View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
shvarc
|
Posted: Fri Sep 17, 2010 8:22 pm Post subject: |
|
|
jsem rád, že mám starší typ...tam je to řešený tou "koulí"....a když už je řeč o bouranej fofících...nemáte někdo nebo nevíte o někom, kdo by měl doma zadní nárazním v Moondust metalíze nepoškozen?? blbec jsem couval a nacouval jsem do felicie....mám ho vyboulenej, bez odrazky a poškrábanej...ta felicia na tom byla poněkud hůř  _________________ __________________________________________
Fusion 1.6 16V Duratec, silver metalíza, r.v.2003, koupě 2010 |
|
Back to top |
|
 |
TREK

|
Posted: Fri Sep 17, 2010 8:35 pm Post subject: |
|
|
Iba taky maly dotaz ,ako zatvarate tie klapky .? Smerom zospodu hore ,alebo zvrchu dolu?
Dakujem _________________ FORD FUSION ,RIVAL X,1.4l,80hp,TANGO,
6X AIRBAG,KLIMA, denne svietenie,
2 DIN PIONEER,195X55 R16´ |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Wed Sep 22, 2010 7:46 am Post subject: |
|
|
TREK wrote: | Iba taky maly dotaz ,ako zatvarate tie klapky .? Smerom zospodu hore ,alebo zvrchu dolu?
Dakujem |
Nevím k čemu je tato informace dobrá, ale já je zavírám zhora dolů. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
Horal

|
|
Back to top |
|
 |
TREK

|
Posted: Thu Sep 23, 2010 6:37 am Post subject: |
|
|
Gek wrote: | TREK wrote: | Iba taky maly dotaz ,ako zatvarate tie klapky .? Smerom zospodu hore ,alebo zvrchu dolu?
Dakujem |
Nevím k čemu je tato informace dobrá, ale já je zavírám zhora dolů. |
Skus porozmyslat ,co sa asi stane ked ich budes chciet zavriet proti srsti.
Zlomis ich . No a otazka bola smerovana tam .Nechcem nikoho urazat ,ale poznam dost vela ludi okolo seba v cetne niekolkych mojich znamich ,co by toho boli schopny. _________________ FORD FUSION ,RIVAL X,1.4l,80hp,TANGO,
|
Back to top |
|
 |
TREK

|
Posted: Thu Sep 23, 2010 3:10 pm Post subject: |
|
|
TREK wrote: | Gek wrote: | TREK wrote: | Iba taky maly dotaz ,ako zatvarate tie klapky .? Smerom zospodu hore ,alebo zvrchu dolu?
Dakujem |
Nevím k čemu je tato informace dobrá, ale já je zavírám zhora dolů. |
Skus porozmyslat ,co sa asi stane ked ich budes chciet zavriet proti srsti.
Zlomis ich . No a otazka bola smerovana tam .Nechcem nikoho urazat ,ale poznam dost vela ludi okolo seba v cetne niekolkych mojich znamich ,co by toho boli schopny. |
Toto je presne to o com hovorim,jeden vyduch je nastaveny tak a druhy opacne. http://img689.imageshack.us/i/23022010102z.jpg/ _________________ FORD FUSION ,RIVAL X,1.4l,80hp,TANGO,
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Thu Sep 23, 2010 5:36 pm Post subject: |
|
|
Tohle téma vůbec nechápu. Zamyslete se nad sebou vy, co jste to ulomili. Je to jen rukama, ničím jiným. Jestli jste nepochopili, že když chcete mít foukání opačným směrem, musíte s tím otočit o 180st. za to přece nemůže Ford.
Na podobné případy by zde mělo být téma: "Co jsem zku**** vlastní blbostí " _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Thu Sep 23, 2010 8:24 pm Post subject: |
|
|
Tak ono zálěží, jak se ten výdech nastaví že..jednou je proti srsti nahoru a jednou dolů
Jestli se to ulomilo tím "zavíráním proti srsti", tak není asi co řešit, ale jinak to asi bude chyba Fordu... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
ladin

|
Posted: Fri Sep 24, 2010 5:07 am Post subject: |
|
|
sedlaq wrote: | Tohle téma vůbec nechápu. Zamyslete se nad sebou vy, co jste to ulomili. Je to jen rukama, ničím jiným. Jestli jste nepochopili, že když chcete mít foukání opačným směrem, musíte s tím otočit o 180st. za to přece nemůže Ford.
Na podobné případy by zde mělo být téma: "Co jsem zku**** vlastní blbostí " |
Nedělej z nás idioty, moc dobře víme jak se s tím zachází. Mohu ti jen přát ať se ti to stane taky, když jsi tak chytrej, rád si pak přečtu tvoje vysvětlení.
Jo nevíš ještě jak jsem dokázal, že mi praskl ten stříbrnej kroužek okolo výdechu? Asi špatnej pohled což? _________________ Fusion 1,25 deep navy, 04/2007
klima, mlhovky, radio 5000c, defend lock, tazne, hagusy |
|
Back to top |
|
 |
TREK

|
Posted: Fri Sep 24, 2010 6:39 am Post subject: |
|
|
ladin wrote: | sedlaq wrote: | Tohle téma vůbec nechápu. Zamyslete se nad sebou vy, co jste to ulomili. Je to jen rukama, ničím jiným. Jestli jste nepochopili, že když chcete mít foukání opačným směrem, musíte s tím otočit o 180st. za to přece nemůže Ford.
Nedělej z nás idioty, moc dobře víme jak se s tím zachází. Mohu ti jen přát ať se ti to stane taky, když jsi tak chytrej, rád si pak přečtu tvoje vysvětlení.
Jo nevíš ještě jak jsem dokázal, že mi praskl ten stříbrnej kroužek okolo výdechu? Asi špatnej pohled což? |
Jeziskove huslicky ,toto som fakt nechcel. Len som chcel vediet ci to memohol niekto utrhnut omylom pri zatvarani. Nie rozputat vojn.... ,pardon debatu.  _________________ FORD FUSION ,RIVAL X,1.4l,80hp,TANGO,
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Fri Sep 24, 2010 5:11 pm Post subject: |
|
|
ladin wrote: | sedlaq wrote: | Tohle téma vůbec nechápu. Zamyslete se nad sebou vy, co jste to ulomili. Je to jen rukama, ničím jiným. Jestli jste nepochopili, že když chcete mít foukání opačným směrem, musíte s tím otočit o 180st. za to přece nemůže Ford.
Jo nevíš ještě jak jsem dokázal, že mi praskl ten stříbrnej kroužek okolo výdechu? Asi špatnej pohled což? |
z nikoho nechci dělat idiota, to jsi mě nepochopil. Vlastní blbostí už jsem toho zku... taky dost a nestydím se za to. Jen by na tyto případy mělo být vlastní téma a nesvádět to na konstukci od Forda, která je u těchto výdechů znamenitá - u většiny jiných je možno mířit vzduch pouze nahoru, dolů, vlevo , vpravo, my můžeme všemi směry.
Stříbrný kroužek sem nepleť, o tom nebyla řeč, ten vzduch neusměrnuje. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Fri Oct 01, 2010 2:35 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem si to po dovolené přečetl. Musím říci, že původně jsem otázku " proti srsti " nepochopil. Po vysvětlení následné rozhořčení ostatních zcela chápu. Taky mě napadlo, že bych musel být tuplovaný kretén a roletku zavírat obráceně, případně kladivem. To by ale praskla jinak a možná by se vylomila i z palubovky. Ne. Protože jsme si na Fofíka ušetřili, zacházíme s ním podle toho. Roletky se zavírají jen tak jak mají. Když jsem o tom přemýšlel, je možné, že jak se s nima otáčí, tak může vznikat boční tlak na spoj. Jinak nevím. Prostě prasly. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Fri Oct 01, 2010 5:31 pm Post subject: |
|
|
No takže je jasné, že to není vlastní blbostí, ale plastama  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
bakisek
|
Posted: Tue Oct 30, 2012 8:10 pm Post subject: |
|
|
Tyto výdechy mi taky praskly.Tak jsem je zdemontoval a prasklé plasty svařil elektropájkou.Plast jsem nadstavil co to šlo,aby vydržel větší zatěž.Nadstavení jsem udělal přidáním podobného plastu co jsem našel ve starých elektospotřebíčích a svařil pájkou.Lehké zabrušení a vše zase funguje jak má. |
|
Back to top |
|
 |
|