View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
Posted: Sat May 19, 2012 5:48 pm Post subject: |
|
|
ty si nejaky anti - sportovec ...
ja som futbal hraval aj aktivne, nie pre oeniaz, ale pre radost, takze ty nepochopis co to je hrat pre radost _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Sat May 19, 2012 5:50 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: |
ty si nejaky anti - sportovec ...
ja som futbal hraval aj aktivne, nie pre oeniaz, ale pre radost, takze ty nepochopis co to je hrat pre radost |
no vidiš _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat May 19, 2012 5:51 pm Post subject: |
|
|
Horal wrote: |
A mimochodom dulius- takých oni potrebujú- čo serú na politiku a zabávajú sa napr. na hokeji(a oni serú na nás a plnia si škatule a dlážky- u nás je to tak isto- vid Gorila). |
asi tak ... toto som pocitil, ked som zalozil iniciativu Spojme sa pre hokej ... a vysledok? nic ... ludia na to kaslu z vysoka, len sedia doma, alebo v krcme pri pive a nadavaju ale na nic ine sa SLOVACI nezmozu, taky sme my sprosty narod ...
co sa tyka Gorily, to bolo tiez smiesne a trapne, najviac ako to, ked zakladatelia tej Gorily, tych iniciativ sa sami pohadali a rozisli a uz nepodporovali sa navzajom ... grc a nic ine, vysledok Gorily = HOVNO s prepacenim ... ludia boli v uliciach, prisli volby a po volbach vsetci ti, o ktorych bola a je Gorila su v parlamente, vsetci ! vivat Slovensko _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
duves
|
|
Back to top |
|
|
Marekskk
|
Posted: Sat May 19, 2012 6:24 pm Post subject: |
|
|
3:1 .... _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort
Ford Mondeo 2.0 TDDi |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Sat May 19, 2012 7:06 pm Post subject: |
|
|
no a ešte ten benzín, aspon na 50 centov _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Sat May 19, 2012 7:38 pm Post subject: |
|
|
a prave čítam príspevok na FB od jedneho priatela (velmi silna myšlienka):
Fenomen, ci paradox? Tesi sa z vyhry plebs a spolu s nim aj ti, ktori plebs zdieraju ))
Marek, pochopil si, alebo stale nie? _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Horal
|
Posted: Sat May 19, 2012 7:50 pm Post subject: |
|
|
Neviem či sú takí fanúškovia len u nás, alebo aj inde, no ešte pred majstrovstvami po prípravných zápasoch boli reči - nevedia hrať, sú to biedaci atd kašlem na nich(a to je tak vždy!), no ked sa im darí, tak sú všetci najvačší "fanúškovia"- aj politici- aj pred 10 rokmi slubovali, fotili sas hokejistami a?- prd- nič, žiadna podpora, žiadny štadion!!
A čo sa týka Gorily- máš pravdu- my sme taká slovač- rúbte na nás drevo, dáme hlavy dole A KASLEME NA VAS!! _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 05/2008
http://picasaweb.google.sk/scootiphoto/FordFusion |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Sat May 19, 2012 8:14 pm Post subject: |
|
|
Horal wrote: | Neviem či sú takí fanúškovia len u nás, alebo aj inde, no ešte pred majstrovstvami po prípravných zápasoch boli reči - nevedia hrať, sú to biedaci atd kašlem na nich(a to je tak vždy!), no ked sa im darí, tak sú všetci najvačší "fanúškovia"- aj politici- aj pred 10 rokmi slubovali, fotili sas hokejistami a?- prd- nič, žiadna podpora, žiadny štadion!!
A čo sa týka Gorily- máš pravdu- my sme taká slovač- rúbte na nás drevo, dáme hlavy dole A KASLEME NA VAS!! |
Presne, teraz si poprihrievaju polievočku, slintoši uslintany. Už sa tam čaplovič motkal.
Ešte stale je tam generacia chlapcov, čo sa učili korčulovať a držať hokejku za byvaleho režimu. Tak si to dulius uži, o 10 rokov nam budu lekciu v hokeji davať madarsko, bulharsko a možno nejake africke štáty.....
To nie je škodoradosť, to je realita. A len pridavam, takymi emociami čo tu opisuješ, patria sa nehnevaj tak 15 ročnym chalanom. Aspon ja osobne som to podobne prežíval po prehratom finale v Prahe rok 1978, no tom som mal presne ten vek, 15 rokov a vedel som o živote hovno. Akurat som končil ako 9.-ak základnú školu.
http://hokej.sfrp.cz/ms/ms1978.html _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat May 19, 2012 8:32 pm Post subject: |
|
|
Horal wrote: | Neviem či sú takí fanúškovia len u nás, alebo aj inde, no ešte pred majstrovstvami po prípravných zápasoch boli reči - nevedia hrať, sú to biedaci atd kašlem na nich(a to je tak vždy!), no ked sa im darí, tak sú všetci najvačší "fanúškovia"- aj politici- aj pred 10 rokmi slubovali, fotili sas hokejistami a?- prd- nič, žiadna podpora, žiadny štadion!!
A čo sa týka Gorily- máš pravdu- my sme taká slovač- rúbte na nás drevo, dáme hlavy dole A KASLEME NA VAS!! |
taki fandovia su vsade, nie len u nas ... lenze u nas je problem inde, v tom, ze my z toho, ze budeme mozno majstri NIC nevytazime ... vsade naokolo sa stavaju krasne stadiony, vsade ... a u nas ? u nas sa postavi jeden stadion z nasich penazi pre Slovan BA a ten stadion je totalny tunel, poprinom nacierno posraveny hotel atd atd ... toto je nas problem a nie fanusikovia ....
Gorila, samozrejme ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat May 19, 2012 8:38 pm Post subject: |
|
|
duves wrote: | Tak si to dulius uži, o 10 rokov nam budu lekciu v hokeji davať madarsko, bulharsko a možno nejake africke štáty.....
To nie je škodoradosť, to je realita. A len pridavam, takymi emociami čo tu opisuješ, patria sa nehnevaj tak 15 ročnym chalanom. Aspon ja osobne som to podobne prežíval po prehratom finale v Prahe rok 1978, no tom som mal presne ten vek, 15 rokov a vedel som o živote hovno. Akurat som končil ako 9.-ak základnú školu.
http://hokej.sfrp.cz/ms/ms1978.html |
naozaj nemas prehlad ... my uz teraz mame problem vyhrat s Madarskom, nie o 10 rokov ... ci si uz zabudol, ako sme s nimi naposledy hrali? mozno to slo mimo Teba, asi si aj zabudol, alebo nesledoval, ako sme hrali pripravne zapasy, napr. s Danmi, co nam dali na prdel, na jeden zapas v KE som bol aj osobne pozriet ... nic v zlom, ale nechaj hokej na pokoji, venuj sa radsej fotografii, v tomto si dobry, to vidim vo vedlajsom topicu ... kazdy by mal robit to co ho bavi ... mna bavil futbal, na hokej som priestor nemal, teda ani peniaze a podobne ... ale o tom to cele je, o tom je nas hokej, ze dnes hokej mozu hrat len kto ? len deticky bohatych rodicov ... futbal, napr. MFK, to iste ... to nie su kecy ... chod sa pozriet na trening k stadionu, ake auta tam stoja ...
ohladom hokeja, tak niekolko pribehov, ako to u nas funguje, ako to u nas je ... toto je zle ... tu mas tie pribehy: http://www.spojmesaprehokej.eu/forum/viewforum.php?f=19
hovorim, vsade naokolo sa ide hore, u nas nie .... gaborik postavil jeden stadion, s tymto stat nemal nic ... a potom diera, alebo stadion na orave, ktoremu spadla hbned strecha a skoro pozabijla deti ... Slovakia _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Sat May 19, 2012 9:01 pm Post subject: |
|
|
Nežijem pre hokej, ale prehlad mam, lebo mam dostatok informacii. Preto ti píšem, uži si to. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
duves
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon May 21, 2012 11:50 am Post subject: |
|
|
pocuvaj Duves, ty mas taku apatiu len voci hokeju ?
napriklad teba nepotesi ani taky Sagan, ked vidis, co teraz stvara na tom bicykli ? http://sport.aktuality.sk/c/130976/okolo-kalifornie-peter-sagan-vyhral-aj-poslednu-8-etapu/
tiez sa na to pozeras ze ved nic, ved len dalsiu etapu vyhral, benzin nebude lacnejsi _________________ admin Fusion webu
Last edited by dulius on Mon May 21, 2012 1:11 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
|