View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
teodolit
|
Posted: Wed Sep 16, 2009 7:44 pm Post subject: priecny nosic na FoFu r.v.2003 |
|
|
Chodim v zime lyzovat, tak som si chcel zakupit priecne nosice na mojho Fusiona, ale vo forde /Nowy Targ/ mi povedali, ze vraj priprava na karoserii na nosice sa zacala robit az na FoFu od roku vyroby 2004 - ja mam 2003-ku. Je to mozne, mate niekto podobnu skusenost? Daval niekto montovat originalny priecny nosic na FoFu r.v.2003, su pod listou diery na prichytenie nosica? |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
|
Back to top |
|
|
teodolit
|
Posted: Thu Sep 17, 2009 7:20 pm Post subject: nosic na FoFu r.v.2003 |
|
|
dakujem za odpoved a mozne riesenie, ale aj tak by som rad vedel ako o je s tou pripravou na uchytenie nosica /bez toho aby som musel odlepovat listu na steche/ |
|
Back to top |
|
|
teodolit
|
Posted: Thu Oct 08, 2009 10:11 pm Post subject: |
|
|
nema tu snad nikto skusenost s predpripravou na stresny nosic na FoFu r.v.2003? /vid tiez moj dotaz 3 prispevky hore/ |
|
Back to top |
|
|
Rotteno
|
Posted: Sat Oct 17, 2009 9:40 am Post subject: |
|
|
Nemate niekto skusenosti s magnetickymi strešnymi nosičmi? Potrebujem totiž nosič, ale vyhodiť tolke prachy len za zakladny strešny nosič a nato potom kupovat dalsi na snowboard je dost neekonomicke a neprakticke, pokial jazdim na svah len cca 4 krat za zimu .....
Našiel som tento a mooc sa mi pozdaaaava .... :
http://www.najautodoplnky.sk/eshop/produkt/434 _________________ Ford Fusion 1,4 80k Flair X 2009 Avalon |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Sat Oct 24, 2009 5:03 pm Post subject: |
|
|
Ja jsem si kdysi pujcil magnetické nosice na lyze (pro dva pary lyzi), kdyz jsem jel v zime na hory. Tenkrat jsem mel Opla Corsu a stary typ lyzi (ne carvy). Nosice i auto to zvladlo uplne v pohode a i pri jizde po dalnici - absolutni spokojenost. Jedina nevyhoda je, ze jsem je musel pokazde sundat - nebyly totiz uzamykatelne. Nevim od jakeho byly vyrobce a jestli se vyrabi i uzamykatelne typy, ale jinak OK. _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Sun Oct 25, 2009 7:41 pm Post subject: |
|
|
Podle toho co sem našel se dělaji i uzamykatelný. Teď jde o to, jestli tim myslí i zamčení ke střeše. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Rotteno
|
Posted: Mon Oct 26, 2009 3:31 pm Post subject: |
|
|
Ale ved jasne ze sa to nema ako uzamykat ku streche .... Ale ved to je uplne jedno ... nalozene nosice nenechava normalny clovek dlho bez dozoru .... A na druhej strane je uplne jedno ci mas zamykatelny magneticky alebo nemagneticky nosic .. ak chce zlodej kradnut vezme hocico ci to ma zamok alebo nie ... ziadny vacsi problem ...
Ide o to, ze to Ford podla mna kvalitne posral ... ze nemal uz vo vybave nosic ... a nie ten dementný hranaty skaredy hlucny priecny predrazeny ale normalne pozdlzne ... na dnesnu dobu sa tomu moooc diviim ...
Ak cloveku treba len raz za cas previest lyze alebo SNB ... bol by to vúl keby kupoval koli tomu ten zakladny stresny a nato este dalsi nosic ... suma sumarum cca 6-8tisic a magneticky kupis za 1-4tisic a nemontujes to ... iba to ulozis ... _________________ Ford Fusion 1,4 80k Flair X 2009 Avalon |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Oct 26, 2009 3:40 pm Post subject: |
|
|
Rotteno wrote: |
Ak cloveku treba len raz za cas previest lyze alebo SNB ... bol by to vúl keby kupoval koli tomu ten zakladny stresny a nato este dalsi nosic ... suma sumarum cca 6-8tisic a magneticky kupis za 1-4tisic a nemontujes to ... iba to ulozis ... |
ale zasa neprehanaj ! ja som tiez len sem tam lyze vzal hore na strechu a aj tak som kupil zakladny nosic a k tomu nosic na lyze a preco?
lebo napriklad ked potrebujes kupit 4m pokrovec, tak nejakey magneticky nosic ti je na prd a zo zakladnym to pekne zmaknes ... clovek nikdy nevie, na co sa mu ten zakladny nosic zide ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Rotteno
|
Posted: Mon Oct 26, 2009 3:53 pm Post subject: |
|
|
neprehanam .. moj nazor ... treba to montovat a potom davat dole ... pokial vjem, že tam chcem len SNB alebo lyže tak mi je na prd ten nosič ... za take prachy model nosiča ako spred zopar desiatok rokov spat ... ved ja ta o nicom nepresviedcam dulius ... pisem svoj nazor ...
Prachy nazvys radsej investujem do veci ktore vyuzivam casto ... napr potahy na ochranu sedaciek, plastovu vanu do kufra, a pod... _________________ Ford Fusion 1,4 80k Flair X 2009 Avalon
Last edited by Rotteno on Mon Oct 26, 2009 3:58 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Oct 26, 2009 3:57 pm Post subject: |
|
|
Rotteno wrote: | neprehanam .. moj nazor ... treba to montovat a potom davat dole ... pokial vjem, že tam chcem len SNB alebo lyže tak mi je na prd ten nosič ... za take prachy model nosiča ako spred zopar desiatok rokov spat ... ved ja ta o nicom nepresviedcam dulius ... pisem svoj nazor ... |
ved pis svoj nazor, ja pisem zasa svoj a opakujem, nidky nevies na co pouzijes nosic, ci silou mocou len na SNB a lyze ? to snad nie ...
apropo, vcera som montoval a demontoval nosic, original od fordu, ked to vies (ja viem), montaz je otazkou mozno MAX 10 minut, demontujem to aj za 5 minut v pohodke a neponahlam sa ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Rotteno
|
Posted: Mon Oct 26, 2009 4:01 pm Post subject: |
|
|
No oka .. . ty si za ten skaredy nosic ... ja nie ... ved je to jedno ... ja si namiesto koberca kupim plavajucu podlahu ... a na nadrozmerny naklad nebudem pouzivat svojho Fusika ... ale nejaku dodavku ...
a kedze mi treba nosic na 3-4 krat do roka a len na lyze a SNB ... nieje jednoduchsie a ekonomickejsie riesenie ako magneticky stresny nosic . Hawk _________________ Ford Fusion 1,4 80k Flair X 2009 Avalon |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Oct 26, 2009 4:21 pm Post subject: |
|
|
no, tak to by ma ten nadrozmerny naklad vysiel sakramentsky draho s tou dodavkou, ale je to vec penazi ...
mne ako som pisal treba nosic viackrat do roka a nie len na lyze
cudujem sa Ti, ked spominas plavajucu podlahu namiesto koberca, preco si si nekupil nejakeho ofrouda poriadneho potom _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Rotteno
|
Posted: Mon Oct 26, 2009 4:48 pm Post subject: |
|
|
Vieš, ja som z tej mladšej generacie... t.z. že otazku bytu budem riešiť v najbližšom roku možno dvoch .... a do noveho bytu už koberce a gumolit moc nepasuje ... možno nejaky okrasny koberec ...
A prečo som si nekupil poriadneho off roada? Lebo stoji to čo stojí ... A v dnešne dobe je už skoro vyrovnana cena plavajucej podlahy a koberca ... tak nevjem na čo naražaš ...
Pozri, ja som napisal svoj nazor, ty svoj .. a je po všem .. na to tu je tato stranka nie? Alebo pokial z tebou niekto nesuhlasi tak budes donho rypat dovtedy pkial ho nepresvedcis o svojej pravde? Nic v zlom.... takze klidek .. ak mas zly den, daj si studenu sprchu alebo možno sex s priatelkou ci manzelkou by ti pomohol ... _________________ Ford Fusion 1,4 80k Flair X 2009 Avalon |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Oct 26, 2009 5:03 pm Post subject: |
|
|
dobre, trosku nechapem o com pises, ale to asi preto, ze mam 80 a ty 18 rokov, tak to radsej ukoncim
ak mas pocit, ze do teba rypem, ospravedlnujem sa.
som na tejto stranke admin, tento web som vytvoril, v diskusii mam okolo 2500 prispevkov a ty si druhy clovek, ktoremu vadi ako a co pisem .. to len tak medzi recou, aby si bol v obraze.
neboj, uz nebudem na teba reagovat, reagoval som vyssie a myslim k veci ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|