Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Vibrácie volantu
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Podvozok, brzdy, kolesa, pneumatiky
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ladin

PostPosted: Thu Nov 13, 2008 7:30 am    Post subject: Reply with quote

Peter Kohút wrote:
Ahoj chcem vam napisat, ze aj ja patrim k stastnym, ktorym pri 120 zacalo triast volantom. Uznali to ako zarucnu opravu. Technik vedel o co ide. Nejaka zla seria silentblokov. Po vymene to prestalo. Mal som asi 15tis teraz 35tis uz sa to neopakuje Very Happy

To mě zajímá, jaký máš rok výroby?
View user's profile Send private message
ladin

PostPosted: Tue May 19, 2009 6:53 am    Post subject: Reply with quote

ladin wrote:
První věc ke kontrole - jsou dobře vyvážená kola?
Mě občas tak kolem 100km/h taky lehce zavibruje volant

Tak jsem odhalil příčinu vibrací, dělaly to elektrony. Nechal jsem je na léto převážit - to bylo v podstatě OK, ale při té příležitosti jsem si všiml, že všechny disky jsou z vnitřní strany naražené a hází (nejhorší byl v jednom místě prohnutý o cca 1cm). V pneuservisu mi to odmítli rovnat, tak jsem doma vzal prkýnko, dvoukilové kladivo a během hodiny jsem všechny disky srovnal tak, že se házivost pohybuje v rozmezí cca 1 mm.

No a vibrace jsou pryč Smile
View user's profile Send private message
bias

PostPosted: Wed May 27, 2009 9:29 pm    Post subject: Reply with quote

V mojom prípade to bola asi nečistota v dezéne. Na 1. garančke nič nezistili, ale vtom čase to už nerobilo. Kolesá som dal prevažovať až teraz na jar. Už rok som nezaznamenal tento problém. Takže spokojnosť.
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Podvozok, brzdy, kolesa, pneumatiky All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum