| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Oct 12, 2010 6:59 pm Post subject: |
|
|
| hanýsek starší wrote: | To jsou věci,to jsou věci.....Tak jak tak koukám,tak se tady ztrácí příspěvky.Můj přísvěvek o první garančce z 9.9.2010 zmizel neznámo kam .
To dulius: Nebo jsi pro mne z neznámého důvodu mazal?V seznamu uživatelů v historii příspěvků jsem jej našel,tady chybí.Nic podstatného,pouze pro zajímavost dotaz  |
ked ho vidis v historii, tak nie je zmazany a naozaj neviem, nepoznam dovod, preco by Ti to mal niekto zmazat chlape, ved nepises blbosti ... _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
|
| Back to top |
|
 |
hanýsek starší
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 1:36 pm Post subject: |
|
|
To dulius:
Omlouvám se,ale to už bude asi ten "Lahosip"
Vysvětlení: Lautr hovn...... si pamatovat!!!!!  |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
| Back to top |
|
 |
hanýsek starší
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 4:46 pm Post subject: |
|
|
A co takhle server jpeg.cz.
Vše v našem "rodném jazyku",jednoduché vkládání a dá se perfektně obsluhovat.  |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Sat Mar 26, 2011 3:38 pm Post subject: 3. servisní prohlídka (garančka) - Auto Kantor Vendryně |
|
|
Takže dneska 3. servisní prohlídka (po 3.roce).
Místo: Ford Kantor Vendryně ( jako loni a předloni)
Čas: 1hod.
Cena: 4 534 Kč
Servisní technik nás vzal na dílnu, když vylívali olej, zvedl nám fofínka, ukázal zespodu atd.
Jinak výborné jednání, po hodinovém servisu jsme tam strávili asi další půl hodiny
Prolezli jsme všechny auta co tam měli (jako Fordy tak Suzuki) a jak servisní technik, tak sám pan majitel se nám celou dobu věnovali
Nového Focuse tam ještě neměli, byl tam ale nový C-Max - nádherné auto, nová "láska" mezi eMPeVečky Vevnitř výborné, ukázal nám systém zadních sedaček atd...super autíčko
Otevřel nám i venku vystavený Grand C-Max a nové Mondeo... vevnitř ještě měli S-Max a starého Focuse combi (za 230 tis. ) + hromadu aut venku.
Hodně dobře vypadá taky Suzuki Kizashi
Fusion tam nebyl ani jeden, už prý není "v kurzu" - spíš je ted zájem o SX-4ky, kterých tam bylo hodně...
Takže maximální spokojenost a výborné jednání  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
| Back to top |
|
 |
Kormi

|
Posted: Sun Mar 27, 2011 1:12 pm Post subject: |
|
|
| hanýsek starší wrote: | A co takhle server jpeg.cz.
Vše v našem "rodném jazyku",jednoduché vkládání a dá se perfektně obsluhovat.  |
Omlouvám se za dočasnou nedostupnost služby jpeg.cz způsobenou výpadkem hostingu. Zůstaňte s námi, brzy budeme zpět. Váš tým jpeg.cz-
tak to asi nebyl moc dobrý tip  _________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
Ford Grand C Max-1,9 Tdi 12/13
http://fusion.fordclubs.org/nase5.html
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk |
|
| Back to top |
|
 |
Goro26

|
Posted: Mon Mar 28, 2011 9:59 am Post subject: |
|
|
Zdravim, tak minuli tyzden stredu som bol na 2.garančke v J+J Trnava. Prikladam aj fakturu zo servisu.
Inak maximalna spokojnost mozem vrelo odporucit!
PS: Zistoval som aj ceny v BA (Summit, Autopolis) Takze ruka v ruke to ide od 200 do 230e. Cize ja som spokojny lebo som usetril cca 50e
 |
|
| Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Mon Mar 28, 2011 10:16 am Post subject: |
|
|
To je divné. Asi mám jiného Fofína. Každému účtují 3,8 litru oleje, jen mě účtovali na prvních dvou garančkách 5 litrů a na poslední 4,5 litru oleje. Asi mám jinou vanu na olej.
Když to tak počítám, kdybych si doplatil půl litru oleje, měl bych mít v Ford Chrudim Auto IN olej na jednu výměnu předplacený. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
| Back to top |
|
 |
Goro26

|
Posted: Mon Mar 28, 2011 2:59 pm Post subject: |
|
|
| Gek wrote: | To je divné. Asi mám jiného Fofína. Každému účtují 3,8 litru oleje, jen mě účtovali na prvních dvou garančkách 5 litrů a na poslední 4,5 litru oleje. Asi mám jinou vanu na olej.
Když to tak počítám, kdybych si doplatil půl litru oleje, měl bych mít v Ford Chrudim Auto IN olej na jednu výměnu předplacený. |
Juj no ja ma Fiestu dufam ze som ta nevyplasil Tusim tu kolega nadomnou tiez menil pri Fusione 4,3 tak bud spokojny  |
|
| Back to top |
|
 |
jozi

Joined: 18 May 2010 Posts: 53 Location: Letanovce-Slovensko
|
Posted: Mon Mar 28, 2011 6:54 pm Post subject: |
|
|
Pokial sa nemylim tak fiesta a fusion maju tie iste motory takze:
Olej - náplň počiatočná vrátane filtra - 4,25 L
Olej - náplň servisná filter EFL500 - 3,75 L
Olej - náplň servisná filter EFL10 - 3,80 L
Olej - náplň servisná bez filtra - 3,50 L _________________ Lada Vesta sedan luxe 1.6l 16V 78kw od 19.12.2018
Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 06/2006 "od braska duliusa" |
|
| Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Mon Mar 28, 2011 7:43 pm Post subject: |
|
|
Záleží aký ma motor, možno má fiestu 1,3 čo sa do Fusiona nerobil  _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
| Back to top |
|
 |
jozi

Joined: 18 May 2010 Posts: 53 Location: Letanovce-Slovensko
|
Posted: Mon Mar 28, 2011 8:10 pm Post subject: |
|
|
| Liboro wrote: | Záleží aký ma motor, možno má fiestu 1,3 čo sa do Fusiona nerobil  |
Gek na 1,4duratec a ta tabulka s naplnami plati pre neho takze tych 4.3 ci 5l ako pisal je privela ked som ja menil olej tak 3,8l v pohode stacilo.A s tou fiestou1,3mas pravdu ale ja som mal na mysly ze do fusionov sa montuju motory z fiesty _________________ Lada Vesta sedan luxe 1.6l 16V 78kw od 19.12.2018
Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 06/2006 "od braska duliusa" |
|
| Back to top |
|
 |
zdenal8

|
Posted: Mon Mar 28, 2011 8:17 pm Post subject: |
|
|
Ono je dobré si některé údaje předem nastudovat a při placení faktury se ozvat. Mě taky poprvé zkoušeli naúčtovat 5 litrů oleje. Nakonec předělávali fakturu. Sice za litr oleje to neni ranec, ale blbce ze sebe dělat nenechám. Kdo ví, co mi tam ještě naúčtovali dalšího navíc. Ale to už asi nepoznáš. To by si u něj musel stát, když to mění.
To víš, mechanik vymění olej u 4 aut a má zadarmo olej do svýho nebo pro známý  _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Mon Mar 28, 2011 8:34 pm Post subject: |
|
|
Njn...taky sem se díval, že jeden rok tam máme 4,0 l, jeden 4,5 a jeden 4,3
Oni to zkoušejí..a mají to podle mě předepsané... protože když se nás předem ptal na svíčky, tak říkal že by to stálo tolik a tolik, pak je tam ještě voda do ostřikovačů atd. ..tak hned sem mu řekl, že to je plné
Prý to jsou jen takové malé položky..ale pár lidí a hned mají vyděláno.. _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
| Back to top |
|
 |
|