosalon) a hodnoceni nic moc, zvlaste by mi nepasovali jeho jizdni vlastnosti. A kazdy pořad ho hodnoti uplne jinak. Je zajimave, jak radikalne rozdilne mohou byt ruzne testy stejnych aut, viz napriklad Dacia Logan MCV. Na CT ho dost zkritizovali a na Prime vychvalili. Chce si to precist nebo videt par recenzi, auto si osobne projet (hlavne v uvazovane motorizaci) a rozhodnout se podle vlastniho dojmu. Kazdemu sedi neco jineho a neci nazor nemusi souhlasit s tim tvym.
Kdyz tak uvazuji, tak pri koupi minulych dvou aut (Fabia, Corsa) jsem se vlastne s autem, ktery by mel motor, co jsem si nasledne bral, vlastne vubec pred koupi neprojel. A to za nove auto zaplati clovek nemale penize (alespon pro mne) a vubec si ho nevyzkousi. Neni to pritom jenom u aut. Casto kupujeme veci a pak jsme "mile" prekvapeni, jak "hezky" nam slouzi _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
dan
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 10:46 pm Post subject: |
|
|
noo, tak tie testy su naozaj rozpoluplne. Asi ide o vkus a subjektivne pocity, ja som to auto este nvidel a nesedel v nom ... ale svagor hej a nestazoval si _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dan
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 9:44 am Post subject: |
|
|
dulius wrote: | noo, tak tie testy su naozaj rozpoluplne. Asi ide o vkus a subjektivne pocity, ja som to auto este nvidel a nesedel v nom ... ale svagor hej a nestazoval si |
Jasne, jeden ma rad blondiny, iny brunety. Vyskusajte (myslim tu Tiidu) _________________ FoFu Champion Ebony 1,4 16V, 7/07, Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
|
dan
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 3:54 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | noo, tak tie testy su naozaj rozpoluplne. Asi ide o vkus a subjektivne pocity, ja som to auto este nvidel a nesedel v nom ... ale svagor hej a nestazoval si |
Marek, v Cechach je teraz na Focusa akcia, je v cene 380.000 CZK v slusnej vybave. S dovozom na Slovensko su peripetie, uz som o tom pisal. Ale aj tak by to vyslo vyhodnejsie ako Tiida.
Viac na http://www.ford.cz/ie/currentpromotions/foc_promotions/foc_cpromo06_gold_trd/-/-/-/- _________________ FoFu Champion Ebony 1,4 16V, 7/07, Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|