View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kapustam
|
Posted: Wed Jul 11, 2012 2:36 pm Post subject: FORD FIESTA / FORD FUSION / MAZDA 2, Jak na to? |
|
|
Predavam knihu "FORD FIESTA / FORD FUSION / MAZDA 2, 2002 – 2008" - skvely manual pre Fusiony za 10€. _________________ Ford Focus Turnier 1.6 TDCi
Ford Fusion 1.4TDCi, 03/2005 |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Wed Jul 11, 2012 5:48 pm Post subject: Re: FORD FIESTA / FORD FUSION / MAZDA 2, Jak na to? |
|
|
kapustam wrote: | Predavam knihu "FORD FIESTA / FORD FUSION / MAZDA 2, 2002 – 2008" - skvely manual pre Fusiony za 10€. |
No fajn, akurat mi tu jeden vypisoval cez SS, že či mu viem zohnat eletronicku knihu. Tak som mu odpovedal, že ja mam kupenu a doporučujem mu tiež. Tak teraz má šancu. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
vian
|
Posted: Wed Jul 11, 2012 7:45 pm Post subject: |
|
|
Pozeram, ze si z KE. Ja tiez. Ak teda ponuka stale plati, mohli by sme sa dohodnut, mal by som zaujem. |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Mon Jul 23, 2012 4:39 am Post subject: Re: FORD FIESTA / FORD FUSION / MAZDA 2, Jak na to? |
|
|
duves wrote: | kapustam wrote: | Predavam knihu "FORD FIESTA / FORD FUSION / MAZDA 2, 2002 – 2008" - skvely manual pre Fusiony za 10€. |
No fajn, akurat mi tu jeden vypisoval cez SS, že či mu viem zohnat eletronicku knihu. Tak som mu odpovedal, že ja mam kupenu a doporučujem mu tiež. Tak teraz má šancu. |
Písal som tu nedavno, že ma kontaktoval nejaky novy člen -nick "ratafak". Nema tu žiadny príspevok. Vraj zhana knihu jak na to, ale taku naskenovanu a že či mu viem s tym pomocť. Neviem ake boli jeho skutočne umysly, no je mi z oboch na blití. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Yardas
|
Posted: Mon Jul 23, 2012 4:12 pm Post subject: |
|
|
Souhlasím s Duvesom. Ať si každý knihu Jak na to koupí.
Je sice drahá , ale vyplatí se.
Nejsem automechanik , ale pro jednoduché úkony na autě je ideální.
Chtěl bych vidět toho vola , který by těch 400 stran oskenoval _________________ Ford Fusion Ebony 1,4 Duratec (1/2009) modrá metalíza
http://fusion.fordclubs.org/nase4.html |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Mon Jul 23, 2012 6:36 pm Post subject: |
|
|
Yardas wrote: | Souhlasím s Duvesom. Ať si každý knihu Jak na to koupí.
Je sice drahá , ale vyplatí se.
Nejsem automechanik , ale pro jednoduché úkony na autě je ideální.
Chtěl bych vidět toho vola , který by těch 400 stran oskenoval |
Neviem, či naozaj zhanal knihu. Kedysi sme sem dali jednu-dve strany, ked sme niečo konzultovali. Tak som to naskenoval. Tak si možno myslel, že som to cele naskenoval. Myslim, že o knihu mu nešlo.
Natankovanie nadrže vyjde drahšie ako ta kniha. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
SEKYC
|
Posted: Mon Jul 23, 2012 7:51 pm Post subject: |
|
|
Ta kniha nyní stojí okolo 500kč, já ji mám za 650kč,no možná když si to tu někdo přečte se bude smát(jako mě)ale jelikož máme dost hluboko do kapsi tak jsem ji dostal k vánocům jako dárek a nikdy mě nenapadlo si jí stáhnout třeba z "ulož to" _________________ Ford Fusion (FUFÍK) 1.4 16V 59kw Comfort RedTango 5/2010 6,4l // Hyundai i10 1.2 16V 57kW 01/2009 ( divoká červená karkulka) |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|