Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ta moja Kia ;)

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Zaujímavé odkazy a informacie
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu Jul 22, 2010 10:52 pm    Post subject: Ta moja Kia ;) Reply with quote

Takze necakal som to, pretoze na Fusiku som rocne presiel 20 000km, za 4 roky skoro presne 80 000 km ...

A Kia ? za 3 mesiace mam na tachometri: 10 600 km Shocked

ale je pravda, ze som vela jazdil ... ale ziadna dovolenka, nic, len robota ... naozaj som rad ze som kupil diesel Smile

- spotreba zatial celkovo priemerna 5.35 ... posledna nadrz 5.16, spokojnost
- zatial ziaden vazny problem, len okno spolujazdca, nefungovalo asi tyzden automaticke zatvaranie, po tyzdni zasa funguje ...
- dvere vzadu, za spolujazdcom ... nejdu otvorit zvnutra Rolling Eyes ... uz som objednany do servisu, musia to vnutro vymenit
- ked je vonku chlad, v palubovke nieco skripe, pri teple je to prec

U Fusika za 4 roky nebol absolutne ziaden problem, Ford je Ford Smile

Inak naozaj spokojnost, ziadne problemy, jazda v pohode, 115 koni je ine kafe ako predtym 81 koni ... co sa tyka jazdy, je to v pohode, na ceste to sedi, zatial ziadna konfliktna situacia, brzdy velmi dobre, akceleracia parada ... maximalka zatial 180 bola na dialnici KE - PO ( to som s kamosom siel a predbiehali sme Peugeot 206 CC, BB znacka, dnu dve pekne kocky ... a pri predbiehani ma nechceli pustit, proste pridali, tak aj ja ... tak sme sa potom po dialnici predbiehali navzajom asi 3x, no pri jednom prebiehani pozeram, ze idem 180kou, ale urcite tam bola este rezerva Wink
Horal

PostPosted: Fri Jul 23, 2010 12:46 pm    Post subject: Reply with quote

Ford je Ford Smile
Ako pri tých konoch jazdíš 90?
View user's profile Send private message
dulius
Site Admin

PostPosted: Fri Jul 23, 2010 2:26 pm    Post subject: Reply with quote

Horal wrote:
Ford je Ford Smile

ja nejazdim 90 kou Cool
kazdopadne je to v pohode, pekne v nizkych otackach, nizka spotreba .. tie kone pocitis az ked potrebujes, teda pri predbiehani, zrychleni
duves

PostPosted: Sat Jul 24, 2010 8:34 pm    Post subject: Reply with quote

dulius wrote:
Horal wrote:
Ford je Ford Smile

ja nejazdim 90 kou Cool
kazdopadne je to v pohode, pekne v nizkych otackach, nizka spotreba .. tie kone pocitis az ked potrebujes, teda pri predbiehani, zrychleni

Na okreskach vališ 120? Shocked
dulius
Site Admin

PostPosted: Sat Jul 24, 2010 9:17 pm    Post subject: Reply with quote

duves: jazdim podla podmienok a pocasia - ked je rovna cesta a poznam ju, tak urcite nejdem 90, asi tak nejako to je
picinko

PostPosted: Sat Jul 24, 2010 9:39 pm    Post subject: Reply with quote

Aj ja mám niekedy ťažkú nohu ale vidieť, že som kamionista tam musím tlačiť na podlahu.
Liboro

PostPosted: Sun Jul 25, 2010 10:30 am    Post subject: Reply with quote

Pravda sú úseky ciest 1. triedy ktoré keď človek pozná a keď je malá premávka(v nedeľu z rána či v noci) dá sa jazdiť aj rýchlo..niekde aj cez 200 pokiaľ má nato človek auto a vie ho ovládať! To zdôraznujem. Lebo je kopec degešov ktorí dostanú silnejšie auto a jednoducho ho rozbijú v druhej zákrute lebo to s ním nevedia. Ale pokiaľ je profi vodič, kvalitné auto, kvalitná a prázdna cesta, niečo proti policajtom(nie je podmienka, stačí len vedieť, kde majú fleky na meranie) tak je to super zážitok. A nemuí hneď človek zákonite jazdiť tých 200. Ja mám veľmi rád cestu zo Žiliny do Bratislavy po starej ceste tak nad ránom okolo 3-4 hodiny. Prázdne cesty, pekne sa dá rozbehnúť 110-130 a držať ju, samozrejme v dedinách a mestách podľa situácie. Ide to vynikajúco, je to bezpečné a pohodové. Mala kedysi niečo do seba tá neobmedzená rýchlosť v noci. Dnes by stačilo len pridvihnúť max limity napr. 70 v obci, 110(130)mimo obce a na diaľnici napr 160 od 23:00-05:00 Samozrejme kde by to bolo nutné(pri školách, sídliskách a podobne dať tabuľou menšiu a kontrolovať ju.
dulius
Site Admin

PostPosted: Sun Jul 25, 2010 10:52 am    Post subject: Reply with quote

proste nejazdim podla predpisov, jazdim dynamicky a bezpecne ...
akoze ist v meste, ci dedine 50 kou, tak to by som nezvladol, urcite nie .. jedine, ked je husta premavka, ked viem, ze meraju, ked je zle pocasie a podobne, ale za normalnych okolnosti nie nie ...

liboro to napisal tiz pekne, suhlasim so vsetkym ... len ta 200vka, xixi, tolko .. moja Kia ma v technicaku 188 maximalku ... zatial som siel len 180, to som niekde uz pisal tu (na dialnici KE-PO) Very Happy
Liboro

PostPosted: Sun Jul 25, 2010 10:57 am    Post subject: Reply with quote

Veď ja som to tiež pritiahol za vlas Very Happy
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Aug 11, 2010 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

Tak, necele 4 mesiace a mam tu male jubileum Cool Cool Cool

Ivašek a spol.

PostPosted: Thu Oct 28, 2010 9:39 pm    Post subject: Reply with quote

Kia má na originálních poklicích dobrou věc (mimochodem používanou už na Favoritu) a to tu, že poklice drží na jednom šroubu, tudíž neupadne,popř. ji nikdo "neurve" Cool
Jen ta cena 1 000 Kč/ks Rolling Eyes

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Zaujímavé odkazy a informacie All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum