| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
GaZ

|
Posted: Wed Mar 24, 2010 2:08 pm Post subject: |
|
|
dnes prva garancka nasho FoFu - spravena v Auto J&J:
79,82€
prijimaci technik - pan Balaz - s velmi prijemnym a profesionalnym pristupom mi ponukol kavicku a za hodinku uz bolo po kontrole.
ziadny nervny pol den ako na zlatych...tam vedia len predavat, resp. ani to nie, pretoze (ako mi pan Balaz prezradil), problem s "obitym" blatnikom je chybou predpredajnej kontroly, kde mali oi. skontrolovat, ze dvere nelicuju a su "utopene" v karoserii. _________________ Ford Fusion Flair X - 1.4 Duratec 16V - Sea Grey
 |
|
| Back to top |
|
 |
Goro26

|
Posted: Wed Mar 24, 2010 2:50 pm Post subject: |
|
|
To GaZ: Ty si kupoval Fusiona na zlatych? Na uver, leasing alebo kes?
Zaujma ma ci niekde v podmienkach zmluvy nieje klauzula ze ak beres auto cez Summit Finance, musis servisovat v BA (je to asi chujovina . Ja to mam na leasing a auto je vlastne pisane na Summit ... ze ci v tom nebude problem bo idem tiez do TT (uz som objednany)
PS: Viem pytam sa to uz asi krat ale ja som taky neveriaci tomas ... Teda ja potrebujem vsetko aspon 3 krat potvrdit. A GaZ je mozno pripad co mi potvrdi ze sa nemusim strachovat ze porusim zmluvu alebo nieco take .... Dik |
|
| Back to top |
|
 |
steele
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 3:16 pm Post subject: |
|
|
| Goro26 wrote: | To GaZ: Ty si kupoval Fusiona na zlatych? Na uver, leasing alebo kes?
Zaujma ma ci niekde v podmienkach zmluvy nieje klauzula ze ak beres auto cez Summit Finance, musis servisovat v BA (je to asi chujovina . Ja to mam na leasing a auto je vlastne pisane na Summit ... ze ci v tom nebude problem bo idem tiez do TT (uz som objednany)
PS: Viem pytam sa to uz asi krat ale ja som taky neveriaci tomas ... Teda ja potrebujem vsetko aspon 3 krat potvrdit. A GaZ je mozno pripad co mi potvrdi ze sa nemusim strachovat ze porusim zmluvu alebo nieco take .... Dik |
Sice auto mam kupene na Zlatych, ale nie na leasing. Napriek tomu si myslim, ze Ta nemozu nutit tam chodit servisovat auto, pretoze ak sa po mesiaci odstahujes na ine miesto, nemusi Ti vyhovovat cestovat napriklad 500 km kvoli garancke. _________________ steele
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 5:10 pm Post subject: |
|
|
| GaZ wrote: | | dnes prva garancka nasho FoFu ... |
Tobě měnili při 1. garančce brzdovku?
Ale to asi bude těmi km,co? _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
| Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Wed Mar 24, 2010 6:47 pm Post subject: |
|
|
| Ivašek a spol. wrote: | | GaZ wrote: | | dnes prva garancka nasho FoFu ... |
Tobě měnili při 1. garančce brzdovku?
Ale to asi bude těmi km,co? |
To bude jen dolítí. (Vlivem opotřebení brzdových destiček a čelistí klesá hladina v nádržce, aniž by kapaliny ubylo) _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Wed Mar 24, 2010 7:02 pm Post subject: |
|
|
| sedlaq wrote: | | To bude jen dolítí. |
Aha..nevšiml jsem si, že tam je jen 0,10 l za euráč  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
| Back to top |
|
 |
GaZ

|
Posted: Wed Mar 24, 2010 11:10 pm Post subject: |
|
|
kvapaliny len dolievali
jedinu co menili komplet, bol olej (overene)
| Goro26 wrote: | To GaZ: Ty si kupoval Fusiona na zlatych? Na uver, leasing alebo kes?
Zaujma ma ci niekde v podmienkach zmluvy nieje klauzula ... | kupovane v summite na zlatych, tak ako doteraz asi kazdy v BA (cca mesiac je uz aj nova predajna v petrzalke) - kedze som tam (summit) uz bol s reklamaciou a pristup sa mi nepacil, nechcel som k nim ist na garancku a vybral som si tt. lizing nemam, ale imho, tak ako sa tu uz pisalo, mozes vyuzit autorizovany servis hocikde, dokonca aj v zahranici _________________ Ford Fusion Flair X - 1.4 Duratec 16V - Sea Grey
 |
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Thu Mar 25, 2010 8:19 am Post subject: |
|
|
| GaZ wrote: | dnes prva garancka nasho FoFu - spravena v Auto J&J:
79,82€
prijimaci technik - pan Balaz - s velmi prijemnym a profesionalnym pristupom mi ponukol kavicku a za hodinku uz bolo po kontrole.
ziadny nervny pol den ako na zlatych...tam vedia len predavat, resp. ani to nie, pretoze (ako mi pan Balaz prezradil), problem s "obitym" blatnikom je chybou predpredajnej kontroly, kde mali oi. skontrolovat, ze dvere nelicuju a su "utopene" v karoserii. | Tak ešte lepsia cena ako ja pred rokom. Ano, tiež som mal z nich dobry dojem. Zlate piesky - Summit je bieda. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Thu Mar 25, 2010 4:36 pm Post subject: |
|
|
| GaZ wrote: | | kupovane v summite na zlatych, tak ako doteraz asi kazdy v BA (cca mesiac je uz aj nova predajna v petrzalke) |
To máte v BA jenom 1 (no už teda 2) Fordy?  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Thu Mar 25, 2010 8:01 pm Post subject: |
|
|
3, Summit, Szilcar a niečo nove v petržalke, ale pred 2 rokmi iba 1 predajca, 1 servis. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Thu Mar 25, 2010 9:25 pm Post subject: |
|
|
To je bída...
Když vezmu, že v Ostravě jsou 2 (+ v okolí další hromada, vlastně v Havířově jsou taky 2 a to není ani okresní město ) ...a BA je hlavní město-Praha jich bude mít asi oproti ní hodně...  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
| Back to top |
|
 |
Goro26

|
Posted: Thu Mar 25, 2010 10:40 pm Post subject: |
|
|
| Ivašek a spol. wrote: |
To je bída...
Když vezmu, že v Ostravě jsou 2 (+ v okolí další hromada, vlastně v Havířově jsou taky 2 a to není ani okresní město ) ...a BA je hlavní město-Praha jich bude mít asi oproti ní hodně...  |
No bieda to je to je pravda ale zas v okruhu 50 km od BA su dalsie 2 servisy (J+J Trnava a este niaky viedensky) takze v podstate 5. Ale tak minus summit, cize 4 Ale co som zistoval tak vsetky 3 bratislavske idu cenovo ruka v ruke (aspon pokial ide o garancne prehliadky) 170€ vo vsetkych troch BA servisoch. V TT je to za kilec. Dokonca podla GaZa za 80€. A to je uz dost velky rozdiel by som povedal. Aj keby som sa mal 3x otocit tak sa mi to oplati. |
|
| Back to top |
|
 |
GaZ

|
Posted: Thu Mar 25, 2010 11:09 pm Post subject: |
|
|
v TT nemenili pelovy filter. to by bolo + cca 30 €, takze 110 dokopy. ale aj to je menej ako ponuka ba servisov.
duves: szilcar aj predava? neservisuje len? _________________ Ford Fusion Flair X - 1.4 Duratec 16V - Sea Grey
 |
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Fri Mar 26, 2010 12:30 pm Post subject: |
|
|
Filtre zvladnete vo vlastnej réžii. Pozriem vzduchovy a vyčistím, keby bolo zle, tak mením. Pelovy menim na beton, lebo pred rokom so nemenil. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Fri Mar 26, 2010 7:10 pm Post subject: |
|
|
| Goro26 wrote: | | No bieda to je to je pravda ale zas v okruhu 50 km od BA su dalsie 2 servisy ... |
Schválně jsem se díval na mapu Fordu a v okruhu zhruba 50km od Ostravy jsem jich našel minimálně 12 !!!  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
| Back to top |
|
 |
|