Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

termin dodania v CR
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
scorsese

PostPosted: Fri Jul 13, 2007 9:25 am    Post subject: Reply with quote

Ja jsem si auto objednal 16.4.2007 a termin dodani byl 4.5.2007. Vzal jsem ale auto, ktere bylo uz na ceste z Nemecka, takze jsem musel ozelit nektere prvky vybavy, ktere bych si nechal namontovat uz ve vyrobe. Nechtelo se mi na auto cekat 2 mesice a uz jsem mel to stare prodane. Musel jsem sice prodejce trochu "otravovat" telefonem, ale 4.5. dopoledne jsem si pro neho jel. Bylo to na posledni chvili, protoze jsem se 5.5. zenil a nemel jsem cim jet na svatbu. Nastesti to vyslo, a tak jsem si dal ten nejlepsi svatebni dar Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
sedlaq

PostPosted: Sat Jul 14, 2007 10:05 am    Post subject: Reply with quote

scorsese doufám, že jsi svatební noc nestrávil v garáži Laughing
Back to top
scorsese

PostPosted: Sat Jul 14, 2007 2:49 pm    Post subject: Reply with quote

Nastesti je Ford rodu muzskeho a pri navratu ze svatby jsem byl posilnen alkoholem a jak spravny ridic vi, pod vlivem alkoholu se za volant neseda Laughing Manzelce by se asi taky nelibilo, kdybych ji rekl, ze muj nejvetsi milacek, stoji v garazi....
P.S. : zdravim okres Blansko
Back to top
Shorty

PostPosted: Sat Jul 14, 2007 5:16 pm    Post subject: Reply with quote

sedlaq: Od jakého máš prodejce Fusiona? Je to AutoActivity Blansko? Já tam mám objednaného Fusiona od 7.5 a pořád prodejce odkládá datum, kdy by mělo být auto na prodejně Mad . Jestli to máš z AutoActivity, jaké máš odsud zkušenosti?
Back to top
View user's profile Send private message
sedlaq

PostPosted: Sat Jul 14, 2007 9:20 pm    Post subject: Reply with quote

Shorty Ano, mám ho z Autoactivity. Objednával jsem ho až po tobě 17.5. Na prodejce si nemůžu stěžovat,v pondělí tam jedu pro objednaný pojišťovací matice na kola. Ke mně se tam chovají velmi vstřícně. Neměl jsi nějaký hodně zvláštní požadavky?
Back to top
Shorty

PostPosted: Sun Jul 15, 2007 5:45 pm    Post subject: Reply with quote

sedlaq: S těma zvláštníma požadavkama si nemyslím, že by to byla pravda. Každopádně na začátku týdne už by to mělo někdy být k vyzvednutí. Za kolik tam mají ty pojisťovací šrouby? Přemšlel jsem, že bych koupil z McGard nebo Blocky, ty dražší stojí okolo 1000 Kč. Mám trochu strach z toho, když jsem slyšel, že u originál Škoda pojisťovacích šroubů je jenom 9 druhů Shocked těch tisícihranů, tak stačí zloději, aby nosil všechny u sebe a vyzkoušel.
Back to top
sedlaq

PostPosted: Sun Jul 15, 2007 7:26 pm    Post subject: Reply with quote

1180,-Kč já nikde jinde po pojistných maticích nepátral. Prostě jsem je tam hned objednal, když jsem zjistil, že od výroby je tam nemají a neřešil jsem to. Zítra se tam pro ně stavím, stačilo že mi už nějaká ku*va zlodějská ukradla čepičky ventilků s logem Ford - dárek od dcerky. Evil or Very Mad
Back to top
Ivan

PostPosted: Wed Jul 18, 2007 10:40 am    Post subject: Reply with quote

Já ho objednával 14.5.07, Ford Fusion 1,4 benzín a včera mi řekli, že do konce Srpna by mnělo být. Důvod čekání řekli dovolená v Německu. Takže čekám až se mi ozvou Wink
Back to top
sedlaq

PostPosted: Wed Jul 18, 2007 6:21 pm    Post subject: Reply with quote

Shorty Konečná cena pojistných matic objednaných dealerem Ford přímo na Fusion je 1173,50Kč. Pročítal jsem diskuse na jiných fórech a myslím, že jsem neprohloupil. Ty levnější sady se údajně brzy omačkají, nemají většinou otočnou kuželovou dosedací plochu a já vzhledem k tomu, že mám typ disků, u kterých jsou matice vidět jsem chtěl zároveň hezké s kvalitní povrchovou úpravou. (kdybych věděl, jak se sem dávají fotky...)
Mimochodem - už máš Fusion Question
Back to top
Mia

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 5:57 am    Post subject: Kúpa vozidla Reply with quote

Tak my sme objednávku na FF urobili 5. 5., a to u Autoactivity Blansko. Auto sme mali dostať minulý týžden, predajca tvrdil, že je to tutovka. Stále ho nemáme, vraj je vyrobené ale sú nejaké problémy s dovozom do ČR. Každú chvíľu otravujeme predajcu, vraj auto príde každým dnom, ale ako tu ktosi písal, že dôvodom sú dovolenky v Nemecku a vozidlo príde až koncom srpna, to sa nám veru nepáči. Staré sme predali, nemáme čím jazdiť do práce... Ak to nebude do konca budúceho týždna, sme rozhodnutí odstúpiť do zmluvy a nájsť hotové auto niekde v autosalóne. Nemáme žiadne špeciálne požiadavky, takže by to nemusel byť problé m...
Back to top
destroy

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 7:47 am    Post subject: Reply with quote

No, 2 mesiace bez auta je stress, poznam. Snad sa to vyriesi a dostanes aspon nejaku kompenzaciu vo forme vybavy navyse alebo ti daju docasne ine auto ako tu niekto spominal. Nepytalal si sa na nejaku taku moznost?

Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/
Back to top
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 10:51 am    Post subject: Reply with quote

ja by som na to nervy nemal, niekolko mesiacov cakat na auto, brrrr. Ako viete, u mna to bolo zo dna na den,v pondelok podvecer sme boli v salone pozriet auto a v utorok uz som ho mal doma na dvore Cool
Shorty

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 7:53 pm    Post subject: Reply with quote

sedlaq No vypadá to tak, že prodejce to stále odkládá, už to dávno mělo taky být, jak říká Mia, začátkem týdne jsem tam volal a prej to ještě není v ČR, tak fakt nevím. Snad aby se s tím něco nestalo a oni to někde neopravovali a pak dodají nějakej shit Mad . Ty pojistný šrouby teda koupím na tvou radu přímo u nich. Ještě jeden dotaz, když nedodrží tu dodací lhůtu, jak je ve smlouvě na 12 týdnů, jaký můžu žádat odškodný, dá se nějak bránit proti tomu Question
Back to top
Mia

PostPosted: Fri Jul 20, 2007 5:33 am    Post subject: to Shorty: Reply with quote

Tak to by aj mna veru zaujímalo... Či mám nárok na nejakú kompenzáciu, zľavu, či môžem odstúpiť od zmluvy a pod.
Back to top
duso

PostPosted: Fri Jul 20, 2007 6:01 am    Post subject: Zmluvné podmienky Reply with quote

Treba si pozrieť dobre zmluvu, ak tam nie je žiaden bod týkajúci sa
zmluvnej pokuty za nesplnenie napr. termínu, tak veľké šance nemáte.
Pravdepodobne by ste mohli vymhať max. súdne škodu, ktorá Vám nedodaním auta vznikla. Ale v každom prípade treba žiadať od predajcu
kompenzáciu. Veľa šťastia.
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Page 2 of 6

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum