View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
RomanB
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 10:35 am Post subject: hodiny na palubnom pocitac |
|
|
ahojte
asi mesiac mam uz Ford Fusuin FlairX, 1.4 a zatial som neprisiel na to, ako si nastavim hodniny na palubnom pocitci, resp. na prednom displayi ... hodiny sa mi zobrazuju len na radiu, na palubnom pocitaci si lavym tlacitkom na pake prepinam medzi najazdenymi km, dojazdom, priemernou spotrebou a priemernou rychlostou .. to vsetko je dolna polovica displayia .. v hornej polovici mi ukazuje stupne °C (vonkajsia teplota) a pre mna ozaj nepotrebny udaj, ktorym je Track, resp. info z radia o tom, co sa hraje ... viac by sa mi tam hodili hodiny, ktore su len na radiu a neviem si na to zvyknut ... mozno som sa v tom este prilis nevrtal, ale ak ma niekto s tymto skusenosti, tak prosim o radu
dakujem
Roman |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 3:55 pm Post subject: |
|
|
Ted si to nemůžu nějak vybavit,ale na PP myslím hodiny nejsou
..a ani nejdou nastavit...je tam jak ty píšeš teplota+info o rádiu a hodiny jsou na rádiu _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
haplo602
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 5:39 pm Post subject: |
|
|
nejde to, uz som skusal najst nejake info. ja mam manual ktory je spolocny pre fiestu a fusion a tam to ukazuje ako jednu variantu. ale mam taky pocit ze to je len na nejakej starej fieste mozne ... _________________ Ford Fusion 1.6 TDCI Urbanite-X (Tango) / 2008
Kia Carnival III 2.9 CRDi EX /2006 |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 7:57 pm Post subject: |
|
|
No jestli to jde, tak maximálně si je tam můžeš zobrazit. Já třeba nemam PP, ale možnost zobrazení hodin tam mám. Ale hodiny se nastavují pouze na rádiu. S tim displejem u budíků je to propojený. Nevim jestli to u verze s PP je, ale já si tam ty hodiny zobrazuju jednim tim tlačítkem u budíků. Jedno je na nulování kilometrů a druhý na zobrazení těch hodin. Každopádně sem zvyklej na hodiny na středovym panelu, takže na tom rádiu mi vyhovujou. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 8:06 pm Post subject: |
|
|
hodiny sa zobrazuju len na radiu ...
o tom, ze by sa to dalo na palubnom pocitaci neviem, ani som o tom nikde necital ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
RomanB
|
Posted: Mon Mar 16, 2009 8:35 am Post subject: hmm |
|
|
dakujem za odpovede - trochu mi to pripada divne, ze do PP sa z radia prenesu udaje o radiu, alebo CD, ale hodiny sa nedaju - a tie by sa tam v zornom poli vodica hodili lepsie, ako info o tom, kto mi "beka" v radiu alebo na CD ... no co uz, ak to nejde, tak si na to budem musiet zvyknut ...
dakujem |
|
Back to top |
|
|
haplo602
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 11:01 pm Post subject: Re: hmm |
|
|
RomanB wrote: | dakujem za odpovede - trochu mi to pripada divne, ze do PP sa z radia prenesu udaje o radiu, alebo CD, ale hodiny sa nedaju - a tie by sa tam v zornom poli vodica hodili lepsie, ako info o tom, kto mi "beka" v radiu alebo na CD ... no co uz, ak to nejde, tak si na to budem musiet zvyknut ...
dakujem |
no ja by som vymenil ten uplne zbytocny ukazatel teploty... _________________ Ford Fusion 1.6 TDCI Urbanite-X (Tango) / 2008
|
Back to top |
|
|
Szabados
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 9:52 am Post subject: teploměr |
|
|
proč zbytečný?
já si naopak myslím, že teploměr je v autě dost důležitý
když takhle jedeš v říjnu z itálie, prší, ale "dole" je 10 stupňů nad nulou a vyjedeš na Brenner a je na nule tak zpozorníš a můžeš být rád, že jsi na to přišel díky teploměru a ne až po otm, co ti to uklouzne
mně přijde akorát ten PP ve fofu v porovnáním třeba se škodovkou neuvěřitelně ořezanej, odo, trip, a celková průměrná je dost málo _________________ Ford Fusion Ebony 1,4 - Colorado Red - PP
do provozu 10/2008
7,3 l/100km
na statistiku mám DrivEx |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 12:13 pm Post subject: |
|
|
aj pre mna osobne je teplomer velmi dolezity .. este by mi tam pasoval aj na vnutornu teplotu ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
haplo602
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 1:02 pm Post subject: Re: teploměr |
|
|
Szabados wrote: | proč zbytečný?
já si naopak myslím, že teploměr je v autě dost důležitý
když takhle jedeš v říjnu z itálie, prší, ale "dole" je 10 stupňů nad nulou a vyjedeš na Brenner a je na nule tak zpozorníš a můžeš být rád, že jsi na to přišel díky teploměru a ne až po otm, co ti to uklouzne
mně přijde akorát ten PP ve fofu v porovnáním třeba se škodovkou neuvěřitelně ořezanej, odo, trip, a celková průměrná je dost málo |
na to ti staci ta blba vlocka, oranzova 4 stupne, cervena 0 stupnov ... ako orientacia to staci
teplomer pozeram len vtedy ked vidim ze svieti po nastartovani vlocka
fakt by som bral hodiny na radio pozeram kvoli tomu velmi casto. _________________ Ford Fusion 1.6 TDCI Urbanite-X (Tango) / 2008
|
Back to top |
|
|
Szabados
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 3:58 pm Post subject: |
|
|
tak pak už jedině.... prostě si zvykneš _________________ Ford Fusion Ebony 1,4 - Colorado Red - PP
do provozu 10/2008
7,3 l/100km
na statistiku mám DrivEx |
|
Back to top |
|
|
buldozer3
|
Posted: Sun Jul 03, 2011 7:41 am Post subject: |
|
|
Zdravím. Potřebuji od vás pomoct.A to jak se nastavuji hodiny na auto radii 6000CD. Auto má návod v němčíně,a já jsem v koncích. Pal. počitač nemám. Na displei je jenom stav celkovy stav km. denní ujeti km, a ujetí km do prázdne nádrže. A jak zmáčknu tlačítko tak se mi taky objeví čas. To je vše. Můžetemně poradit jak na to? Díky Pavel |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun Jul 03, 2011 4:03 pm Post subject: |
|
|
Myslím že: zmáčknout dlouze tlačítko CLOCK a pak kolečkem na ovládání hlasitosti nastavuješ čas a šipkama přepínáš mezi hodinami a minutami.Pro uložení stačí chvíli nechat nečinné... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
buldozer3
|
Posted: Sun Jul 03, 2011 4:54 pm Post subject: |
|
|
pro Ivašek a spol. : děkuji, vyzkouším. |
|
Back to top |
|
|
mrkivka
|
Posted: Fri Nov 30, 2012 11:29 pm Post subject: Prepnutie hodin a poctu ujetych kilometrov |
|
|
Ahoj, mam Fusion 14 dni a stale sa mi nepodarilo prist na to, ako prepnut na palubnom displeji hodnotu s poctom zostavajucich kilometrov a hodiny. Mam len tieto 2 funkcie, ktore sa daju prepinat pravym tlacidlom, ale hodiny sa zobrazuju len ked tlacidlo drzim. Nejde nejako prepnut hodiny natrvalo? Diky, Pavel |
|
Back to top |
|
|
|