View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 9:07 pm Post subject: |
|
|
zdenal8 wrote: | Jinak tam koukám, že jsou to slušní tuneři. Kam se na ně hrabem. Když to vidim, začínám uvažovat o snížení podvozku vypadá to zajímavě. |
U FoFu bych šel spíš do zvýšení, pořádný terénák i když tam by byl už asi problém se stabilitou.. _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
revrox
|
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Wed Apr 25, 2012 5:50 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. : To je právě ono. Jde mi spíš o tu stabilitu. Hodně vozím kola na střeše. Zatím jenom 2, ale už pomalu budu pořizovat třetí nosič na prckovo kolo. Že to neunese střecha se nebojím. Spíš mi jde o tu stablitu.
I když je fakt, že v zimě když jsem dostal smyk a s autem skončil za strouhou na poli, tak sem byl za podvozek na Fusionu rád. Auto zcela bez poškození, jenom sem vytahal větve za zadní nápravy. Ale řekl bych, že to bylo i hodně o štěstí. Ale to už jsme OT od výměny tlumičů. Snižování podvozku je o výměně pružin.
revrox: Taky jsem si už dřív pořídil podobné podpěry. Moc šikovná věc. Nemam teda z Lidlu. Obstaral je brácha, protože se zabývá prodejem takovýhle šikovných věciček do dílen a garáží. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
jeff
|
Posted: Sun Jun 24, 2012 9:11 am Post subject: |
|
|
Paintbalista: Napiš prosím, jaký typ tlumiče tam byl a jaký jsi použil - plynový, plynokapalinový?nebo jaký tam vůbec můžou být. Dík _________________ Fusion 1,4i 16 V, Ambiente, Deep Navy, 9/2006 |
|
Back to top |
|
|
Vlasto
|
Posted: Mon Jun 25, 2012 8:44 am Post subject: |
|
|
Zadné dorazy pasujú z Oktávie. Čudoval som sa, ale je to tak. Pred týždňom som menil. Cena bola 3,30 eur za kus. |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|