View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Wed May 11, 2011 8:48 pm Post subject: |
|
|
Ta mriežka praskne neskor aj tak. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
SEKYC

|
Posted: Wed May 11, 2011 10:04 pm Post subject: |
|
|
Já bych měl absolvovat 1. servisní prohlídku asi příští týden,všiml jsem si na stránkách mého prodejce Ford Háša Bohušovice že má fixní cenu servisní prohlídky 3900kč pro fusiona jak to tu již někdo psal no uvidíme v sobotu se sním domluvím v Litoměřicích na Výstavišti je TEMPO ,takový menší autosalon ale jsou tu zastoupeny vesměs všechny značky a sraz veteránů. Zkusím ho přemluvit až na začátek příštího měsíce jelikož jsem prd za ten rok najel 9500km no chybí my 3měsíce(prac. úraz nemocnice)jinak by to bylo 13-14 tisíc. _________________ Ford Fusion (FUFÍK) 1.4 16V 59kw Comfort RedTango 5/2010 6,4l // Hyundai i10 1.2 16V 57kW 01/2009 ( divoká červená karkulka) |
|
Back to top |
|
 |
kuna
|
Posted: Thu May 12, 2011 8:35 pm Post subject: |
|
|
Mřížka praskne možná z jiného důvodu, nejsem si vědom, že by mě něco ruplo při otevírání kapoty. Ale naopak, při zavření se s ní musí hodně třísknout - zde může být zakopaný pes.
BTW: do kufru zatéká stejně _________________ Ford Fusion (Fučík) 1,4 59kW Ebony, Red Tango, 5/09 |
|
Back to top |
|
 |
paya
|
Posted: Sat May 14, 2011 8:45 am Post subject: |
|
|
Tak cekala me druha garancka. Byl jsem tedy v Brne v Rasinu. Cena opravdu fixni, tedy 3900,- jenze jsem si blbec nechal prevazit kola, prece jen si je menim sam, na zimu mam plechy, tak jsem si rikal, ze po 2 letech by to mohlo byt trochu sejdrem, navic kdyz uz to bude v tom servisu. Asi to ale byla chyba ze jsem to delal v orginal servisu, vyvazeni litych kol + 3 zavazi dohromady cca 750,- korun...
Co se pamatuju, jak jsem prezouval gumy na fabce, 1 plech, 2 gumy, tak chteli za prezuti 4 kol kolem 800 i s vyvazenim... predpokladam, ze kdybych sel do penuservisu, tak mi to udelaji za polovinu. Priste se poucim
Nicmene prohlidka v Rasinu celkem dobra, je to tam trochu z ruky, takze se pak z tama nekam dostat je na dyl, ale jinak dobry. Byl patek a pan byl trochu nevrly, asi uz toho mel za ten tyden dost.
Auto mi umyli, jen nevim jeslti uplne rucne, protoze jsem na strese nasel nejake srabance ktere jsem nemohl odstranit mokrou hadrou... nevim jestli je to jen nejaky rozmazly sajrajt nebo to lehce posrabali. Kazdopane uplne nejlepe to umyte nebylo, fleky od rozplajzlych much mi na celnim skle zustaly
Jinak mi tam dali i stare filtry (ne ze by mi k necemu byly, ale u Kantora ve Vendryni mi je nedali) pro nekoho to muze byt uzitecna informace.
A dokonce mi ani nevymenili plastove uchyty na SPZ, coz pro zmenu ve Vendryni udelali
Ty fixni ceny jsou fajn, clovek nemusi hledat servis ve kterem mu to udelaji nejlevneji, navic od druhe prohlidky se ty ceny pohybuji kolem 5000,- i v tech levnejsich servisech co jsem tu tak cetl, takze celkove usetreno  _________________ ___________________
Ford Fusion 1,4 16v (80k), výbava Ebony, červená Tango, výroba 05/2009 |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Sat May 14, 2011 6:10 pm Post subject: |
|
|
paya wrote: | Asi to ale byla chyba ze jsem to delal v orginal servisu, vyvazeni litych kol + 3 zavazi dohromady cca 750,- korun...
|
Ty voe..to sou vydřiduši
paya wrote: |
Jinak mi tam dali i stare filtry (ne ze by mi k necemu byly, ale u Kantora ve Vendryni mi je nedali) pro nekoho to muze byt uzitecna informace.
A dokonce mi ani nevymenili plastove uchyty na SPZ, coz pro zmenu ve Vendryni udelali
|
Odkud prosímtě jsi, že si byl jednou ve Vendryni a ted v Brně?  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
SEKYC

|
Posted: Sat May 14, 2011 9:35 pm Post subject: |
|
|
paya wrote: | Tak cekala me druha garancka. Byl jsem tedy v Brne v Rasinu. Cena opravdu fixni, tedy 3900,- jenze jsem si blbec nechal prevazit kola, prece jen si je menim sam, na zimu mam plechy, tak jsem si rikal, ze po 2 letech by to mohlo byt trochu sejdrem, navic kdyz uz to bude v tom servisu. Asi to ale byla chyba ze jsem to delal v orginal servisu, vyvazeni litych kol + 3 zavazi dohromady cca 750,- korun...
Co se pamatuju, jak jsem prezouval gumy na fabce, 1 plech, 2 gumy, tak chteli za prezuti 4 kol kolem 800 i s vyvazenim... predpokladam, ze kdybych sel do penuservisu, tak mi to udelaji za polovinu. Priste se poucim
Nicmene prohlidka v Rasinu celkem dobra, je to tam trochu z ruky, takze se pak z tama nekam dostat je na dyl, ale jinak dobry. Byl patek a pan byl trochu nevrly, asi uz toho mel za ten tyden dost.
Auto mi umyli, jen nevim jeslti uplne rucne, protoze jsem na strese nasel nejake srabance ktere jsem nemohl odstranit mokrou hadrou... nevim jestli je to jen nejaky rozmazly sajrajt nebo to lehce posrabali. Kazdopane uplne nejlepe to umyte nebylo, fleky od rozplajzlych much mi na celnim skle zustaly
Ty fixni ceny jsou fajn, clovek nemusi hledat servis ve kterem mu to udelaji nejlevneji, navic od druhe prohlidky se ty ceny pohybuji kolem 5000,- i v tech levnejsich servisech co jsem tu tak cetl, takze celkove usetreno  | To tě teda pěkně natáhli z těma kolama ještě řekni že ti dali ty 3ks závaží obyč. narážecí jako na plecháče i taková prasárna je vidět na kolách z lehkých slitin u nás,ale tobě dali určitě ty nalepovací. Jinak dnes jsem byl na autosalonu tady u nás v LT, byl tam můj prodejce tak jsem se ho optal jestli platí ta fixní cena servisu a než jsem stačil domluvit tak mi skočil do řeči že ví že to je moc(3900kč) ale že se vejdu do 3000kč v pohodě,tak jsem mu řekl jestli za tu cenu vymění teda všechny ty filtry a olej +kontrola laku atd.a on samozdřejmě a že mě i odvezou a přivezou pro auto tak jsme se dohodli na začátek června a uvidím jak dopadnu,koukal jsem na něj jak blázen  _________________ Ford Fusion (FUFÍK) 1.4 16V 59kw Comfort RedTango 5/2010 6,4l // Hyundai i10 1.2 16V 57kW 01/2009 ( divoká červená karkulka) |
|
Back to top |
|
 |
paya
|
Posted: Mon May 16, 2011 1:28 pm Post subject: |
|
|
SEKYC wrote: | To tě teda pěkně natáhli z těma kolama ještě řekni že ti dali ty 3ks závaží obyč. narážecí jako na plecháče i taková prasárna je vidět na kolách z lehkých slitin u nás,ale tobě dali určitě ty nalepovací. Jinak dnes jsem byl na autosalonu tady u nás v LT, byl tam můj prodejce tak jsem se ho optal jestli platí ta fixní cena servisu a než jsem stačil domluvit tak mi skočil do řeči že ví že to je moc(3900kč) ale že se vejdu do 3000kč v pohodě,tak jsem mu řekl jestli za tu cenu vymění teda všechny ty filtry a olej +kontrola laku atd.a on samozdřejmě a že mě i odvezou a přivezou pro auto tak jsme se dohodli na začátek června a uvidím jak dopadnu,koukal jsem na něj jak blázen  |
Nastesti mi tam dali nalepovaci, takze to videt neni.
ja teda ale taky koukam na ten servis co Ti nabidli Ono u tech vetsich prodejcu ve vetsich mestech ta druha prohlidka fakt jde do 5k, takze 3,9k jsem ocenil, kdyztak se pristi rok projedu tam k Vam  _________________ ___________________
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Mon May 16, 2011 6:10 pm Post subject: |
|
|
Dnes výmena oleja + filter origo servis Ford Žilina - 84,76 eur...Spokojnosť _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
 |
paya
|
Posted: Wed May 18, 2011 7:35 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: |
Odkud prosímtě jsi, že si byl jednou ve Vendryni a ted v Brně?  |
Bydlim v Brne, ale rodinu mam na severul, clekem casto tam jezdim
BTW jesltli jsem se spravne dival, tak jsem fofika taky kupoval v DANKARu  _________________ ___________________
|
Back to top |
|
 |
paya
|
Posted: Wed May 18, 2011 7:38 pm Post subject: |
|
|
Liboro wrote: | Dnes výmena oleja + filter origo servis Ford Žilina - 84,76 eur...Spokojnosť |
Vy to tam na slovensku mate nejake levne... 84 eur to je cca 2100,- Kc na takovou cenu se u nas nedostanem snad ani v neautorizovanem servisu Asi zacnu jezdit na kontroly za hranice, pokud to teda nevadi fordu  _________________ ___________________
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Wed May 18, 2011 8:58 pm Post subject: |
|
|
jj, fofíka máme z Dankaru
No nevím, neřek bych, že Slovensko je zrovna tou levnou zemí, do které se vyplatí kvůli něčeho dojíždět  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Thu May 19, 2011 7:22 am Post subject: |
|
|
paya wrote: | Vy to tam na slovensku mate nejake levne... 84 eur to je cca 2100,- Kc na takovou cenu se u nas nedostanem snad ani v neautorizovanem servisu Asi zacnu jezdit na kontroly za hranice, pokud to teda nevadi fordu  |
Pozor, nie servisná prehliadka! Len výmena oleja a filtra ale je normálne razítko v servisnej. Ale stále je to lacné, keď si zoberiem, že 1 liter Castrol oleja v maloobchode stojí 20 eur, takže len za olej by to bolo viac... _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu May 19, 2011 10:51 am Post subject: |
|
|
Liboro wrote: | Ale stále je to lacné, keď si zoberiem, že 1 liter Castrol oleja v maloobchode stojí 20 eur, takže len za olej by to bolo viac... |
no, ale ked kupis olej na webe, tak ta ten liter vyjde aj v pohode na 8 euro ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Thu May 19, 2011 12:22 pm Post subject: |
|
|
Dulius, úprimne olej by som nekupoval cez net...Ale samozrejme ak to niekomu vyhovuje, tak možno ušetrí  _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
|
Back to top |
|
 |
|