View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
STANISLAV HOLUB
|
Posted: Thu Aug 26, 2010 7:16 pm Post subject: |
|
|
MajoV wrote: | Prosim zacnite sem davat skusenosti so servismi. Netreba siahodlhe romany iba kde ako rychlo a ci dobre a spokojne. Velmi sa nam vsetkym tieto info zidu. Aby som si mohol napr ja vybrat ci pojdem do servisu v BA alebo do KE. Pripadne mne to stoji za to ist aj do TT.
Dakujem |
Auto J+J Ford Trnava vrele odporúčam, majú veľmi profesionálny prístup, bol som tam na opravu alternátora, najprv mi povedali predbežnú cenu a potom sa opýtali, či to môže byť, defektácia na opravu bola hotová za 5 min + vystavenie zákazky, a po oprave mi okamžite volali domov, že si môžem prísť pre auto. Tento ford servis môžem len odporučiť _________________ FF 1,4 TDCi strieborná moondust, ide ako hodiny |
|
Back to top |
|
|
Suly
|
Posted: Sat Sep 04, 2010 12:00 pm Post subject: Ford Built Presov Petrovanska 44 |
|
|
S Ford Fusion som v Presove absolvoval 2 garacne prehliadky koli kilometrom. Tretiu vo vlastnej rezii u kamarata po najazdeni 13 tisic kilometrov. Vzduchovy filter bol uplne cierny - nikdy nebol vymeneny, aj ked som Ford Built Presov 2x za filter a vymenu zaplatil, rovnako pelovy filter. Olej s 13tisic kilometrami bol upne cierny a nechcelo sa mu von.
S Ford Fiestou som po roku bol na prvej garancke asi pri 9 tisic na druhu som isiel inde asi pri 20 tisic. Znova to iste, olej cierny a husty, filter spinavy, pelovy filter nikdy nemeneny podla stavu krytov, ktore treba dat dole. Celkovy dojem je, ze filtre jednoducho nemenia a olej tiez nie.
Odporucam sa Ford Built Presov vyhnut na kilometre a v ziadnom pripade tam neservisovat. Pristup tiez nebol najlepsi, zato ceny vysoke. Skoda, ze som im doveroval, ale uz ma tam neuvidia |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Sat Sep 04, 2010 3:04 pm Post subject: |
|
|
No pekne! _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Gil
|
Posted: Sat Sep 04, 2010 4:47 pm Post subject: |
|
|
Olej je cernej po 5 tisicich a filtr po 10-ti taky _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
|
hanýsek starší
|
Posted: Thu Sep 09, 2010 8:48 pm Post subject: |
|
|
Zdravím všechny.Tak jsem včera 8.9.2010 absolvoval s mojím FoFíkem první garanční prohlídku.Zvolil jsem servis AutoIN v Hradci Králové a myslím si,že dobře!!!
Mé požadavky při objednání byly:
-prohlídka po roce provozu
-srovnání příčky volantu (od začátku natočen mírně doleva)
-převážení všech kol (ve 120km/h na dálnici mírné vibrace)
-navíc objednána gumová vana do kufru
Provedeno a dodáno:
-olej motorový (tradičně 4litry)
-filtr olejový
-článek-čistič vzduchu
-filtr prachový
-doplnění nemrznoucí směsi (0,2litre+přeměřena)
-vyrovnání polohy příčky volantu
-převážení čtyř kol
-gumová vana do kufru
To vše včetně práce 4904,Kč (2188,-Kč servisní materiál+1062,-Kč gumová vana +1653,-Kč servisní práce).
Jsem naprosto spokojený,závady po roce provozu žádné,perfektní přístup a vše provedeno bez problému. |
|
Back to top |
|
|
marecatko
|
Posted: Fri Sep 17, 2010 2:39 pm Post subject: Autonova Poprad |
|
|
Cao,
ja som pisal uz o velmi velmi zlej skusenosti s Built Presov a Szilcar Kosice. Tak som teraz vyskusal Ford Autonova Poprad. Musim povedat, ze velmi velka spokojnost. Pristup prijimacieho mechanika velmi dobry. Pracujuceho mechanika vidite cez sklo co robi s autom. Po ukonceni prehliadky si so mnou presiel cely stav auta. Upozornil ma aj na diely, ktore su pomerne opotrebovane a ktore bude potrebne v horizonte roka vymenit. Vsetko pekne zapisane v sprave a v informacnom systeme FORD. Vsetko co som reklamoval sa snazili ochotne naplnit bez frflania.
Pojdem tam znova po 20 tisic km. _________________ Ford Fusion, 1.6 TDCi X-Plus |
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Fri Sep 17, 2010 4:52 pm Post subject: |
|
|
Ja mam zas dnes za sebou výmenu oleja VIP auto Žilina. Výmena oleja+olejový filter+peľový filter + práca = 128,50 eur.
Komunikácia takmer nulová, len prijímací technik vypísal servisnú knižku podal faktúru a zaplatil som. Akurát som sa rozprával s predajcom, ten bol zhovorčivý a dozvedel som sa, že B-max zatiaľ o nom nemajú informácie a vyzerá, že tak skoro nebude a čo sa týka Fusiona tak sa bude ponúkať už iba s motorom 1,4 benzín, ostatné motorizácie budú maximálne do konca roka, kým sa vypredajú sklady. Vraj sa na náš trh nebude dovážať vôbec s inými motormi ani za neakciovú cenu. Jediná možnosť ako kúpiť 1,6 TDCi (po novom roku aj iné motorizácie) je v západnej EU a doviesť. Sám priznal, že Ford má tu inú cenovú politiku, že keby boli z ich strany tak dotované autá ako v Čechách či ďalej na západ tak by dosahovali úplne iné predajnosti... _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Fri Sep 17, 2010 8:54 pm Post subject: |
|
|
Liboro wrote: | Akurát som sa rozprával s predajcom, ten bol zhovorčivý a dozvedel som sa, že B-max zatiaľ o nom nemajú informácie a vyzerá, že tak skoro nebude a čo sa týka Fusiona tak sa bude ponúkať už iba s motorom 1,4 benzín, ostatné motorizácie budú maximálne do konca roka, kým sa vypredajú sklady. ... |
Tak snad to bude jen na Slovensku
Jinak je to nějaká blbost, od nového roku má být Euro5 a 1.4 Duratec je pokud se nepletu Euro4...
No necháme se překvapit... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
steele
|
Posted: Sun Sep 26, 2010 1:55 pm Post subject: skusenosti so servismom |
|
|
Ja mam dobre skusenosti so Szilcar servisom na Alejovej v KE. Zatial to bolo vsetko v pohode, som uz nejaky ten cas po druhej garancke a vsetko je stale OK. Pri 2. garancnej prehliadke som nahlasil tu roletku na stredovom fukare na strane vodica a vymenili mi ju bez platenia vramci zaruky dokonca. Mozno to predsa len bolo vramci faktury niekde zakomponovane, ale s tym uz nic neurobim. Bohuzial zle skusenosti ludi prinutia mysliet podozrievavo. _________________ steele
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Sep 26, 2010 3:22 pm Post subject: |
|
|
ja som to tu tiez niekde pisal, ziaden problem so Szilcarom Kosice ... v pohode, ustretovost .. aj garancky aj co som mal tukes do naraznika od nejakeho debilka, tiez sa to vsetko pekne vyriesilo cez havarijne poistenie, v spolupraci so servisom. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
picinko
Joined: 28 Dec 2008 Posts: 132 Location: Komárno, momentálne Veľký Kýr
|
Posted: Tue Sep 28, 2010 12:19 pm Post subject: |
|
|
Mňa ešte len servis čaká. V októbri idem do Nitry. Chodím tam už 3. rok a som veľmi spokojný. Nehovoriac, že aj ostané veci okolo auta robím iba tam. _________________ Ford Fusion, 1,4i, 16V, Duratec 10/2006 Tango metalíza, červené fólie, Chiptuning, Alpine autorádio, ešte neviem koľko koní tam mám |
|
Back to top |
|
|
King24
|
Posted: Mon Oct 25, 2010 6:21 am Post subject: servis |
|
|
No mne už skončila 3 ročná záruka v marci...2010...
odvtedy si auto "servisujem" sám...
pri prvej domacej výmene ked som menil všetky náplne a filtre...
to bolo trošku viac penazí.... ( ford to ohodnotil na 330 € )
ak si správne spominam mna to stálo cca 80-90 €
teraz cez weekend to bola len výmena oleja (Ford formula) + filter
spolu za 30 €... a to mi ešte zostalo cca 2,5 litra na "dolievanie"
pretože olej sa predáva po 5 litroch.... pri buducej výmene si kupim už len litr. balenie oleja aby som sa toho zbavil...
ps. starý olej zhori v kotly na olej v blízkej autodielni... filter v zbere na benzínke _________________ Fusion Comfort, Moondust Silver, r.v. 2/2007, 80 koní v stajni Duratec |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Mon Oct 25, 2010 6:56 am Post subject: Re: servis |
|
|
King24 wrote: | No mne už skončila 3 ročná záruka v marci...2010...
odvtedy si auto "servisujem" sám...
pri prvej domacej výmene ked som menil všetky náplne a filtre...
to bolo trošku viac penazí.... ( ford to ohodnotil na 330 € )
ak si správne spominam mna to stálo cca 80-90 €
teraz cez weekend to bola len výmena oleja (Ford formula) + filter
spolu za 30 €... a to mi ešte zostalo cca 2,5 litra na "dolievanie"
pretože olej sa predáva po 5 litroch.... pri buducej výmene si kupim už len litr. balenie oleja aby som sa toho zbavil...
ps. starý olej zhori v kotly na olej v blízkej autodielni... filter v zbere na benzínke |
Dobre to riešiš. Vraj 330,-€, to asi sranduju.. Filtre menim sam, vzduchovy, kabinovy. Na jar sa chystam na motorovy olej. Čo však so starym olejom s použitym filtrom, fakt neviem.
A do leta vymenim brzdovu kvapalinu. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Mon Oct 25, 2010 10:12 am Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | Liboro wrote: | Akurát som sa rozprával s predajcom, ten bol zhovorčivý a dozvedel som sa, že B-max zatiaľ o nom nemajú informácie a vyzerá, že tak skoro nebude a čo sa týka Fusiona tak sa bude ponúkať už iba s motorom 1,4 benzín, ostatné motorizácie budú maximálne do konca roka, kým sa vypredajú sklady. ... |
Tak snad to bude jen na Slovensku |
Ivašku asi ťa sklamem, akurát som pozeral Fusiona v Čechách a už je iba dopredaj skladových kde ešte je 1,4 diesel a pre modelový rok 2011 je iba 1,4 a 1,6 benzín. _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Mon Oct 25, 2010 8:32 pm Post subject: |
|
|
Liboro wrote: | Ivašku asi ťa sklamem.. |
Definitivní pohřbení _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
|