View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lacee
|
Posted: Sun May 29, 2011 12:06 am Post subject: neodcudzitelny katalyzator |
|
|
zdravim,
nevedel som kam s tymto postrehom, ale rozmohli sa kradeze casti vyfukov a hlavne katalyzatorov, vid napr.:
http://praha.idnes.cz/ve-stredoceskem-kraji-mizi-francouzskym-autum-vyfuky-po-desitkach-1fv-/praha-zpravy.aspx?c=A110526_1591712_praha-zpravy_ab
vraj dobre sa kradnu z aut, ktore maju vyssie umiestneny vyfuk, resp. vacsiu svetlu vysku, aku ma aj nas Fusion. Co si o tom myslite, je tu realna pravdepodobnost, ze by niekto mal zalusk kradnut aj katalyzatory s nasich Fusion-ov? Pripadne da sa tomu predist? _________________ Ford Fusion 1.4 Duratec Family X, r.v.2009, bocne listy vo farbe karoserie, zimne pneu GY UG7+ |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Sun May 29, 2011 7:57 pm Post subject: |
|
|
No jasne, podla Murphyho zakona predsa platí, že čo má zmiznúť, tak aj zmizne. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Odinson
Joined: 31 Oct 2010 Posts: 112 Location: Cinobana, okres Poltar
|
Posted: Sun May 29, 2011 9:27 pm Post subject: |
|
|
Tak, tak _________________ Fo Fu comfort - 1,6 - 16V, cierna metaliza, 8x airbag... normalna cierna 2003 |
|
Back to top |
|
|
Marekskk
|
Posted: Tue May 31, 2011 3:26 pm Post subject: |
|
|
Ja som raz videl vo ,,FIFTH GEAR,, nejaku taku sadu, za par korun, ktora vylepta nejake cisla alebo pismena do vyfuku cize pri predaju by si to kupujuci mal vysimnut ci nieje odcudzeny! No ja vam poviem na Fusione nie je moc tazke odcudzit vyfuk, odrezes 2x tlmice a rurku a je tvoj! _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort
Ford Mondeo 2.0 TDDi |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|