View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kamko13
Joined: 27 May 2011 Posts: 102 Location: Michalovce - okolie
|
Posted: Sat Mar 17, 2012 11:05 pm Post subject: Nákup náhradných dielov Ford v poľsku |
|
|
Zdravím, blíži sa mi ďalšia výmena filtrov a tak som sa rozhodol pohľadať niečo lacnejšie. Na poľskom ford fóre som sa dočítal o jednom veľmi spoľahlivom internetovom obchode, odkiaľ objednávajú poliaci. Napísal som im či tovar posielajú aj na Slovensko a aký je postup. Odpovedali mi lámanou slovenčinou preloženou cez google prekladač.
Mám si spísať tovar a celý zoznam poslať im na email - potom mi vypočítajú na základe váhy cenu poštovného. Uhradiť sumu na poľský účet v eurách.
Po nabehnutí peňazí tovar posielajú. Tak som to skúsil. Ceny oproti SK obchodom v mnohých prípadoch priam polovičné. Veď sa presvedčte.
http://www.ford-esklep.pl/?currency=EUR
Vybral som si originál diely ako sviečky, olej. filter, palivový filter, ploché stierače, zásterky a podobne. U nás by ma to stálo 196€ a v poľsku okolo 126€ už s poštovným. Predložil som živnostenský list a poliaci mi odpočítali aj DPH tak že som to dostal za 110€. Peniaze do PL išli 4 dni a balík s PL som mal za 7 dní na pošte : http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=c83cb6c7bd0a2248546466f05f77fc9d _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort - Moondust
r.v. 2008 |
|
Back to top |
|
|
stanleyHC
|
Posted: Fri May 04, 2012 7:07 pm Post subject: |
|
|
Zdravim, chcem sa spytat, v akom stave prisli z polska suciastky? ako to vyzera s ich kvalitou? Objednal by som aj ja z tohto obchodu, no zatial zbieram informacie..vdaka |
|
Back to top |
|
|
Palo_M3
|
Posted: Sun Jun 10, 2012 9:33 pm Post subject: |
|
|
Ak by niekto chcel original diely ford, coskoro bude spusteny novy web http://www.fordshop.sk/ . Zatial funguje uvodna stranka, je vsak mozne poslat poziadavku na nacenenie konkretneho dielu podla VIN. Ja som uz riesil par veci na mondeo a v porovnani napr. so Szilcarom su ceny ovela nizsie... _________________ Ford Focus ST
Ford Mondeo MK4FL 2.0TDCi Titanium PowerShift
EX - Ford FUSION 1.4 16V FlairX EST Automat
EX - Ford Mondeo MK4FL 1.6 EcoBoost
EX - Ford FIESTA 1.4 TDCi ChampionX - OUT |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Jun 11, 2012 7:32 am Post subject: |
|
|
Palo_M3 wrote: | Ak by niekto chcel original diely ford, coskoro bude spusteny novy web http://www.fordshop.sk/ . Zatial funguje uvodna stranka, je vsak mozne poslat poziadavku na nacenenie konkretneho dielu podla VIN. Ja som uz riesil par veci na mondeo a v porovnani napr. so Szilcarom su ceny ovela nizsie... |
v porovanni s predajcom je vsetko lacnejsie chlape
a co v porovnani s nami znamym obchodom: http://jagfordgarage.sk/ ? _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Palo_M3
|
Posted: Mon Jun 11, 2012 10:53 pm Post subject: |
|
|
Ja som to neporovnaval, ale za opytanie nic nedas... Ci nieco kupis od poliakov... je uz kazdeho osobne rozhodnutie _________________ Ford Focus ST
Ford Mondeo MK4FL 2.0TDCi Titanium PowerShift
EX - Ford FUSION 1.4 16V FlairX EST Automat
EX - Ford Mondeo MK4FL 1.6 EcoBoost
EX - Ford FIESTA 1.4 TDCi ChampionX - OUT |
|
Back to top |
|
|
revrox
|
Posted: Mon Jun 25, 2012 9:17 pm Post subject: |
|
|
No tak prišiel mi e-mail na ten super http://www.fordshop.sk
A len som kukal na tie ceny
Pozeral som na akumulator na Fusiona planujem kupiť začiatkom zimy ale za taku cenu mam už inu značku ako FORD
http://www.fordshop.sk/index.php?go=produkt&kat=66&kat1=&kat2=&id=1266
Neide len o baterie ale o všetok tovar. Ceny su strašne premrštene na e-shop. Take ceny nema ani predajca takže zostavam pri JAG alebo Poľsko... _________________ Ford Fusion 1.6 Duratec Comfort plus, Colorado red 2008 |
|
Back to top |
|
|
Kamko13
|
Posted: Tue Oct 30, 2012 10:16 pm Post subject: |
|
|
stanleyHC wrote: | Zdravim, chcem sa spytat, v akom stave prisli z polska suciastky? ako to vyzera s ich kvalitou? Objednal by som aj ja z tohto obchodu, no zatial zbieram informacie..vdaka |
Všetko v pohode a sú to 100% ford súčiastky. Bez obáv rýchle jednanie super ceny a prístup. Balík som mal za 7 dní doma. Nieje čo riešiť oproti SK cenám. Už začínajú aj upravovať stránku máš tam ceny v euro a aj poštovné pri cenách. _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort - Moondust
r.v. 2008 |
|
Back to top |
|
|
rebel55
|
Posted: Fri Jun 07, 2013 6:16 pm Post subject: |
|
|
Tak som tiež objednal....Predné brzdové platničky za 31 eur /vo Forde take iste mi nukali za 96....,Brzdovu kvapalinu za 4 eurá,vo Forde taka ista za 12,Olej Ford Formula 5 litrov za 26 eur-u nás vo Forde pýtali nekresťanských 12 eur za liter!!!!, olejový Ford filter za 4.50 eur-vo Forde taký istý stojí 12 eur...
Každý si dokáže zrátať kolko som ušetril,podotýkam že naozaj ide o originál Ford diely,z toho mi vychádza že Ford Euromotor u nas si na náhradné diely plieska maržu 100-150 percent.....tak ja sa okrádať nedám !!!!! Veci na ich polskej stranke som objednal,poslali mi mail s vyuctovanim v euro,zaplatil som internetbankingom a teraz cakam balik z Polska......do tyzdna ho tu mam.....naozaj sa to oplati. |
|
Back to top |
|
|
Kamko13
|
Posted: Sat Jun 08, 2013 4:48 pm Post subject: |
|
|
Tak potom napíš či ti to došlo OK a aká je spokojnosť s tovarom.
Mne nechceli poslať olej, že kvapaliny balíkom neposielajú.
Ja budem objednávať na druhý rok v jari.
Zatiaľ _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort - Moondust
r.v. 2008 |
|
Back to top |
|
|
rasto
|
Posted: Wed Jun 04, 2014 4:42 pm Post subject: |
|
|
Skuste se podívat na www.mroauto.cz ja beru odtud na Fordíka i na Peugeota a vše je O.K. _________________ Ford Fusion 1,4 16V Ebony Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Wed Jun 04, 2014 7:52 pm Post subject: |
|
|
rasto:
Ty ceny vypadaji docela zajímavě. Asi mě čekaji zadní brzdy a kabinovej filtr by to taky chtělo, tak to taky vyzkoušim. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
SEKYC
|
Posted: Wed Jun 04, 2014 8:32 pm Post subject: |
|
|
Můžete kouknout i sem beru od nich na dvě auta a vše i doprava OK http://www.autodily-cardo.cz _________________ Ford Fusion (FUFÍK) 1.4 16V 59kw Comfort RedTango 5/2010 6,4l // Hyundai i10 1.2 16V 57kW 01/2009 ( divoká červená karkulka) |
|
Back to top |
|
|
fordik25
|
Posted: Mon Nov 24, 2014 10:19 am Post subject: |
|
|
polsko nemam rad nemam nic proti nim ale ked som od nich kupil hocico ci to bolo do auta alebo nabytok nemalo to dlhu zivotnost |
|
Back to top |
|
|
ForteCZ
|
Posted: Mon Apr 20, 2015 8:30 pm Post subject: |
|
|
fordik25 wrote: | polsko nemam rad nemam nic proti nim ale ked som od nich kupil hocico ci to bolo do auta alebo nabytok nemalo to dlhu zivotnost |
musím souhlasit, ale dneska i značkové produkty jsou Made in Poland, ale třeba olejový filrt koupený tady a vyrobený v PL byl OK, asi záleží co člověk kupuje |
|
Back to top |
|
|
Marekskk
|
Posted: Sun Apr 26, 2015 10:45 pm Post subject: |
|
|
Diely nie je problém zohnať aj na SK za ceny cca rovnaké ako v PL. Cena za olej Ford 5W-30 26€ v PL a tu na SK tiež za cca 26-28€ sa dá zohnať nie je problém. Aj iné, ako sviečky, filtre, náplne, a pod. _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort
Ford Mondeo 2.0 TDDi |
|
Back to top |
|
|
|