View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
TREK
|
Posted: Tue Aug 18, 2009 11:03 pm Post subject: 2 DIN radio do FoFu |
|
|
tak po nepretrzitom surfovani powebe a myslienke,ze chcem v aute pocuvat aj mp3 som prisiel k zaveru,ze radio 6000cd pojdeihned prec.nakolko mam v kufry subwofer tak som potreboval aj vystup na neho. dvoj dinov jednotky su drahsie ako klasicke autoradia,ale mne sa to tie nelubia. volba padla na 2 DIN. nasil som si zopar druhov ale vybral a objednal len jeden. _________________ FORD FUSION ,RIVAL X,1.4l,80hp,TANGO,
6X AIRBAG,KLIMA, denne svietenie,
2 DIN PIONEER,195X55 R16´ |
|
Back to top |
|
|
TREK
|
Posted: Tue Aug 18, 2009 11:28 pm Post subject: Re: 2 DIN radio do FoFu |
|
|
TREK wrote: | tak po nepretrzitom surfovani powebe a myslienke,ze chcem v aute pocuvat aj mp3 som prisiel k zaveru,ze radio 6000cd pojdeihned prec.nakolko mam v kufry subwofer tak som potreboval aj vystup na neho. dvoj dinov jednotky su drahsie ako klasicke autoradia,ale mne sa to tie nelubia. volba padla na 2 DIN. nasil som si zopar druhov ale vybral a objednal len jeden. | ][/URL][/img]
[img[/img]
[img[/img]
[img[/img]
[img[/img]
[img[/img]
ci sa trafite ktore som objednal! _________________ FORD FUSION ,RIVAL X,1.4l,80hp,TANGO,
|
Back to top |
|
|
King24
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 11:21 am Post subject: radio |
|
|
uhádnuť ktoré si si vybral je ťažké...
na pohľad prvé 3 vypadajú dobre...
osobnú skúsenosť nemám ani z alpi... ani s peeon...
musel by som si ich "ohmatať" ake je ovládanie a potom by som si vybral
moj tip je 3. _________________ Fusion Comfort, Moondust Silver, r.v. 2/2007, 80 koní v stajni Duratec |
|
Back to top |
|
|
GaZ
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 2:53 pm Post subject: Re: 2 DIN radio do FoFu |
|
|
TREK wrote: | nasil som si zopar druhov ale vybral a objednal len jeden. | nenapisal si, co bolo u teba prioritou, ci funkcne moznosti (hudba,tv,dvd,bt,gps,dotykovy displej...), alebo cena _________________ Ford Fusion Flair X - 1.4 Duratec 16V - Sea Grey
|
|
Back to top |
|
|
GaZ
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 3:03 pm Post subject: |
|
|
kamosovi a samozrejme aj mne sa paci nieco taketo
ale ta cena... _________________ Ford Fusion Flair X - 1.4 Duratec 16V - Sea Grey
|
|
Back to top |
|
|
TREK
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 8:12 pm Post subject: |
|
|
GaZ wrote: | kamosovi a samozrejme aj mne sa paci nieco taketo
ale ta cena... | cena 15200 kc _________________ FORD FUSION ,RIVAL X,1.4l,80hp,TANGO,
|
Back to top |
|
|
TREK
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 8:19 pm Post subject: Re: radio |
|
|
King24 wrote: | uhádnuť ktoré si si vybral je ťažké...
na pohľad prvé 3 vypadajú dobre...
osobnú skúsenosť nemám ani z alpi... ani s peeon...
musel by som si ich "ohmatať" ake je ovládanie a potom by som si vybral
moj tip je 3. | na zaciatku som chcel len mp3 a potom som prihodil 100 eur kmodelu ktory som chcel-clarion a kupil som pioneer AVH-P3100dvd
mam ho uz nahodeny a celkovo ma to stalo 390 eur.[img[/img] _________________ FORD FUSION ,RIVAL X,1.4l,80hp,TANGO,
|
Back to top |
|
|
Stinpy
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:04 am Post subject: to:TREK |
|
|
nazdar,
ja som prave dnes videl predavat to 2DIN radio Pioneer...aj mne sa zapacilo, k dokonalosti mu chyba uz len navigacia asi ....mal by som na teba otazky....Si si to dal namontovat, alebo spravil sam? Kolko by asi stala montaz (kvoli navyseniu ceny radia sumarne)?...Tym namontovanim je aspon dako branene beznej kradezi, ako ked niekto vlezie do auta a vypaci radio?Myslim klasicky pripad, ked si najdes v aute po radiu dieru a vytrhane kable...pri originalnom radiu to myslim je komplikovanejsie.....ako si spokojny s Bluetooth?.... _________________ 1.4 TDCi FoFu X-Plus -tango - 2007 |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:43 pm Post subject: |
|
|
No s orignálním rádiem to moc komplikovaný neni. Stačí 4 plíšky a je venku. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
JOZEFHECHT
|
|
Back to top |
|
|
TREK
|
Posted: Mon Dec 21, 2009 9:37 pm Post subject: Re: to:TREK |
|
|
Stinpy wrote: | nazdar,
ja som prave dnes videl predavat to 2DIN radio Pioneer...aj mne sa zapacilo, k dokonalosti mu chyba uz len navigacia asi ....mal by som na teba otazky....Si si to dal namontovat, alebo spravil sam? Kolko by asi stala montaz (kvoli navyseniu ceny radia sumarne)?...Tym namontovanim je aspon dako branene beznej kradezi, ako ked niekto vlezie do auta a vypaci radio?Myslim klasicky pripad, ked si najdes v aute po radiu dieru a vytrhane kable...pri originalnom radiu to myslim je komplikovanejsie.....ako si spokojny s Bluetooth?.... |
spravil som si to sam asi cca za 2hodinky ,akurat bola nutnost zakupit dve suciastky. tou prvou bola redukcia pre Fofika z povodneho autoradia na 2din......cena na nete cca 10 euro a este redukciu z Fakra na iso koncovky,radio ma pribalenu vlasnu redukciu z Pioneeru na iso.tekze odpada letovanie a len to spojis dokopy.cena cca 10 euro.Ak by si chcel vyuzit svoje ovladanie pod volantom tak ti odpada kupa redukcie Fakra-iso ale musis kupit redukciu Fakra-iso s modulom na ovladanie autoradia ,ale na pioneer ,cena cca 53 euro.akurat si ju chcem ist kupit aj ja lebo sa mi nechce ovladat tlacidlamy alebo dotykom. K TEJ KRADEZI ,ak by ho niekto chcel ukradnut tak tomu niako nezabranis ale mam ho uchytene tak ,ze bud mi znici celu palubovku a pritom si s najväcsou pravdepodobnostou poskodi aj radio,co mu bude tym padom nanic alebo bosere hned nazacietku radio a tiez mu bude na nic.Na radiu totis niesu ziadne pliesky na vytahovanie ale uchytvas ho skrutkamy ku kovovej klietke ktoru este uchytavas o dalsie plechy a tie uchytis o palubovku-priestor vo vnutri, v diere. Ja to mam uchytene samorezkamy a viem ako tazko som to uchytaval a demontaz nebude tiez lahka . Zlodej by to musel robit za svetla a mat aspon 20 minut casu aby demontoval radio a nic nanom pritom neposkodil. kdo by uz len kupil od neho radio z rozbitym displejom. origos radio som mal vonku s vlasnorucne vyrobenimy plechmy za cca 10 sekund ,kolko by to trvalo profikovy s orig.plechmy ?
dufam ze som ti odpovedal na vsetko. Aaaa este som zabudol na montaz niekde v neakom servise ,skus si tam zavolat a opitat sa ale pocitaj tak so 66 a viac euramy. Vsetky vychytavky ako aj radio a suciastky mam z web stranky WWW.AUTOOMEGA.SK _________________ FORD FUSION ,RIVAL X,1.4l,80hp,TANGO,
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
|
Kormi
|
|
Back to top |
|
|
GaZ
|
Posted: Fri Apr 08, 2011 4:16 pm Post subject: |
|
|
na tom drahsom ma napisane nove _________________ Ford Fusion Flair X - 1.4 Duratec 16V - Sea Grey
|
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Fri Apr 08, 2011 4:27 pm Post subject: |
|
|
Nějak jsem to nestudoval, jen sem na to narazil a padlo mi to do oka _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
|