Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Servisne prehliadky - konkretne udaje a ceny
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 44, 45, 46  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ivašek a spol.

PostPosted: Wed May 11, 2011 8:43 pm    Post subject: Reply with quote

Ty kks...tak to máš štěstí Cool

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
View user's profile Send private message
duves

PostPosted: Wed May 11, 2011 8:48 pm    Post subject: Reply with quote

Ta mriežka praskne neskor aj tak.
SEKYC

PostPosted: Wed May 11, 2011 10:04 pm    Post subject: Reply with quote

Já bych měl absolvovat 1. servisní prohlídku asi příští týden,všiml jsem si na stránkách mého prodejce Ford Háša Bohušovice že má fixní cenu servisní prohlídky 3900kč pro fusiona jak to tu již někdo psal no uvidíme v sobotu se sním domluvím v Litoměřicích na Výstavišti je TEMPO ,takový menší autosalon ale jsou tu zastoupeny vesměs všechny značky a sraz veteránů. Zkusím ho přemluvit až na začátek příštího měsíce jelikož jsem prd za ten rok najel 9500km no chybí my 3měsíce(prac. úraz nemocnice)jinak by to bylo 13-14 tisíc.
kuna

PostPosted: Thu May 12, 2011 8:35 pm    Post subject: Reply with quote

Mřížka praskne možná z jiného důvodu, nejsem si vědom, že by mě něco ruplo při otevírání kapoty. Ale naopak, při zavření se s ní musí hodně třísknout - zde může být zakopaný pes.

BTW: do kufru zatéká stejně
paya

PostPosted: Sat May 14, 2011 8:45 am    Post subject: Reply with quote

Tak cekala me druha garancka. Byl jsem tedy v Brne v Rasinu. Cena opravdu fixni, tedy 3900,- jenze jsem si blbec nechal prevazit kola, prece jen si je menim sam, na zimu mam plechy, tak jsem si rikal, ze po 2 letech by to mohlo byt trochu sejdrem, navic kdyz uz to bude v tom servisu. Asi to ale byla chyba ze jsem to delal v orginal servisu, vyvazeni litych kol + 3 zavazi dohromady cca 750,- korun...
Co se pamatuju, jak jsem prezouval gumy na fabce, 1 plech, 2 gumy, tak chteli za prezuti 4 kol kolem 800 i s vyvazenim... predpokladam, ze kdybych sel do penuservisu, tak mi to udelaji za polovinu. Priste se poucim Smile

Nicmene prohlidka v Rasinu celkem dobra, je to tam trochu z ruky, takze se pak z tama nekam dostat je na dyl, ale jinak dobry. Byl patek a pan byl trochu nevrly, asi uz toho mel za ten tyden dost.
Auto mi umyli, jen nevim jeslti uplne rucne, protoze jsem na strese nasel nejake srabance ktere jsem nemohl odstranit mokrou hadrou... nevim jestli je to jen nejaky rozmazly sajrajt nebo to lehce posrabali. Kazdopane uplne nejlepe to umyte nebylo, fleky od rozplajzlych much mi na celnim skle zustaly Smile

Jinak mi tam dali i stare filtry (ne ze by mi k necemu byly, ale u Kantora ve Vendryni mi je nedali) pro nekoho to muze byt uzitecna informace.
A dokonce mi ani nevymenili plastove uchyty na SPZ, coz pro zmenu ve Vendryni udelali Smile

Ty fixni ceny jsou fajn, clovek nemusi hledat servis ve kterem mu to udelaji nejlevneji, navic od druhe prohlidky se ty ceny pohybuji kolem 5000,- i v tech levnejsich servisech co jsem tu tak cetl, takze celkove usetreno Smile
Ivašek a spol.

PostPosted: Sat May 14, 2011 6:10 pm    Post subject: Reply with quote

paya wrote:
Asi to ale byla chyba ze jsem to delal v orginal servisu, vyvazeni litych kol + 3 zavazi dohromady cca 750,- korun...

Ty voe..to sou vydřiduši Shocked

paya wrote:

Jinak mi tam dali i stare filtry (ne ze by mi k necemu byly, ale u Kantora ve Vendryni mi je nedali) pro nekoho to muze byt uzitecna informace.
A dokonce mi ani nevymenili plastove uchyty na SPZ, coz pro zmenu ve Vendryni udelali Smile

Odkud prosímtě jsi, že si byl jednou ve Vendryni a ted v Brně? Smile

Back to top
SEKYC

PostPosted: Sat May 14, 2011 9:35 pm    Post subject: Reply with quote

paya wrote:
Tak cekala me druha garancka. Byl jsem tedy v Brne v Rasinu. Cena opravdu fixni, tedy 3900,- jenze jsem si blbec nechal prevazit kola, prece jen si je menim sam, na zimu mam plechy, tak jsem si rikal, ze po 2 letech by to mohlo byt trochu sejdrem, navic kdyz uz to bude v tom servisu. Asi to ale byla chyba ze jsem to delal v orginal servisu, vyvazeni litych kol + 3 zavazi dohromady cca 750,- korun...
Co se pamatuju, jak jsem prezouval gumy na fabce, 1 plech, 2 gumy, tak chteli za prezuti 4 kol kolem 800 i s vyvazenim... predpokladam, ze kdybych sel do penuservisu, tak mi to udelaji za polovinu. Priste se poucim Smile

Nicmene prohlidka v Rasinu celkem dobra, je to tam trochu z ruky, takze se pak z tama nekam dostat je na dyl, ale jinak dobry. Byl patek a pan byl trochu nevrly, asi uz toho mel za ten tyden dost.
Auto mi umyli, jen nevim jeslti uplne rucne, protoze jsem na strese nasel nejake srabance ktere jsem nemohl odstranit mokrou hadrou... nevim jestli je to jen nejaky rozmazly sajrajt nebo to lehce posrabali. Kazdopane uplne nejlepe to umyte nebylo, fleky od rozplajzlych much mi na celnim skle zustaly Smile

Ty fixni ceny jsou fajn, clovek nemusi hledat servis ve kterem mu to udelaji nejlevneji, navic od druhe prohlidky se ty ceny pohybuji kolem 5000,- i v tech levnejsich servisech co jsem tu tak cetl, takze celkove usetreno Smile
To tě teda pěkně natáhli z těma kolama ještě řekni že ti dali ty 3ks závaží obyč. narážecí jako na plecháče i taková prasárna je vidět na kolách z lehkých slitin u nás,ale tobě dali určitě ty nalepovací. Jinak dnes jsem byl na autosalonu tady u nás v LT, byl tam můj prodejce tak jsem se ho optal jestli platí ta fixní cena servisu a než jsem stačil domluvit tak mi skočil do řeči že ví že to je moc(3900kč) ale že se vejdu do 3000kč v pohodě,tak jsem mu řekl jestli za tu cenu vymění teda všechny ty filtry a olej +kontrola laku atd.a on samozdřejmě a že mě i odvezou a přivezou pro auto tak jsme se dohodli na začátek června a uvidím jak dopadnu,koukal jsem na něj jak blázen Surprised Shocked
paya

PostPosted: Mon May 16, 2011 1:28 pm    Post subject: Reply with quote

SEKYC wrote:
To tě teda pěkně natáhli z těma kolama ještě řekni že ti dali ty 3ks závaží obyč. narážecí jako na plecháče i taková prasárna je vidět na kolách z lehkých slitin u nás,ale tobě dali určitě ty nalepovací. Jinak dnes jsem byl na autosalonu tady u nás v LT, byl tam můj prodejce tak jsem se ho optal jestli platí ta fixní cena servisu a než jsem stačil domluvit tak mi skočil do řeči že ví že to je moc(3900kč) ale že se vejdu do 3000kč v pohodě,tak jsem mu řekl jestli za tu cenu vymění teda všechny ty filtry a olej +kontrola laku atd.a on samozdřejmě a že mě i odvezou a přivezou pro auto tak jsme se dohodli na začátek června a uvidím jak dopadnu,koukal jsem na něj jak blázen Surprised Shocked

Nastesti mi tam dali nalepovaci, takze to videt neni.

ja teda ale taky koukam na ten servis co Ti nabidli Shocked Ono u tech vetsich prodejcu ve vetsich mestech ta druha prohlidka fakt jde do 5k, takze 3,9k jsem ocenil, kdyztak se pristi rok projedu tam k Vam Very Happy
Liboro

PostPosted: Mon May 16, 2011 6:10 pm    Post subject: Reply with quote

Dnes výmena oleja + filter origo servis Ford Žilina - 84,76 eur...SpokojnosťSmile
paya

PostPosted: Wed May 18, 2011 7:35 pm    Post subject: Reply with quote

Ivašek a spol. wrote:

Odkud prosímtě jsi, že si byl jednou ve Vendryni a ted v Brně? Smile

Bydlim v Brne, ale rodinu mam na severul, clekem casto tam jezdim Smile
BTW jesltli jsem se spravne dival, tak jsem fofika taky kupoval v DANKARu Smile
paya

PostPosted: Wed May 18, 2011 7:38 pm    Post subject: Reply with quote

Liboro wrote:
Dnes výmena oleja + filter origo servis Ford Žilina - 84,76 eur...SpokojnosťSmile

Vy to tam na slovensku mate nejake levne... 84 eur to je cca 2100,- Kc na takovou cenu se u nas nedostanem snad ani v neautorizovanem servisu Very Happy Asi zacnu jezdit na kontroly za hranice, pokud to teda nevadi fordu Razz
Ivašek a spol.

PostPosted: Wed May 18, 2011 8:58 pm    Post subject: Reply with quote

jj, fofíka máme z Dankaru Wink

No nevím, neřek bych, že Slovensko je zrovna tou levnou zemí, do které se vyplatí kvůli něčeho dojíždět Rolling Eyes

Back to top
Liboro

PostPosted: Thu May 19, 2011 7:22 am    Post subject: Reply with quote

paya wrote:
Vy to tam na slovensku mate nejake levne... 84 eur to je cca 2100,- Kc na takovou cenu se u nas nedostanem snad ani v neautorizovanem servisu Very Happy Asi zacnu jezdit na kontroly za hranice, pokud to teda nevadi fordu Razz

Pozor, nie servisná prehliadka! Len výmena oleja a filtra ale je normálne razítko v servisnej. Ale stále je to lacné, keď si zoberiem, že 1 liter Castrol oleja v maloobchode stojí 20 eur, takže len za olej by to bolo viac...
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu May 19, 2011 10:51 am    Post subject: Reply with quote

Liboro wrote:
Ale stále je to lacné, keď si zoberiem, že 1 liter Castrol oleja v maloobchode stojí 20 eur, takže len za olej by to bolo viac...

no, ale ked kupis olej na webe, tak ta ten liter vyjde aj v pohode na 8 euro ...
Liboro

PostPosted: Thu May 19, 2011 12:22 pm    Post subject: Reply with quote

Dulius, úprimne olej by som nekupoval cez net...Ale samozrejme ak to niekomu vyhovuje, tak možno ušetrí Smile
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 44, 45, 46  Next
Page 33 of 46

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum