View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Oct 26, 2009 5:23 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | Jen OT: Plavajuca podlaha - ta slovenčina je dobrá |
aj ta cestina ma svoje krasne vyrazy .. napr. támhle tudy jsem přišel _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Robbert
|
Posted: Mon Oct 26, 2009 6:27 pm Post subject: Střešní nosič |
|
|
Já kdysi taky uvažoval o koupi magnetického nosiče, ale nakonec jsem se rozhodl pro střešní nosič a rakev. V autě tak můžeš převážet mnohem více věcí a je to univerzálnější.
Stálo to sice více, ale lyže jsou čisté, uvezu k nim i boty, přilby a to vše v rakvi. V létě vozím kola atd...
Myslím, že v tomto případě je uninosič lepší, ale je to rizhodnutí každého jednotlivce... _________________ FORD Mondeo Kombi Titanium, TDCi 103 kw, r.v. 2009, Panter Black
FORD Fusion 1,4 Comfort, r.v. 2009, Panther Black
---------------------
EX:Ford Mondeo 2,0 TDDi Mk. III,2002,
Škoda Superb 1,9 TDi, 2003 |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Mon Oct 26, 2009 8:43 pm Post subject: |
|
|
jj. Uni nosič si nemůžu vynachválit. S tim musim souhlasit. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Doktor Guest
|
Posted: Wed Oct 28, 2009 6:56 pm Post subject: |
|
|
Mám dotaz. Mám střešní nosič. Můžu ho nechat na střeše přes zimu, nemá to vliv na korozi například? |
|
Back to top |
|
|
Cara
|
Posted: Thu Oct 29, 2009 1:59 pm Post subject: |
|
|
Doktor wrote: | Mám dotaz. Mám střešní nosič. Můžu ho nechat na střeše přes zimu, nemá to vliv na korozi například? |
Na korozi nevím, ale v každém případě to má vliv na spotřebu. _________________ Ford Fusion 1,4 Duratec, 59 kW, blue tonic, Ebony, 5/2007 |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Thu Oct 29, 2009 2:06 pm Post subject: |
|
|
Ale asi nijak výrazný. Měl sem tam nosič celé léto i s nosičem na kolo a nějaký výrazný rozdíl ve spotřebě sem nepozoroval. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Gil
|
Posted: Thu Oct 29, 2009 2:46 pm Post subject: |
|
|
Na dálnici ti to klidně půl litru vezme, ve městě je to šumák _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
|
King24
|
Posted: Thu Oct 29, 2009 3:00 pm Post subject: nosič |
|
|
Rotteno wrote: |
Ak cloveku treba len raz za cas previest lyze alebo SNB ... bol by to vúl keby kupoval koli tomu ten zakladny stresny a nato este dalsi nosic ... suma sumarum cca 6-8tisic a magneticky kupis za 1-4tisic a nemontujes to ... iba to ulozis ... |
Rotteno
čítal som si tvoje príspevky...
a chcem sa spýtať... magn. nosič chceš kúpiť viac menej na SNB prip. lyže...
nie som si uplne istý či sa dá do 1 magn. nosiča pripnuť SNB aj lyže .. ??
ak ideš na aute sám : SNB prip. lyže sa Ti zmestia aj dnu...
Ak idete na aute viacerý : kam si dajú oni lyže prip. SNB ?
neber to nejak osobne len ma to napadlo...
podobnú situaciu som riešil minulú zimu...
4 ks "lyžiarov" s výbavou bez nosiča ...
nakoniec sme to vyriešili požičaním lyž. vybavenia v požičovni...
to bolo najrýchlejšie riešenie...nie úplne uspokojivé ale ...pomohlo...
ps. väčšinou sa nájde riešienie niekedy lepšie inokedy ....
pps. výhoda magnetu je že ho využiješ na "hoci aké" auto... _________________ Fusion Comfort, Moondust Silver, r.v. 2/2007, 80 koní v stajni Duratec |
|
Back to top |
|
|
Rotteno
|
Posted: Thu Oct 29, 2009 5:05 pm Post subject: |
|
|
King 24 :
Tak ten magnetický nosič som si už kúpil... No ja som ho bral koli preprave dvoch SNB, ale je to nosič buď na 2 SNB, alebo tam miesto nich môžeš nosiť aj 3 páry lyží....
Vjem, SNB alebo lyže vojdu do auta v poho, aj keď idu traja v aute, lenže SNB ma dosť ostre hrany a veľmi ľahko sa môže poškriabať alebo rozpárať niečo v aute ...
Ale teraz keď už je nosič tak je problém vyriešený ....
Inak ten nosič som našiel na nete za ceny od 116 - 136Euro ... Ale v Metre je taraz v akcii za 82Euro... a ešte som nato použil aj zamestnaneckú 15% zľavu ... tak ho mám za cca 70 Eur ... Fajn akcia no ...
A na 2 páry lyží majú teraz nosiče za 50Eur ... takže za 100večku by si odniesol 4 páry .... _________________ Ford Fusion 1,4 80k Flair X 2009 Avalon |
|
Back to top |
|
|
marian
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:16 pm Post subject: Strešný nosič PICCAR pre Ford-FUSION |
|
|
Priatelia,aké máte skúsenosti s nosičom od výrobcu PICCOLA M PňEROV?
www.piccolam.eu |
|
Back to top |
|
|
Gil
|
Posted: Mon Dec 21, 2009 9:11 am Post subject: |
|
|
Univerzální,ne moc kvalitní. Měl jsem je a už bych je znovu nekoupil _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
|
marian
|
Posted: Mon Dec 21, 2009 11:48 am Post subject: |
|
|
Ďakujem za odpoveď. Hľadám niečo mimo org. ,ktorý sa mi moc nepáči.Mal som už v rukách Mont Blanc nosič, ktorý mal na obale napísané použitie pre FORD-FUSION ,no vo vnútri bol návod s použitím pre FORD-FOCUS. Vo Forstingeri som to kúpil aj vrátil. Najlepšie by boli HAGUSY ,no FORD sa ich akosi stráni ponúkať. Neviem prečo. Napr.SUZUKI SX 4 ich má fajnové. Všetko ostatné sú len pokusy. Neviete niekto náhodou či má FORD FUSION a FORD FIESTA II zhodné -lemy, okraje strechy-kde sa montujú tieto neorg. nosiče. Prosím o ďalšie námety na neorg. strešné nosiče-nie magnetické. Nekameňujte ma ak sa táto téma opakuje ,ale opakovanie je matka múdrosti a riešením problému.
MARIAN |
|
Back to top |
|
|
Gil
|
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.