View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jiki
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 9:52 am Post subject: Voda ve dveřích |
|
|
Pokud prší a auto třebas půlden stojí, po otevření dveří z nich dole vytéká voda, přičemž děje se to u všech čtyřech dveří, více pak u zadních. Vespod jsou otvory, kudy voda vyteče, přesto mi to připadá jako přinejmenším zvláštní.
Máte s tím někdo zkušenost? Je to v pořádku nebo je něco špatně např. s těsněním? |
|
Back to top |
|
|
Gil
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 10:45 am Post subject: |
|
|
to je normální _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 12:34 pm Post subject: |
|
|
jj, je to OK, voda vyteka len z tych otvorov, co mas v dverach _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 7:08 pm Post subject: Re: Voda ve dveřích |
|
|
jiki wrote: | Pokud prší a auto třebas půlden stojí, po otevření dveří z nich dole vytéká voda, přičemž děje se to u všech čtyřech dveří, více pak u zadních. Vespod jsou otvory, kudy voda vyteče, přesto mi to připadá jako přinejmenším zvláštní.
Máte s tím někdo zkušenost? Je to v pořádku nebo je něco špatně např. s těsněním? |
jiki Asi máš první auto Auto, které nemá otvory ve dveřích pro odtékání vody budeš hledat hodně těžko. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
|
petterk
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 2:32 pm Post subject: |
|
|
a nemala by voda z dveri vytiect aj ked su zatvorene? Mne sa v dvedach za vodicom nazbiera vela vody. Az pocas jazdy pocujem ako sa prelieva. Na ostatnych dverach sa to nedeje. |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|