View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Robert
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 8:13 pm Post subject: blbej dotaz na dobu vyroby |
|
|
Mám blbej, ale praktickej dotaz. Nevíte náhodou někdo jak dlouho se plánuje ještě výroba Fusionu? Vzhledem k omezenému rozpočtu, plánuji nákup Fusika na příští rok jaro/léto. Mám trochu strach abych pak nemusel kupovat ojetinu. Jinak už jsem dospěl alespon k definitivnímu rozhodnutí, že chci taky toto autíčko... a patřit mezi vás. Takže šetřím Dík. Jinak tenhle web, je prostě super. Mějte se všichni dobře a bezpečně ve FF.
Rob. |
|
Back to top |
|
|
Maki
Joined: 09 Jul 2007 Posts: 124 Location: Kosice - Zelezniky
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 8:49 pm Post subject: Re: blbej dotaz na dobu vyroby |
|
|
Robert wrote: | Mám blbej, ale praktickej dotaz. Nevíte náhodou někdo jak dlouho se plánuje ještě výroba Fusionu? Vzhledem k omezenému rozpočtu, plánuji nákup Fusika na příští rok jaro/léto. Mám trochu strach abych pak nemusel kupovat ojetinu. Jinak už jsem dospěl alespon k definitivnímu rozhodnutí, že chci taky toto autíčko... a patřit mezi vás. Takže šetřím Dík. Jinak tenhle web, je prostě super. Mějte se všichni dobře a bezpečně ve FF.
Rob. |
Cau Robert,
myslim, ze tie vypredaje a akciove ceny svedcia o konci vyroby tohto modelu.
Zatial som sa vsak nedocital o konkretnom "ende", ale predpokladam, ze nastane v priebehu buduceho roka, kedze sa planuje nastupca fiesty a fusiona FORDB-Max
Aky model fusiona si si vyhliadol?
Maki _________________ Fusion 1.4 16V/80PS, 06/2007, model Flair-X
cervena tango metal |
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 10:39 pm Post subject: Re: blbej dotaz na dobu vyroby |
|
|
Robert: nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko Až bude nákup auta na pořadu dne, tak teprve potom si vybírej z nabídky na trhu. I kdyby už se v té době současný fusion nevyráběl, určitě bude z čeho vybírat, toho bych se vůbec nebál. A možná si nakonec ještě rád počkáš na B-max . to auto nevypadá vůbec špatně a je to v podstatě nová generace fusionu, jenom se jmenuje jinak.
V tebou uvedeném termínu je docela pravděpodobný výprodej končícího fusionu a nástup B-maxu, počkej a uvidíš sám. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
Robert
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 6:57 pm Post subject: Ad:blbej dotaz |
|
|
Děkuji všem za odpověď. Vybral jsem si FF 1,4 duratec, protože je v akci s dobrou výbavou za dobrou cenu. Je mi jasný, že tuhle otázku je třeba řešit až bude plně aktuální, ale mohl bych mít rozpočet na koupi snad už během vánoc a jde mi o to jestli čekat až budu finančně na tom ještě lépe nebo jestli raději se vyplatí počkat. To je jasně osobní věc, ale abych nečekal zbytečně moc dlouho a pak neměl možnost. Zajímalo by mě jak asi bude ten B-max vypadat, nemáte někdo odkaz na fotku alespon ilustrační? Dík |
|
Back to top |
|
|
Robert
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 6:59 pm Post subject: Re: blbej dotaz na dobu vyroby |
|
|
DR wrote: | Robert: nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko Až bude nákup auta na pořadu dne, tak teprve potom si vybírej z nabídky na trhu. I kdyby už se v té době současný fusion nevyráběl, určitě bude z čeho vybírat, toho bych se vůbec nebál. A možná si nakonec ještě rád počkáš na B-max . to auto nevypadá vůbec špatně a je to v podstatě nová generace fusionu, jenom se jmenuje jinak.
V tebou uvedeném termínu je docela pravděpodobný výprodej končícího fusionu a nástup B-maxu, počkej a uvidíš sám. |
|
|
Back to top |
|
|
Maki
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 7:27 pm Post subject: Re: Ad:blbej dotaz |
|
|
Robert wrote: | Děkuji všem za odpověď. Vybral jsem si FF 1,4 duratec, protože je v akci s dobrou výbavou za dobrou cenu. Je mi jasný, že tuhle otázku je třeba řešit až bude plně aktuální, ale mohl bych mít rozpočet na koupi snad už během vánoc a jde mi o to jestli čekat až budu finančně na tom ještě lépe nebo jestli raději se vyplatí počkat. To je jasně osobní věc, ale abych nečekal zbytečně moc dlouho a pak neměl možnost. Zajímalo by mě jak asi bude ten B-max vypadat, nemáte někdo odkaz na fotku alespoſ ilustrační? Dík |
Robert,
Uz sme sa niekde ot tom bavili.
Tu je zopar liniek:
http://www.roadlook.sk/aktuality/ford-fiesta-b-max-nastupca-fusionu-uz-v-roku-2008.html
http://www.topspeed.com/cars/car-news/no-more-ford-fussion-ford-b-max-on-the-way-ar10219.html
Vyzera fakt dobre, predpokladam, ze cena bude nad 500tis.
cervena tango metal |
|
Back to top |
|
|
Robert
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 7:57 pm Post subject: Ad:blbej dotaz |
|
|
Aha, díky za odkaz. Vypadá pěkně, ale já se už zamiloval do Fusika Razz , uvidíme, raději pohnu s šetřením,nicméně třeba to před ukončením výroby ještě dají i víc do akce. Dík moc za radu. Rob. |
|
Back to top |
|
|
Maki
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 9:10 pm Post subject: Re: Ad:blbej dotaz |
|
|
Robert wrote: | Aha, díky za odkaz. Vypadá pěkně, ale já se už zamiloval do Fusika Razz , uvidíme, raději pohnu s šetřením,nicméně třeba to před ukončením výroby ještě dají i víc do akce. Dík moc za radu. Rob. |
No neviem, u nas to teraz stoji 399tis, nepocitam ze to daju este nizsie.
cervena tango metal |
|
Back to top |
|
|
Robert
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 9:17 pm Post subject: Re: Ad:blbej dotaz |
|
|
Maki wrote: | Robert wrote: | Aha, díky za odkaz. Vypadá pěkně, ale já se už zamiloval do Fusika Razz , uvidíme, raději pohnu s šetřením,nicméně třeba to před ukončením výroby ještě dají i víc do akce. Dík moc za radu. Rob. |
Maki |
U nás stojí 299tis.kč, ta cena se mi velice líbí. musím hold víc chodit do práce díky za rady.
Rob |
|
Back to top |
|
|
Maki
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 5:08 pm Post subject: Re: Ad:blbej dotaz |
|
|
Robert wrote: | Maki wrote: | Robert wrote: | Aha, díky za odkaz. Vypadá pěkně, ale já se už zamiloval do Fusika Razz , uvidíme, raději pohnu s šetřením,nicméně třeba to před ukončením výroby ještě dají i víc do akce. Dík moc za radu. Rob. |
Maki |
U nás stojí 299tis.kč, ta cena se mi velice líbí. musím hold víc chodit do práce díky za rady.
Rob |
Urcite model flair-x s 1.4 16v?
nemoze by taky rozdiel v cene.
cervena tango metal |
|
Back to top |
|
|
Robert
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 7:18 pm Post subject: Re: Ad:blbej dotaz |
|
|
Maki wrote: | Robert wrote: | Maki wrote: | Robert wrote: | Aha, díky za odkaz. Vypadá pěkně, ale já se už zamiloval do Fusika Razz , uvidíme, raději pohnu s šetřením,nicméně třeba to před ukončením výroby ještě dají i víc do akce. Dík moc za radu. Rob. |
Maki |
Rob |
Urcite model flair-x s 1.4 16v?
nemoze by taky rozdiel v cene.
Maki |
Ne, myslel jsem u nás toho Embony 1,4 champinon 16V, ten je u nás v akci za 290 990kč. Jinak tady je Trend za 399 a Fusion plus za 457 tis.
Jinak ten Embony je pro mě dostatečně vybavenej, takže není o čem asi přemýšlet. Toho Flair-x, nikde nemůžu najít. Je možný, že na slovensku se to jmenuje jinak? |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
|
Back to top |
|
|
Robert
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 8:09 pm Post subject: |
|
|
Je, díky. Aha, super informace. Ford to má hold promyšlený. A jak jsi s Embonym spokojený, vadí ti na něm něco? |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 6:25 pm Post subject: |
|
|
Robert wrote: | A jak jsi s Embonym spokojený, vadí ti na něm něco? |
Jo, manželka ho má raději než mě Nechce mi ho půjčovat _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 6:37 pm Post subject: |
|
|
sedlaq wrote: | Robert wrote: | A jak jsi s Embonym spokojený, vadí ti na něm něco? |
Jo, manželka ho má raději než mě Nechce mi ho půjčovat |
jaaaj, sa stazujes? jak rad by som dostal zenu za volant, no ta si tam sadne, len ked mam vypite a nema inu moznost
No asi je to pre nu lepsie, bo vtedy som ticho a som rad, ze idem domov _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|