View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marianb
|
Posted: Sun Sep 01, 2013 8:50 am Post subject: lyžiny alebo nosič s uchytením za rám dverí |
|
|
Má niekto z Vás skúsenosť s montážou strešných lyžín na fofu alebo s nosičom, ktorý sa uchytáva o rám dverí? |
|
Back to top |
|
|
SEKYC
|
Posted: Sun Sep 01, 2013 9:51 am Post subject: |
|
|
Záleží také jak často ho budeš využívat. Já jsem nechtěl vrtat do střechy auta, s tím že ten nosič potřebuji tak max. 5X za rok tak jsem zvolil nosič s uchycením za rám a jsem s ním spokojen, jednoduché nasazení na jeden šroub 10mm u každé patky.Měl jsem teda zprvu strach aby ten ohnutý plech nějak neničil lak na tom rámu,ale je potážen takovou měkčí asi práškovou barvou takže žádný šrámy . Akorád když mě to přišlo,tak to první seřízení patek na příčníkách na požadovanou rozteč (v předu je jiná než na zadním nosníku )no a pak jsem zjistil že ty samotný příčníky jsou zbytečně dlouhý a ani opticky to nevypadalo dobře,tak jsem je z každé strany o cca 6-7 cm zkrátil aby to vypadalo jak na foto s shopu http://www.anglia-trading.cz/index.php?main_page=nosice_na_auto_kombinace&bundle_group=A&products_id_1=5370&products_id_2=723 no a tady moje fotky: https://plus.google.com/photos/116243715155589848866/albums/5918567593390825441?authkey=CJ7siZ62ktuFHA _________________ Ford Fusion (FUFÍK) 1.4 16V 59kw Comfort RedTango 5/2010 6,4l // Hyundai i10 1.2 16V 57kW 01/2009 ( divoká červená karkulka) |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Fri Feb 14, 2014 6:45 pm Post subject: |
|
|
Používáte někdo tento nosič na páté dveře ?? Pokud ano, jaké s tím máte zkušenosti. Potřebuji vozit jedno kolo a jednu dospělou koloběžku. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Fri Feb 14, 2014 8:46 pm Post subject: |
|
|
Spíš si asi na stránkách Thule zjisti, jestli je určen na Fusiona. Maji tam konfigurátor, kde ti pro konkrétní auto nabídne varianty. A myslím, že pro nosič na páté dveře to tam nic nenabízelo.
Pokud to nechceš vozit na střeše, tak bych asi doporučil tažné a nosič na tažné. V případě sklápěcího se dostaneš i do kufru, aniž by si to musel vykládat. Když to budeš mít na těch dveřích, tak to s kolem nebude moc praktické. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Fri Feb 14, 2014 9:33 pm Post subject: |
|
|
NA Fofína to jde, psal jsem prodejci.Otvírat kufr i s kolama to jde. Jen nevím jak je to s tou koloběžkou. Asi tady na tom nikdo nejezdí. Plán je takový, že dojedeme třeba do Chocně, tam na cyklostezku, projezdit a pak zase domu. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Fri Feb 14, 2014 10:02 pm Post subject: |
|
|
Sem si řikal, že už jsem to tu někde viděl. Mrkni vedle do tématu "nosič bicykla". Píše tam roks. Ten podobný nosič od jiného výrobce má. Má tam i odkaz na fotky. Tak napiš jemu, ten ti asi poradí nejlépe. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Sun Feb 16, 2014 9:23 am Post subject: |
|
|
Děkuji. Já potřebuji jedno kolo a jednu koloběžku dovézt do Chocně nebo jinam na cyklostezku, tam jezdit a pak zase domu. Uvažoval jsem o THULE, ale zapomněl jsem na světla. To bude asi problém. No něco vymyslím. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|