View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hanýsek starší
|
Posted: Thu Feb 04, 2021 5:09 pm Post subject: mrtvé fórum |
|
|
Tak nějaký čas nenápadně "nakukuji" na toto fórum a zjišťuji, že nám asi všichni majitelé Fusionů odešli k jiným značkám.
Je to škoda, ale takový je život. Stejně se tohoto věrného a nenáročného kamaráda zatím nevzdám. |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Thu Feb 04, 2021 10:15 pm Post subject: |
|
|
Jazdia stale.
A iné značky?
Už sa neda kupit uplne bežne auto s atmosferickym motorom. To je magorina. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
SEKYC
|
Posted: Fri Feb 05, 2021 10:44 pm Post subject: |
|
|
Tak já sem na forum chodím každý den, co se týče výměny tak vždy po něčem pokukuji ale pak si vždy vzpomenu co jsem ve fufíkovi odvezl, co se do něj vešlo - 190cm lednici ,pračku, myčku, celou kuchynˇ, různé skříně ,pohovky, jo a nový matrace 20cm silný ty se nedají nějak zlomit-2ks 90X200X20 to sklápěcí sedadlo spolujezdce je k nezaplacení, celkově spolehlivé a jednoduché auto kde si základní údržbu dokážu udělat sám takový jiný auto na trhu nevidím, tak je tu jistě ještě dacia ale s tou spolehlivostí nevím nevím-koukal jsem na nový sandero stepway no ale za 300tis.kč ,to bych potřeboval spíše novou střechu na dům . Jo a v pondělí jsem vzal zajíce tak jsem dojel do práce a až se rozednělo tak jsem zjistil že jak mi bouchl do nárazníku že mi napůl vypadla ta velká mřížka s SPZ to jsem zacvakl na zpět ale ztratil jsem tu krytku na tažný oko ,tu jsem hned objednal za 97kč dnes došla ale bohužel šedá stejná jako ty mřížky já ji měl v barvě red tango ale neva lepší než ta díra . _________________ Ford Fusion (FUFÍK) 1.4 16V 59kw Comfort RedTango 5/2010 6,4l // Hyundai i10 1.2 16V 57kW 01/2009 ( divoká červená karkulka) |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Feb 09, 2021 7:45 pm Post subject: |
|
|
duves wrote: | Jazdia stale.
A iné značky?
Už sa neda kupit uplne bežne auto s atmosferickym motorom. To je magorina. |
Mazda sa este da nie? _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Feb 09, 2021 7:46 pm Post subject: |
|
|
Ja tu nakuknem tiez ... vacsinou zmazem nejakych novych userov, bootov ...
Ale vydrzali sme, od roku 2007, kedy som toto forum a web vytvoril, za to Vam patri vdaka
_________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Mon Feb 15, 2021 6:29 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | duves wrote: | Jazdia stale.
A iné značky?
Už sa neda kupit uplne bežne auto s atmosferickym motorom. To je magorina. |
Mazda sa este da nie? |
Aj Fiaty maju nejake. Moje ma 13 rokov teraz vo februari. Ešte 4 roky si možem nechať zajst chuť.
Za tu dobu som zvedavy, ako dopadne spolahlivosť tych novych Dacia Sandero stepway.
Vyzera to slušne. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|