| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 11:22 am Post subject: |
|
|
| voto wrote: | | Tak jsem našel ceník pro prodejce Ford - autíčko Fusion 480,-Kč |
A to je starý nebo nový typ?
Hod sem odkaz...  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
| Back to top |
|
 |
Silver

|
Posted: Wed Apr 08, 2009 4:22 am Post subject: |
|
|
To vyzera na vazni vztah.Je to ako ked nosite pri sebe fotku svojej milej a ked z nou zrovna nie ste potesite sa aspon jej fotkou.No a pri fusiku je to to iste .Neda sa tahat vsade takze mate po ruke aspom jeho zmansenu kopiu a ked pride na vas clivota proste ho vitiahnete z vacku otvorite devre,vyvetrate ,kapesnikom nalestite karoseriu a hned je na svete krasne  _________________ Ford Fusion 1.4 16V Black Panther |
|
| Back to top |
|
 |
Silver

|
Posted: Tue Apr 14, 2009 5:04 am Post subject: |
|
|
Pozeral som to na tej stranke dino.cz ale neni to tam v ponuke.Nenasiel som to ani na ziadnej inej stranke.Skoda moj mali mal teraz rok a rad bi som mu ten anglicak kupil -nech ma aj on svojho fusika  _________________ Ford Fusion 1.4 16V Black Panther |
|
| Back to top |
|
 |
scorsese
|
Posted: Tue Apr 14, 2009 10:05 am Post subject: |
|
|
Taky jsem se nedavno dival na stranky dino.cz a uz jsem ho tam nenasel, pak jsem trochu projel internet a model Fusionu nikde není... U Forda jsem se zatim neptal, jestli nejaky model nemaji, ale u prodejcu jsou ceny za modely docela vysoke. _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
| Back to top |
|
 |
petterk
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 5:08 pm Post subject: anglicak fusion |
|
|
| Caute, pisali ste o anglicakoch uz davno no ak sa da chcel by som take kupit. Mam zaujem o tango metalizu. Kde sa daju zohnat? a kolko asi stoji? |
|
| Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Sun Apr 26, 2009 9:50 pm Post subject: Re: anglicak fusion |
|
|
| petterk wrote: | | Caute, pisali ste o anglicakoch uz davno no ak sa da chcel by som take kupit. Mam zaujem o tango metalizu. Kde sa daju zohnat? a kolko asi stoji? | Original asi len v Koline n R. zavod Ford. _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Thu Mar 18, 2010 6:20 pm Post subject: |
|
|
Nezávisle jsem napsal do 4 Fordů v okolí + přímo našemu prodejci dotaz ohledně modelu Fusiona... odpovědi:
Ford Malý a Velký Ostrava
| Quote: | | cca 1. 100,00 Kč za 1ks. |
Autokantor Vendryně
| Quote: | | Dobrý den, model Fusiona jsem nenašel v nabídce, můžete se podívat co konkrétně jde objednat na www.ford-boutique.com je tam katalog k nahlédnutí. |
Auto Tichý Havířov
| Quote: | Dobrý den,
momentálně Ford má v nabídce model Fusion 2002 v měřítku 1:43 v ceně 958,- . |
Ford Dankar Ostrava
| Quote: | | Dobrý den kovový model Fusiona je od 600,- kč + poštovné 400,- a je na objednávku. |
Náš prodejce z Ford Dankar Ostrava
| Quote: | Zdravím Vás
tady je odkaz :
http://ford-boutique.cz/
ale koukal jsem, Fusion tam není, zkusím zjistit jestli není i jiný zdroj, ale neslibuji,
) |
Docela mě překvapuje, že všichni hned odepsali... to se musí ocenit  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Tue Mar 23, 2010 5:51 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem ode dneška hrdým majitelem 2 Fusiků 1:43 (modrého a stříbrného)
Jsou to origiál Ford z Německa, cena 1 300 Kč za oba dva.
Fotečky http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/ModelyFordFusion143#
Vyrábí se prý jenom 3 barvy- sříbrná, modrá a červená. Časem si pořídím i toho červeného,at mám komplet serii
Konečně jsem se dočkal, fofinek mi v mé velké sbírce modelů chyběl
P.S. Tímto zdravím pána Fusionistu, od kterého je mám (prý o foru ví)  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
| Back to top |
|
 |
kuna
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 9:28 pm Post subject: |
|
|
Podobný model jsem dostal pod stromeček (á 160 Kč), Made in China 1/32 fa KINSMART, typ 2003 Ford Fusion, stříbrná barva + malý bonus - má setrvačník.
I když čína, tak zatím přežil několik dětských ofenzív. _________________ Ford Fusion (Fučík) 1,4 59kW Ebony, Red Tango, 5/09 |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Tue Mar 23, 2010 9:53 pm Post subject: |
|
|
| kuna wrote: | | Podobný model jsem dostal pod stromeček ... |
jj, tak ty moje sou taky (jako dneska vše) made in China, akorát designed in Germany
Tak to jsi měl dobrý dárek a za dobrou cenu-dokonce i větší
Ale není náhodou plastový,když je na setrvačník?
Dost mě štve,že nedělají ty po faceliftu  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
| Back to top |
|
 |
kuna
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 9:04 pm Post subject: |
|
|
Ne, poctivý kov i se stříbrnými zrcátky. Vypadá jako na předešlém obrázku, ale bez antény. _________________ Ford Fusion (Fučík) 1,4 59kW Ebony, Red Tango, 5/09 |
|
| Back to top |
|
 |
Marekskk

|
Posted: Sun Feb 13, 2011 1:09 pm Post subject: |
|
|
Tie modely ma este niekto? Kde sa to da kupit? Nepreda to niekto? _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort
Ford Mondeo 2.0 TDDi |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
|
| Back to top |
|
 |
Marekskk

|
Posted: Sat May 21, 2011 8:30 pm Post subject: |
|
|
Nechces predat? myslim toho maleho? _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort
Ford Mondeo 2.0 TDDi |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
|
| Back to top |
|
 |