Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Servisne prehliadky - konkretne udaje a ceny
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 44, 45, 46  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
scorsese

PostPosted: Wed Feb 24, 2010 11:06 am    Post subject: Reply with quote

To : Gek

U Fordu nejsou jedini, kdo uctuje i nenalitou kapalinu do ostrikovace. Mne to kdysi udelali u Oplu a od te doby si to hlidam. Zrejme to maji v seznamu ukonu na servisni prohlidku a tak to automaticky davaji i do faktury Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Gil

PostPosted: Wed Feb 24, 2010 11:21 am    Post subject: Reply with quote

Mají to v seznamu jak získat prašule (marže 100 a víc%)navíc většina lidí nemá páru kolik tam mají kapaliny a jsou rádi jak se jim ten servis pěkně postaral o auto a jak je známo "brambora k bramboře a Uno je na dvoře"
Gek

PostPosted: Wed Feb 24, 2010 11:39 am    Post subject: Reply with quote

To asi opravdu mají jako položku. Ale když si jdu k pekaři koupit rohlíky, tak chci tři a tři taky dostanu. Není to že chci tři a dostanu jeden a půl nebo dva. Já vím, že chce vydělat každý, ale proč doprd... nemohou vydělávat poctivě. Jak jim těď mám věřit, že to co naúčtovali jako třeba sprej na mazání, že ho tam vymazali a že ho nemá někdo doma ????
To samé je z olejem. Proč účtují 5 litrů když tam nejsou ?? Pokud je pravda, že ho mají v pětilitrové bandasce, proč nemám zbytek v autě na podlaze automaticky ?? Až když jsem se ozval, dostal jsem půl litru v litrové flašce od nějakého oleje Rolling Eyes . Mě doma učili, že s poctivostí nejdál dojdeš. Proč to maminky nenaučili všechny děti, aby to v nich zůstalo ?? Vždyž jsem si u nich koupil, jako jiní, za nemalé peníze auto a jezdím ho k nim servisovat. Tak proč mě chtějí okrádat ?? Tím docílí jedině toho, že jakmile Fofíka dolížu, nebudu ho už k nim dávat na servis. Prostě jak jim mám dál věřit ?

FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
duves

PostPosted: Wed Feb 24, 2010 12:07 pm    Post subject: Reply with quote

Chlapi, súhlasím s vami.
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Feb 24, 2010 12:47 pm    Post subject: Reply with quote

Gek a ostatni: kazdopadne, netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca ... su aj servisy, kde s Vami jednaju tak ako maju ...
Ivašek a spol.

PostPosted: Wed Feb 24, 2010 4:40 pm    Post subject: Re: 2. garancka Reply with quote

steele wrote:
..o chvilku mam na krku 2. garancku, ...

Taky nás za měsíc čeká druhá garančka Wink
Je tady možnost jet k už osvědčenému (a my jsme byli s nim spokojeni) Kantorovi do Vendryně...a druhá možnost je nový Auto Tichý v Havířově... který nevypadá taky špatně - jak cenově, tak přístupem Rolling Eyes
Podmníkou je ale pořád možnost být u toho - jak vidím, tak je pořád více lidí, které "podvedli" Twisted Evil

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
View user's profile Send private message
steele

PostPosted: Wed Feb 24, 2010 6:58 pm    Post subject: poctivost v servisoch? Reply with quote

Gek: ono, mozno aj tychto niekto ucil poctivosti, ale skratka mozno iba jeden tam je, ktory to az tak poctivo nemysli, a ked ostatni vidia, ze to funguje aj tak, tak sa skratka prisposobia, bohuzial to tak je a nic s tym neurobis. Je to tak uple vsade. J alutujem len jedno,z e tu listu, ktoru mi akoze vymenili som nemal vyziadanu v zakazkovom liste. Hned by clovek vedel, kde je.
Dulius: v ziadnom pripade nechcem hadzat vsetkych do jedneho vreca. Ked ale tych poctivych je tak malo.
Back to top
Ivašek a spol.

PostPosted: Wed Feb 24, 2010 9:19 pm    Post subject: Re: poctivost v servisoch? Reply with quote

steele wrote:
J alutujem len jedno,z e tu listu, ktoru mi akoze vymenili som nemal vyziadanu v zakazkovom liste. Hned by clovek vedel, kde je.

Pokud to je v rámci reklamace-tzn. zadarmo- tak to je jedno,ne? Hlavně, že to drží,ne? Wink

Back to top
Gek

PostPosted: Wed Feb 24, 2010 10:12 pm    Post subject: Reply with quote

Jenže ono to někdy nedrží. Teď mám jednu novou a zbytek přilepený. Tak uvidíme. Jo a ta jedna lišta je v kufru. Teda teď už v popelnici.

Neházím všechny do jednoho pytle. Jsou i vyjímky. I tady jsem byl vždy spokojen, ale tohle mě trochu rozčíslo a hlavně překvapilo.

FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
steele

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:26 pm    Post subject: Re: poctivost v servisoch? Reply with quote

Ivašek a spol. wrote:
steele wrote:
J alutujem len jedno,z e tu listu, ktoru mi akoze vymenili som nemal vyziadanu v zakazkovom liste. Hned by clovek vedel, kde je.

Pokud to je v rámci reklamace-tzn. zadarmo- tak to je jedno,ne? Hlavně, že to drží,ne? Wink

To ano, n e ani tak neide o to, aby som ju mal fyzicky. Naco by mi aj bola, ale ide o to, ze ak ju iba lepili, co si myslim, ze ano, tak som si mohol usetrit jednu cestu tam a hlavne by mi usetrili asi tak 2 hodiny casu. A pravdu povediac, kedze viem, ze na Slovensku sa jedna so zakaznikom poctivo skutocne v malo pripadoch, tak neviem, kam do servisu ist na 2. garancku.
Etse vsak predtym, nez ju absolvujem a tym padom mi skonci zariuka na auto, i musim dat pozriet a opravit mozno nejake drobnosti. V prvom rade ide o jeden fukar na palubovke nad raiom, pretoze spojovaci diel medzi oboma klapkami je ulomeny, tak sa mi tie klapky zatvaraju nezavisle a druha vec je, a to by som chcel nazor, ci sa to stalo aj niekomu dalsiemu. POd predym oknom je plastovy diel, ktory je uchyteny v motorovej casti. Cely ten diel sa ale ako keby posuval smerom von, to znamena, ako keby sa vyvliekol zo skla, takze tam vznika medzera a v podstate az stierace to trocha pritlacia, ide o to, ci sa tadial nemoze dostat nejake vlhko do auta. A troch ma hneva dialkove ovladanie zamkynania, niekedy ako keby vypadavalo, tak zamkynam manualne od vodica. A to je asi vsetko, vrzganie, co tu spominate asi nemam, ale zato mam pocit, ze mi vrzgaju zadne tlmice Smile
Back to top
Ivašek a spol.

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:54 pm    Post subject: Re: poctivost v servisoch? Reply with quote

steele wrote:
POd predym oknom je plastovy diel, ktory je uchyteny v motorovej casti. Cely ten diel sa ale ako keby posuval smerom von, to znamena, ako keby sa vyvliekol zo skla, takze tam vznika medzera a v podstate az stierace to trocha pritlacia, ide o to, ci sa tadial nemoze dostat nejake vlhko do auta.

Asi myslíš tohle,ne? Arrow http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=762

Back to top
steele

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 10:05 pm    Post subject: Re: poctivost v servisoch? Reply with quote

Ivašek a spol. wrote:
steele wrote:
POd predym oknom je plastovy diel, ktory je uchyteny v motorovej casti. Cely ten diel sa ale ako keby posuval smerom von, to znamena, ako keby sa vyvliekol zo skla, takze tam vznika medzera a v podstate az stierace to trocha pritlacia, ide o to, ci sa tadial nemoze dostat nejake vlhko do auta.

Asi myslíš tohle,ne? Arrow http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=762

jj, presne to myslim, vdaka, uz som tu cital strasne vela prispevkov, ale k tomuto som sa este nedostal Smile uz citam stranu 2 Smile
Back to top
Ivašek a spol.

PostPosted: Sat Mar 20, 2010 12:39 pm    Post subject: 2. servisní prohlídka (garančka) - Auto Kantor Vendryně Reply with quote

Takže dneska 2. servisní prohlídka (po 2.roce). Cool
Místo: Ford Kantor Vendryně ( jako loni )
Čas: 2hod.
Cena: 4 040 Kč

Auto si šel s náma přebrat, obešel ho, podíval se co a jak, zeptal se, jestli je s něčím nějaký problém, zapsal si počet km a stav benzínu...
Byl jiný přijímací technik, takže na dílně sme nebyli, jenom nás vzal se podívat na podvozek. Ale olej měněný je, je krásně čištounký Smile
Jinak v pohodě, přístup zase super, na všechny dotazy odpověděl... Přilepili nám i odlízající lištu na dveřích spolujezdce (bohužel to je pod tím promáčklé, takže to může zase odlézt Sad ). Mřížka pry přilepit nejde, je to v tom, kde to drží.
Nechali sme si i udělat desinfekci klimy. Jinak nic tak navíc, akorát si započítali 10 Kč za vodu do ostřikovačů (přitom sem to včera dolíval doplna Twisted Evil ...nevšimli sme si toho,ale těch 10 Kč se nic nestalo...)
Za práci si vzali víc než loni,ale olej byl zas levnější.
Podle ostatních cena OK, takže spokojenost Wink

BTW: Dneska tam byl jenom 1 Fusik Calero, jinak samé Suzuki Surprised (asi 5 SX4ek, 2 Splasche, 2 Swifty a 1 GrandVitara-parádní autíčko Razz ).

Back to top
Kormi

PostPosted: Sun Mar 21, 2010 11:56 pm    Post subject: Re: 2. servisní prohlídka (garančka) - Auto Kantor Vendry Reply with quote

Ivašek a spol. wrote:

Za práci si vzali víc než loni,ale olej byl zas levnější.
Podle ostatních cena OK, takže spokojenost Wink

Tu větší cenu udělalo zvýšení DPH z 19 na 20%,které proběhlo od ledna
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Goro26

PostPosted: Mon Mar 22, 2010 10:01 am    Post subject: Reply with quote

Ahoj ... Chcel by som sa spytat na jednu vec ... Vseobecne: Auto som kupil pred rokom u predajcu Ford ... V aprili mam ist na garancku po roku Akurat ze u predajcu je cena o 70e vacsia ako v inom servise (autorizovanom) do ktoreho by som chcel ist ... Moja otazka je: Je jedno do akeho autorizovaneho servisu idem na prehliadku (garancnu)? Alebo musim ist do servisu k predajcovy od ktoreho som auto kupil? A ci mi nepadne niaka zaruka tym ze idem k inym servisakom .... Dakuej za odpoved

PS: Este pridavam aktualne ceny v niektorych servisoch co som zistoval
v okoli BA
JaJ Trnava - 100e + filtre = cca 135e
Summit Motors BA - 170e
Ford Autopolis BA (petrzalka) - 180e
Back to top
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 44, 45, 46  Next
Page 25 of 46

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum