dj-double
|
Posted: Thu Apr 19, 2018 7:42 am Post subject: ZRAZ 2018 |
|
|
nazdar vsetci,tak sme zacali spekulovat o zraze na tento rok.pomalicky to vyzera ze sa uz stretavat nebudeme,ono kazdy ma svoje starosti a zivot ide dalej a tak sa chcem opytat kto by mal zaujem sa stretnut tento rok,zatial sme ivaskovci,dj, scorseese a solarovci,predpokladany termin je 13.7.2018,ale mozete navhnut aj iny ak vam nevyhovuje,najdeme taky ktory vyhovuje co najviac ludom,miesto este nieje urcene ,ale predpolkadame niekde na morave,ani horni becva nieje zla.takze asi tolko na zaciatok,mohli by sme to brat ako nejaky rozluckovy zraz,ale nic nam nebrani stretavat sa dalej  _________________ SKYPE - dj-double
predtym : FORD Fusion 1.4i 16V Duratec, tango cervena,2006
FIAT Doblo Panorama,1,4 16V,biely šíp,mikrobus
SUZUKI Vitara 1,4 turbo,4x4,automat, 140 koni
TOYOTA Proace City Verso benzin,biela,96KW |
|
scorsese
|
Posted: Wed Jun 13, 2018 10:13 am Post subject: sraz 2018 |
|
|
Nazdárek kluci, taky bych vás rád viděl, ale problém je v tom, že jakmile se porušil termín srazu (okolo 5. a 6.7), tak se termín bude hledat těžko. Já jsem byl na všech "srazech" a tento termín jsem si vždy rezervoval právě pro sraz. Místo se pokaždé nějak vybralo (samozřejmě trochu s předstihem). Letos to moc reálně nevidím  _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|