View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
scorsese
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 9:25 am Post subject: |
|
|
Ja jsem si auto objednal 16.4.2007 a termin dodani byl 4.5.2007. Vzal jsem ale auto, ktere bylo uz na ceste z Nemecka, takze jsem musel ozelit nektere prvky vybavy, ktere bych si nechal namontovat uz ve vyrobe. Nechtelo se mi na auto cekat 2 mesice a uz jsem mel to stare prodane. Musel jsem sice prodejce trochu "otravovat" telefonem, ale 4.5. dopoledne jsem si pro neho jel. Bylo to na posledni chvili, protoze jsem se 5.5. zenil a nemel jsem cim jet na svatbu. Nastesti to vyslo, a tak jsem si dal ten nejlepsi svatebni dar _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 10:05 am Post subject: |
|
|
scorsese doufám, že jsi svatební noc nestrávil v garáži _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 2:49 pm Post subject: |
|
|
Nastesti je Ford rodu muzskeho a pri navratu ze svatby jsem byl posilnen alkoholem a jak spravny ridic vi, pod vlivem alkoholu se za volant neseda Manzelce by se asi taky nelibilo, kdybych ji rekl, ze muj nejvetsi milacek, stoji v garazi....
P.S. : zdravim okres Blansko _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
Shorty
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 5:16 pm Post subject: |
|
|
sedlaq: Od jakého máš prodejce Fusiona? Je to AutoActivity Blansko? Já tam mám objednaného Fusiona od 7.5 a pořád prodejce odkládá datum, kdy by mělo být auto na prodejně . Jestli to máš z AutoActivity, jaké máš odsud zkušenosti? |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 9:20 pm Post subject: |
|
|
Shorty Ano, mám ho z Autoactivity. Objednával jsem ho až po tobě 17.5. Na prodejce si nemůžu stěžovat,v pondělí tam jedu pro objednaný pojišťovací matice na kola. Ke mně se tam chovají velmi vstřícně. Neměl jsi nějaký hodně zvláštní požadavky? _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
|
Back to top |
|
|
Shorty
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 5:45 pm Post subject: |
|
|
sedlaq: S těma zvláštníma požadavkama si nemyslím, že by to byla pravda. Každopádně na začátku týdne už by to mělo někdy být k vyzvednutí. Za kolik tam mají ty pojisťovací šrouby? Přemšlel jsem, že bych koupil z McGard nebo Blocky, ty dražší stojí okolo 1000 Kč. Mám trochu strach z toho, když jsem slyšel, že u originál Škoda pojisťovacích šroubů je jenom 9 druhů těch tisícihranů, tak stačí zloději, aby nosil všechny u sebe a vyzkoušel. |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 7:26 pm Post subject: |
|
|
1180,-Kč já nikde jinde po pojistných maticích nepátral. Prostě jsem je tam hned objednal, když jsem zjistil, že od výroby je tam nemají a neřešil jsem to. Zítra se tam pro ně stavím, stačilo že mi už nějaká ku*va zlodějská ukradla čepičky ventilků s logem Ford - dárek od dcerky. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
|
Back to top |
|
|
Ivan
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 10:40 am Post subject: |
|
|
Já ho objednával 14.5.07, Ford Fusion 1,4 benzín a včera mi řekli, že do konce Srpna by mnělo být. Důvod čekání řekli dovolená v Německu. Takže čekám až se mi ozvou |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 6:21 pm Post subject: |
|
|
Shorty Konečná cena pojistných matic objednaných dealerem Ford přímo na Fusion je 1173,50Kč. Pročítal jsem diskuse na jiných fórech a myslím, že jsem neprohloupil. Ty levnější sady se údajně brzy omačkají, nemají většinou otočnou kuželovou dosedací plochu a já vzhledem k tomu, že mám typ disků, u kterých jsou matice vidět jsem chtěl zároveň hezké s kvalitní povrchovou úpravou. (kdybych věděl, jak se sem dávají fotky...)
Mimochodem - už máš Fusion _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
|
Back to top |
|
|
Mia
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 5:57 am Post subject: Kúpa vozidla |
|
|
Tak my sme objednávku na FF urobili 5. 5., a to u Autoactivity Blansko. Auto sme mali dostať minulý týžden, predajca tvrdil, že je to tutovka. Stále ho nemáme, vraj je vyrobené ale sú nejaké problémy s dovozom do ČR. Každú chvíľu otravujeme predajcu, vraj auto príde každým dnom, ale ako tu ktosi písal, že dôvodom sú dovolenky v Nemecku a vozidlo príde až koncom srpna, to sa nám veru nepáči. Staré sme predali, nemáme čím jazdiť do práce... Ak to nebude do konca budúceho týždna, sme rozhodnutí odstúpiť do zmluvy a nájsť hotové auto niekde v autosalóne. Nemáme žiadne špeciálne požiadavky, takže by to nemusel byť problé m... |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 7:47 am Post subject: |
|
|
No, 2 mesiace bez auta je stress, poznam. Snad sa to vyriesi a dostanes aspon nejaku kompenzaciu vo forme vybavy navyse alebo ti daju docasne ine auto ako tu niekto spominal. Nepytalal si sa na nejaku taku moznost? _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:51 am Post subject: |
|
|
ja by som na to nervy nemal, niekolko mesiacov cakat na auto, brrrr. Ako viete, u mna to bolo zo dna na den,v pondelok podvecer sme boli v salone pozriet auto a v utorok uz som ho mal doma na dvore _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Shorty
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 7:53 pm Post subject: |
|
|
sedlaq No vypadá to tak, že prodejce to stále odkládá, už to dávno mělo taky být, jak říká Mia, začátkem týdne jsem tam volal a prej to ještě není v ČR, tak fakt nevím. Snad aby se s tím něco nestalo a oni to někde neopravovali a pak dodají nějakej shit . Ty pojistný šrouby teda koupím na tvou radu přímo u nich. Ještě jeden dotaz, když nedodrží tu dodací lhůtu, jak je ve smlouvě na 12 týdnů, jaký můžu žádat odškodný, dá se nějak bránit proti tomu |
|
Back to top |
|
|
Mia
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 5:33 am Post subject: to Shorty: |
|
|
Tak to by aj mna veru zaujímalo... Či mám nárok na nejakú kompenzáciu, zľavu, či môžem odstúpiť od zmluvy a pod. |
|
Back to top |
|
|
duso
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 6:01 am Post subject: Zmluvné podmienky |
|
|
Treba si pozrieť dobre zmluvu, ak tam nie je žiaden bod týkajúci sa
zmluvnej pokuty za nesplnenie napr. termínu, tak veľké šance nemáte.
Pravdepodobne by ste mohli vymhať max. súdne škodu, ktorá Vám nedodaním auta vznikla. Ale v každom prípade treba žiadať od predajcu
kompenzáciu. Veľa šťastia. _________________ Ford Kuga, TREND X, 2.0 TDCI 103kW |
|
Back to top |
|
|
|