View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Addy
|
Posted: Fri Jun 18, 2010 2:06 pm Post subject: Strešné nosiče Prorack |
|
|
Uz dlhšie som uvažovala nad kúpou strešných nosičov, ale až teraz som natrafila na to pravé orechové, čo stálo za to, že som zainvestovala... Také krásne nosiče som objavila na na nete - www.autoalarmy.sk. Značka Whispbar - Prorack. Zaujali ma na výzor a hlavne vôbec nepočuť že sú na streche.. Absolútne.. Dokonca ani na spotrebe to nevidieť.. Sadli na auto ako šerbel na ... a to aj napriek tomu, že oficiálne ešte na naše Fusiky konkrétny model nie je. Pohrali sa s tým..premerali.. a je to..Pozrite si fotogalériu.
http://fusion.fordclubs.org/nase5.html |
|
Back to top |
|
|
hanýsek starší
|
Posted: Fri Jun 18, 2010 3:29 pm Post subject: |
|
|
Ahoj,ty nosiče vypadají opravdu docela perfektně.
Můžeš prosím tě ještě trochu popsat montáž,jak se přidělávají,zda se to dá udělat doma či je nutno navštívit nějaký servis.
Dík za odpověď. |
|
Back to top |
|
|
dodo50
|
Posted: Fri Jun 18, 2010 6:24 pm Post subject: Re: Strešné nosiče Prorack |
|
|
Addy wrote: | Uz dlhšie som uvažovala nad kúpou strešných nosičov, ale až teraz som natrafila na to pravé orechové, čo stálo za to, že som zainvestovala... Také krásne nosiče som objavila na na nete - www.autoalarmy.sk. Značka Whispbar - Prorack. Zaujali ma na výzor a hlavne vôbec nepočuť že sú na streche.. Absolútne.. Dokonca ani na spotrebe to nevidieť.. Sadli na auto ako šerbel na ... a to aj napriek tomu, že oficiálne ešte na naše Fusiky konkrétny model nie je. Pohrali sa s tým..premerali.. a je to..Pozrite si fotogalériu.
No, jsou to koumáci ... http://www.prorack.cz/video.php
ale ta cena http://www.autoalarmy.cz/katalog/stresni-nosice-a-prislusenstvi/ _________________ Fusion 1.4 Ebony 10/2008 Blazer blue |
|
Back to top |
|
|
hanýsek starší
|
Posted: Fri Jun 18, 2010 7:48 pm Post subject: |
|
|
Koumáci to tedy jsou,ale jako příslušenství jsem nenalezl žádný adapter (držák) na kola!
Takže jako vášnivý cyklo fanda si asi musím nechat zajít chuť,ač se mi nosiče velmi zamlouvají. |
|
Back to top |
|
|
nathan1
|
Posted: Fri Jun 18, 2010 8:13 pm Post subject: strešný nosič |
|
|
S tým strešným nosičom máš pravdu. Ja som si tiež vyhliadol tento nosič len som doteraz nevedel, že sa dá nahodiť na Fusion. Ale keď som sa na neho informoval a pýtal som sa aj na nosič na bicykle dostal som info, že môžem kľudne použiť nosič od Thule alebo si počkať na nosič od Prorack, ktorý vraj má prísť tento rok, a vraj to má byť podobná pecka ako samotný nosič. Takže keď už vidím, že sa na Fusion dá si počkám na originál nosič alebo si kúpim inú značku. |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sat Jun 19, 2010 8:55 am Post subject: Re: Strešné nosiče Prorack |
|
|
Addy wrote: | Zaujali ma na výzor a hlavne vôbec nepočuť že sú na streche.. Absolútne.. Dokonca ani na spotrebe to nevidieť.. |
No vypadají "zakulacenější" (méně hranaté) než ty Fordí... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Sat Jun 19, 2010 6:54 pm Post subject: |
|
|
Já jsem s fordím nosičem spokojen. Na střeše je s nosičem na kola od konce února a nepřekáží. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Addy
|
Posted: Sat Jun 19, 2010 7:36 pm Post subject: prislušenstvo |
|
|
No na bicykle tam maju zatial iba od Thule..su do T-drážky.. Budú aj Prorack, ale ešte chvilu treba počkať. Manželovi kúpim na udice a v zime na lyže.. A čo sa týka montáže,tak mne to montovali v Košiciach, lebo ešte presný model nevedeli, tak skúšali, ale dívala som sa na na to a montáž je v pohode. Myslím, že by to zvládol každý aj sám.. a nielen že sú oblé, ale oni sú v tvare krídla.. Tá masívnejšia časť sa otočí do predu a tenšia do zadu. Videla som prierez a je to dokonalé.. Išli sme to potom testovať na diaľnicu a nič..nebolo počuť absolútne nič..Som maximálne spokojná. |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Mon Jun 21, 2010 6:54 pm Post subject: |
|
|
Thule nosič na kola není pouze do T-drážky. Ty nosiče jsou buď na objímku a nebo do T-drážky. Balení nosiče by mělo obsahovat obě varianty. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
durco
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 4:34 pm Post subject: Re: Strešné nosiče Prorack |
|
|
Addy wrote: | Uz dlhšie som uvažovala nad kúpou strešných nosičov, ale až teraz som natrafila na to pravé orechové, čo stálo za to, že som zainvestovala... Také krásne nosiče som objavila na na nete - www.autoalarmy.sk. Značka Whispbar - Prorack. Zaujali ma na výzor a hlavne vôbec nepočuť že sú na streche.. Absolútne.. Dokonca ani na spotrebe to nevidieť.. Sadli na auto ako šerbel na ... a to aj napriek tomu, že oficiálne ešte na naše Fusiky konkrétny model nie je. Pohrali sa s tým..premerali.. a je to..Pozrite si fotogalériu.
Môžeš napísať aký je spôsob uchytenia na strechu u týchto strešných nosičoch? Podľa fotiek to vyzerá ako pri originálnych strešných nosičoch. Montáž po kúpe bola potrebná priamo u predajcu? Keď ich demontuješ dole zostáva nejaká časť stále na streche, alebo je to ako pri origináloch a otvor na uchytenie sa prekryje plastovou krytkou? _________________ Ford Fusion , 1.4 16V 11/2006, Tonic, 15" |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|