View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zdenal8
|
Posted: Thu Mar 24, 2016 7:08 pm Post subject: |
|
|
jj. Na tohle jsem právě při tej instalaci taky narazil, že ty úhly pak nevychází podle návodu od výrobce. Já sem to zase víc utopil do mřížky a ty úhly celkem dost přiblížil tomu, co je v návodu. No přes STK už to taky 2x prošlo, tak uvidíme letos. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Fordeda
|
Posted: Thu Mar 24, 2016 7:27 pm Post subject: |
|
|
No vzhledem k tomu, co dneska svítí na nových autech za vánoční ozdoby, asi si s nějakými úhly na TK nebudou dělat hlavu. Na autech, která mají řadou diod obtočený půl čumáku by se úhel hledal stěží. Maximálně se kouknou po E v kroužku. _________________ Fusion + 1.6 schwarze Katze |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Thu Mar 24, 2016 8:36 pm Post subject: |
|
|
No je fakt, že potkávám mraky aut, co to maji vedle RZ. Když vezmu šířku RZ, tak jsou naprosto mimo minimální vzdálenost od středu auta.
Tuhle jsem potkal i Seat Leon a ten měl LEDky přidělaný na tom chromovanym rámečku kolem masky. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
carboy
|
Posted: Mon May 16, 2016 8:03 pm Post subject: |
|
|
Nemenili ste niekto stretavacky za ledky? Ja som naposledy povymienal interierove ziarovky a spz ziarovky za LED za tieto http://profiledziarovky.sk/led-ziarovky-do-auta/c5w-c10w a som velmi spokojny s kvalitou
teraz by som chcel skúsit stretavacky vymenit,
dakujem za kazdu skusenost |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Sun Mar 05, 2017 6:21 pm Post subject: |
|
|
To denné svietenie v tých špárach je OK? Nie je problem pri STK? _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
SEKYC
|
Posted: Sun Mar 05, 2017 11:32 pm Post subject: |
|
|
Copak duves chceš si ho tam taky dát? Hele stále to funguje bez závad a při STK mě to okukovali a ptali, ale spíše ze zvědavosti jestli to je orig. od forda,tak jsem jim řekl že některý pobočky fordu to v čr na přání dodělávaly ale ty moje jsem si tam dal sám, no moc se jim to líbilo Jenom při nabíjení baterie se musí odpojit na ní ten jeden kablik od modulu těch ledek,to je jediný takový malý zádrhel ale nabíjím tak jednou za rok ,jsem s nima opravdu spokojený za ty dva litry se vyplatily. _________________ Ford Fusion (FUFÍK) 1.4 16V 59kw Comfort RedTango 5/2010 6,4l // Hyundai i10 1.2 16V 57kW 01/2009 ( divoká červená karkulka) |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Mon Mar 06, 2017 8:46 pm Post subject: |
|
|
Už jsem s tím byl na STK 2x. Vždycky to přešli bez jakékoliv poznámky nebo dotazu. A to mám ty LEDky utopené v té mřížce a trochu natočené. Když se totiž dají zároveň s tím plastem, tak není dodržen úhel daný výrobcem LED.
SEKYC: Co se týká toho odpojení kablíku při nabíjení, dle výrobce (FORD) se má baterie stejně nabíjet mimo vozidlo. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Tue Mar 07, 2017 1:49 pm Post subject: |
|
|
No mam tak trochu iny problem. Začala jazdit naša najmladšia a nezapina svetla na denne svietenie. Tak to musim nejako riešiť. Neviem či chcem tam dať tie denne ledky, alebo tam namontovať zariadenie na automaticke zapnutie svetiel po naštartovaní.
Dajte tip na najjednoduchšie, resp.najlacnejšie riešenie. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
hanýsek starší
|
Posted: Tue Mar 07, 2017 6:18 pm Post subject: |
|
|
zdenal8 wrote: | Už jsem s tím byl na STK 2x. Vždycky to přešli bez jakékoliv poznámky nebo dotazu. A to mám ty LEDky utopené v té mřížce a trochu natočené. Když se totiž dají zároveň s tím plastem, tak není dodržen úhel daný výrobcem LED.
SEKYC: Co se týká toho odpojení kablíku při nabíjení, dle výrobce (FORD) se má baterie stejně nabíjet mimo vozidlo. |
Stačí koupit kvalitní nabíječku CTEK a můžeš bez problému nabíjet/udržovat baterii připojenou i s palubní elektrikou.
https://www.nabijeckyctek.cz |
|
Back to top |
|
|
Fordeda
|
Posted: Tue Mar 07, 2017 6:25 pm Post subject: |
|
|
duves: Tip nemám, už mne to nezajímá, denní automat mám. Osobně bych preferoval samostatná denní světla. Jednak jsou v drtivé většině automaty, druhak se přece jen trochu pošetří hlavní žárovky. Dneska se z nich každý výrobce snaží vydojit maximum a vlákna jsou přežhavená, samozřejmě výdrž je menší. Dovolím si varovat před hledáním levného řešení. Nevyplácí se to. _________________ Fusion + 1.6 schwarze Katze |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Wed Mar 08, 2017 1:33 pm Post subject: |
|
|
No investovať sa mi do toho teda nechce privelmi.
Asi zvolim len automat na hlavne svetla. Máte na to tip? _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
duves
|
|
Back to top |
|
|
SEKYC
|
Posted: Thu Mar 09, 2017 5:28 pm Post subject: |
|
|
No to asi na fofu nedáš jelikož to svítí pouze s dálkovými světly s nižším výkonem a ty na fofu nemáš , šlo by to na focuse,ale stejně říkáš že nechceš investovat a ta cena je skoro jak za ty philipsky . _________________ Ford Fusion (FUFÍK) 1.4 16V 59kw Comfort RedTango 5/2010 6,4l // Hyundai i10 1.2 16V 57kW 01/2009 ( divoká červená karkulka) |
|
Back to top |
|
|
|