View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 8:29 pm Post subject: vrzganie dnu v aute |
|
|
ma ide slak trafit ... dnes celu cestu domov mi niekde v zadnej pravej casti karoserie nieco drncalo, toto nie je na moje nervy, asi zase skocim do servisu a posadim technika do auta a spravime si jazdu, nech to bude aj on pocut,a ked to neodstrani, nech sa mi neukazuje na oci
myslim ze to bolo niekde nad zadnym lavym kolesom, neviem ani nemozem to presne urcit, len som to pocul v pravej zadnej casti, najma na nerovnostiach ... ao keby dbnu v karoserii, myslim, ze v zadnych dverach to nebolo, ale dalej ...
ked mi na zaciatku trosku vrzgala palubovka, nevadilo mi to tak, ako teraz, je to brutalne neprijemny zvuk, ako keby tam nejake zeliezko bolo povolene, ja neviem _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
jirkah
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 10:07 am Post subject: Re: vrzganie dnu v aute |
|
|
dulius wrote: | ma ide slak trafit ... dnes celu cestu domov mi niekde v zadnej pravej casti karoserie nieco drncalo, toto nie je na moje nervy, asi zase skocim do servisu a posadim technika do auta a spravime si jazdu, nech to bude aj on pocut,a ked to neodstrani, nech sa mi neukazuje na oci
myslim ze to bolo niekde nad zadnym lavym kolesom, neviem ani nemozem to presne urcit, len som to pocul v pravej zadnej casti, najma na nerovnostiach ... ao keby dbnu v karoserii, myslim, ze v zadnych dverach to nebolo, ale dalej ...
ked mi na zaciatku trosku vrzgala palubovka, nevadilo mi to tak, ako teraz, je to brutalne neprijemny zvuk, ako keby tam nejake zeliezko bolo povolene, ja neviem |
Je to v interiéru, nebo venku? Mě to dělá na fiestě někde v pravo vzadu taky. Je to takový rachotivý zvuk, docela mě to sere. Hledám takové cesty, kde nejsou kostky . Do servisu to dávat nebudu, protože bych tam musel být pořád a nemám k nim velkou důvěru. Jinak mám takový podezření na plast vedle sedačky. Zkus na něj jen tak lehce prstem poklepat a uslyšíš rozdíl mezi pravým a levým, pravý vydává takový kovový zvuk, koukal jsem na to a ten plast se opírá přímo o karoserii, není tam žádný tlumící materiál ( ach ten Ford ).
Rezerva ani zadní plato to určitě není. _________________ Ford Fiesta Duratec 1.3 (2006)
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 1:23 pm Post subject: |
|
|
myslim, ze je to urcite dnu, ano ten plast, ktory spomins, moze to byt niekde tam, no uvidim ... pozriem sa na to lepsie _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Rado
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 11:13 pm Post subject: Re: vrzganie dnu v aute |
|
|
....zkus promazat (ošetřit) kvalitním přípravkem těsnění kolem dveří. Když je „suché“, tak vydává na nerovnostech velmi nepříjemný zvuk. Bohužel se to musí dělat častěji než u jiných vozů. _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec Trend 12/2005 (model 2006) Blue Jeans |
|
Back to top |
|
|
jirkah
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 10:24 am Post subject: Re: vrzganie dnu v aute |
|
|
Rado wrote: | ....zkus promazat (ošetřit) kvalitním přípravkem těsnění kolem dveří. Když je „suché“, tak vydává na nerovnostech velmi nepříjemný zvuk. Bohužel se to musí dělat častěji než u jiných vozů. |
A jaký přípravek používáš a pomáhá to? _________________ Ford Fiesta Duratec 1.3 (2006)
|
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 12:41 pm Post subject: |
|
|
mne vrzganie dvery odstranili v servise sprayom nejakym specialnym (vseliake co som skusal ja to len zhorsovali) a odvtedy mam pokoj. Uvidime na ako dlho. _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 12:42 pm Post subject: |
|
|
u mna to evidentne ale nie su dvere, pisal som o priestore dalej vzadu. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Rado
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 8:51 pm Post subject: |
|
|
…ve Fordu jsem koupil sprej od firmy Berner, ale ošetření moc dlouho nevydrželo. Teď zkouším přípravek fi. Nigrin >Gummi pflege, vydrží to déle.
…mrzí mne dulius, že to není „jen“ to těsnění dveří. _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec Trend 12/2005 (model 2006) Blue Jeans |
|
Back to top |
|
|
Dudla
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 9:16 am Post subject: |
|
|
Me taky vzadu neco jako rachoti, ale ve finale jsem zjistil ze je to blbe usazeny , hever, klic na kola, rezerva ci zadni police, kdyz jsem vsechno z auta vykopal tak se tak nestalo, dale to muze bejt blbe posazenej zadni sedak. _________________ Ford Fusion 1,4i 16V 2004
Skoda Superb 1,9 TDI 96 KW Elegance 2003 |
|
Back to top |
|
|
Black storm
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 8:21 pm Post subject: Re: vrzganie dnu v aute |
|
|
dulius wrote: | ma ide slak trafit ... dnes celu cestu domov mi niekde v zadnej pravej casti karoserie nieco drncalo, toto nie je na moje nervy, asi zase skocim do servisu a posadim technika do auta a spravime si jazdu, nech to bude aj on pocut,a ked to neodstrani, nech sa mi neukazuje na oci
ked mi na zaciatku trosku vrzgala palubovka, nevadilo mi to tak, ako teraz, je to brutalne neprijemny zvuk, ako keby tam nejake zeliezko bolo povolene, ja neviem |
To som mal aj ja ked bolo auto este nove. V dobrom servise presne vedia co to je a isli na istotu. Su to povolene zamky zadnych sedadiel. Ked odklopis sedacky tak vzadu su kovove zamky co drzia sedacky tak tie treba utiahnut a malo by to byt v poho. _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi 12/2004,
Mercedes Benz C 200 CDI Avantgarde, T model 5/2006,
Mercedes Benz 300 CE r.v. 1992, momentalne v renovacii |
|
Back to top |
|
|
jeff
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 6:37 pm Post subject: Re: vrzganie dnu v aute |
|
|
Zdravím, stejný zvuk jsem hledal dlouho a našel - uchycení pravého zadního pásu na boku - zkusil jsem to dotáhnout, ale už to nešlo, tak jednoduše mezi úchyt a plast namotat plastovou izolačku a je pokoj. Funkci to neovlivní, ale moje nervy ano _________________ Fusion 1,4i 16 V, Ambiente, Deep Navy, 9/2006
Last edited by jeff on Wed Oct 17, 2007 6:48 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 6:43 pm Post subject: Re: vrzganie dnu v aute |
|
|
jeff wrote: | dulius wrote: | ma ide slak trafit ... dnes celu cestu domov mi niekde v zadnej pravej casti karoserie nieco drncalo, toto nie je na moje nervy, asi zase skocim do servisu a posadim technika do auta a spravime si jazdu, nech to bude aj on pocut,a ked to neodstrani, nech sa mi neukazuje na oci
Zdravím, stejný zvuk jsem hledal dlouho a našel - uchycení pravého zadního pásu - zkusil jsem to dotáhnout, ale už to nešlo, tak jednoduše mezi úchyt a plast namotat plastovou izolačku a je pokoj. Funkci to neovlivní, ale moje nervy ano |
mne to prestalo tam vzadu tukat, ale ked to zacne, aspon viem kde hladat, vdaka _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
ALAF
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 12:41 pm Post subject: |
|
|
Ja to taky slysim a zatim jsem na to neprisel, kdyz vzadu nekdo sedi tak je to OK. To uchyceni sedacek by mohlo byt. Diky za tip _________________ FF 1,4 TDCI, r.v.2002 |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 3:52 pm Post subject: |
|
|
tak vzadu to prestalo .. ale pred par dnami zase palubovka pekne zacala vrzgat, ale s manzelkou sa nad tym uz len smejeme a jemne pridame hlas v radiu len a je to vybavene _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
voto
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 6:35 pm Post subject: |
|
|
Mě na straně spolujezdce někde nad zadním kolem, nebo v sloupku něco také rachotí, na nerovnostech. Nevím co by tam mohlo být uvolněné... Dle těch co seděli vzadu to není ve dveřích ale dál ve sloupku nebo v blatníku - v kufru, ale nevím. A štve mě to. _________________ Poďme z vesela,promile dve celá... |
|
Back to top |
|
|
|