| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
biermann
|
Posted: Tue Feb 16, 2010 7:35 pm Post subject: |
|
|
No ona ta nejaka zenska pri trose stesti (a mela by stacit fakt trocha) prida jeste jednu  _________________ Ford Fusion Calero 1.4, 11/2009
 |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Feb 16, 2010 8:56 pm Post subject: |
|
|
Anastacia, dakujeme !
zasa slzy v ociach, to je nadhera
krasne preteky a krasne striebro _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
Robbert

|
Posted: Wed Feb 17, 2010 8:29 am Post subject: |
|
|
Nic ve zlém, ale rusové musí hodně plakat. Je to podobné jako Mark Girrardeli v alpském lyžování, pro švýcary byl neperspektivní, tak šel do Lucenburska...
Nicméně Gratulace...
A kdybychom byli spolu, byli bychom na tom ještě lépe... _________________ Škoda Kodiaq Sportline, r.v. 2023
VW Up, r.v. 2022
F Mondeo Kombi r.v. 2015, Green Guard
F Edge TDCi, r.v. 2019
F Kuga, r.v. 2010
F Fusion 1,4
---------------------
EX:F Mondeo Kombi r.v. 2009
F Mondeo 2002,
Škoda Superb 1,9 TDi, 2003 |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Feb 17, 2010 9:12 am Post subject: |
|
|
| Robbert wrote: | | Nic ve zlém, ale rusové musí hodně plakat... |
ved aj placu
http://oh2010.sme.sk/c/5240671/rusi-o-nasej-zlatej-medailistke-nemali-sme-ju-pustit.html
bonbonik: "Získanie jej občianstva spečatil Alexander Tichonov, bývalý prezident ruského biatlonu. Viaceré médiá k správe o víťazstve pre Slovensko na záver doplnili Tichonovove slová: „Takú neperspektívnu pretekárku v našej reprezentácii nepotrebujeme." _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Wed Feb 17, 2010 10:19 am Post subject: |
|
|
Teraz keby naši hokejisti vyhrali prve miesto, tak máme dalších 24 zlatých medailí.
 _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kormi

|
Posted: Thu Feb 18, 2010 9:58 am Post subject: |
|
|
| duves wrote: | | Teraz keby naši hokejisti vyhrali prve miesto, tak máme... |
Stříbro by nestačilo...?zlato máme slíbené v Čechách na zpravení blbé nálady  _________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
Ford Grand C Max-1,9 Tdi 12/13
http://fusion.fordclubs.org/nase5.html
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk |
|
| Back to top |
|
 |
haplo602
|
Posted: Thu Feb 18, 2010 11:33 am Post subject: |
|
|
tak nam to Cesi natreli 1:3 ... este ze som to nevidel ) _________________ Ford Fusion 1.6 TDCI Urbanite-X (Tango) / 2008
Kia Carnival III 2.9 CRDi EX /2006 |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Feb 18, 2010 11:33 am Post subject: |
|
|
Slovensko a striebro? to je utopia ... s trenerom akeho mame a s jeho koncepciou Slovensko uz za poslednych par rokov dosiahlo akurat tam dno ... ved my uz mame problem vyhrat so Svajciarmi, Nemcami, Rakusanmi, dokonca s Madarmi ... _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Feb 18, 2010 11:37 am Post subject: |
|
|
dnes vecer vsetci slovaci budu fandit ... Biathlon - Women's 15 km Individual
nasta, nastenka  _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Feb 18, 2010 2:37 pm Post subject: |
|
|
pico to krasne napisal na: http://spojmesaprehokej.eu/index.php
cirujem: "Ešte niečo , ptom už písať nebudem. Neexistuje v hokeji niečo ako odvolanie brankára?
V desiatej minúte 3.tretiny som začal chodiť po izbe hore dole. Bezradnosť našich bola tak očividná,že ma zdvihlo. Nikto z hráčov nevedel zareagovať na taktický Ružičkov ťah.
V normálnom hokeji , teda nie v tom , čo sa hrá v SR, príde oddychový čas, aspon pokus o niečo, o zvrat. Dnes ticho , na lavičke kľud, len bezmocnosť v tvárach niektorých hráčov. V tej 10 tej minúte bol na to čas. Miesto toho vlastne hra na náhodu. Ja som sa do Filca nikdy moc nenavážal, ale čo je moc , to je moc. Jeho pasivita sa preniesla do celého teamu.
Skúste si predstaviť Kanaďanov v tej istej situácii. Na ľade by to vrelo. Buď by prehrali 5:1 , alebo by vyrovnali , ale niečo by sa dialo a nie čakalo, že niekto snáď čosi vymyslí.
Prdlajs je platné to prestrieľanie v počte striel na bránku, keď boli nebezpečné cca 3.
Realizácia taktiky bola nulová , lebo tam žiadna taktika nebola. "Snáď Gabi , Majo, alebo Ziggy, alebo hocikto, niečo vymyslia...", to je zatiaľ naša taktika.
Som rozčúlený. Fakt som nečakal až takú nemohúcnosť od triumvirátu na lavičke, ale aspon základy , čo učili na FTVŠ ešte za socíku v druhom ročníku by bolo vhodné použiť.
A o tomto je všade ticho. Oskar to tu popísal veľakrát.A vlastne sa o tomto píše len tu. No aspon niekde.
Pekný den inak . P" _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
Gil

|
Posted: Thu Feb 18, 2010 3:11 pm Post subject: |
|
|
| haplo602 wrote: | tak nam to Cesi natreli 1:3 ... este ze som to nevidel ) |
Sice jste prohráli, ale hokej to byl super _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Feb 18, 2010 4:12 pm Post subject: |
|
|
yoyo, super ... vyrovnany zapas a potom prisla stupidna nasa chyba a jagr 2:1, predtym hossa v cistej sanci nedal. 2s pred koncom gol na 3:1 a bolo po zapase. Smutne bolo to, ze nas trener nic nespravil, proste aj ja ako pako som pozeral, ze brankar bol stale v branke, proste pohodka, ved naco by mal ist prec nie ? skoda reci, som znechuteny ... nie z prehry, to nie, tu som cakal, ale z pristupu, sposobe,. ako sa to skoncilo _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Thu Feb 18, 2010 8:30 pm Post subject: |
|
|
To je fakt chyba. Už som myslel, že ked vyhrajeme, tak bude chlieb (benzin, syry, byty...atd.) lacnejší.  _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Feb 18, 2010 9:03 pm Post subject: |
|
|
| duves wrote: | To je fakt chyba. Už som myslel, že ked vyhrajeme, tak bude chlieb (benzin, syry, byty...atd.) lacnejší.  |
jasne ze bude, ved Kuzminova vyhrala zlato a striebro, vsetko pojde dole  _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Feb 18, 2010 9:45 pm Post subject: |
|
|
tak dneska Nastenke nevysla strelba, skoda, az 5 trestnych minut a tie ju posunuli na 39.miesto
bezecky sla super, 3.miesto, po Berger a Neuner _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
|