Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

cena auta
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vlr

PostPosted: Fri May 18, 2007 12:21 pm    Post subject: Reply with quote

sedlaq wrote:
Dnes jsem objednal Fusion 1,4 Champion Ebony s příplatkem za automatickou klimu, ovládání rádia pod volantem, červenou barvu, palubní počítač, tažné zařízení a prodlouženou záruku na 4 roky celkem za 326.000,-Kč Laughing
Trošku mně kazí radost termín dodání - až konec srpna Crying or Very sad Prý je o tyto vozy obrovský zájem.

Uf, to je rozdil - ja jsem skoro to same (1,4 ebony + cervena tango + Auto.klima a dalk. ovladani radia + bajonetove tazne zar + zrcatka v barve + loketni operka + zasterky na kola = cca 335kKc) objednaval zacatkem kvetna a termin dodani mam zacatek cervence.... Utika to pekne pomalu Sad Jestli nyni objednavaji na konec srpna, tak docela cim dal tim vic nestihaji....
Back to top
View user's profile Send private message
dulius
Site Admin

PostPosted: Fri May 18, 2007 3:52 pm    Post subject: Reply with quote

ja som minuly rok (31.maja) prisiel do predajne a 1.juna uz som mal auto na dvore, to bola rychlovka, aj v leasingovke vsetko slo hladko ...
no yooo ... ale 462t Sk ...
destroy

PostPosted: Fri May 18, 2007 5:38 pm    Post subject: Reply with quote

Ja som tiez cakal 2 dni na auto, ale ten rozdiel v cene je hrozny.

Neviem ci by som sa dockal kebyze mam cakat vyse 3 mesiace na auto. Za 3 mesiace sa urcite objavia aj ine ponuky a cloveka to moze zlakat Smile

Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/
Back to top
sedlaq

PostPosted: Fri May 18, 2007 6:17 pm    Post subject: Reply with quote

Co se dá dělat, počkám. Jezdit mám čím, na nový Mondeo nemám, na Focuse je v ČR stejně výhodná akce jako na Fusion, takže situace s dodáním bude podobná. Díky fungujícímu Czech Mondeo Clubu mám mezi "forďáky" tolik přátel, že nabídky jiných značek jsem ani nestudoval. Po ojetém Fusionu jsem pošilhával už dříve a když se objevila taková cenová nabídka nového vozu....... Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mia

PostPosted: Fri May 18, 2007 8:05 pm    Post subject: Čakanie na FF Reply with quote

Tak mna to čakanie štve, a to z jedného dôvodu. Začiatkom júla (červenec) odchádzame na dovolenku na druhý koniec Slovenska a tešila som sa, že už pôjdeme na novom autíčku. Žiaľ, naše auto sa má vyrábať v polovici júna (červen) a skôr ako v polovici červenca ho mať nebudeme.

Zaujímavý postreh - niektorí predajcovia majú vozidlá na sklade, stačí si pre ne prísť (napr. www.autoin.cz). Problém je v tom, že by sme si museli ísť pren do Pardubíc a to je pre nás na dva dni cesty.

Čo sa týka iných lákavých ponúk, pochybujem, že niekto dá lepšiu akciu na vozidlo, než má teraz Ford. Tá akcia je až neuveriteľná. My sme, samozrejme, rozmýšľali aj o iných značkách, u nás má napr. výhodnú akciu Citroen (do úvahy prichádzal C4), ale aj keď cena vyzerá u iných áut lákavo, nakoniec vždy zistíme, že keď napočítame výbavu, pod 400 tis. Sk sa nevojdeme. Prešli sme X cenových ponúk (Škoda Fabia combi, Suzuki Ignis, Renault, Opel Astra Classic, Kia Ceed...), tak perfektnú výbavu za tak perfektnú cenu, ako má FF, nemá fakt nikto. A to už nehovorím o tom, že keď som Fusion zazrela, bola to láska na prvý pohľad, a to som vtedy ešte ani netušila, že bude nejaká takáto akcia. Škoda, že na Slovensku je v akcii až za 420 tis., premeškali sme edíciu Family, ktorá bola tuším za 370.

Zatiaľ objednávka na Fusion 1,4 16 V Ebony, modrá Oceán
Back to top
sedlaq

PostPosted: Fri May 18, 2007 9:32 pm    Post subject: Re: Čakanie na FF Reply with quote

Mia wrote:
- niektorí predajcovia majú vozidlá na sklade, stačí si pre ne prísť (napr. www.autoin.cz). Problém je v tom, že by sme si museli ísť preň do Pardubíc a to je pre nás na dva dni cesty.

Do Pardubic to pro mě není tak daleko, ale to bych musel oželet doplnkovou výbavu podle mých představ a spokojit se s tím co mají ty jejich vozy na skladě - prakticky nic. A když je člověk zvyklý např. na automatickou klimu....radši si počkám na "čerstvě" sestavený dle mých požadavků.
Back to top
KK

PostPosted: Sun May 27, 2007 10:31 am    Post subject: Reply with quote

Tak jsem se konečně dostal k porovnání ceníku z dubna 2006 se současným. Porovnatelný je pouze Ebony s lonským Trend s motorem 1,4i Duratec. Naftové v akci nyní nejsou a tudíž u naftových si musí případný zájemce zaplatit normální cenu která zůstala asi stejná jako loni. Pro zájemce o benzinový motor je cena nyní opravdu super. Propočítal jsem výbavu a když vezmu současný Ebony a dám k tomu loſský Trend, který musím ještě trochu dovybavit, tak mi vyjde že to auto s tou samou výbavou bylo loni dražší o 135 000 Kč. Což je super. Když si k Ebony navymýšlím ještě výbavu ( palubní počítač, druhý klíč od auta, všechny airbagy, prostřední opěrku hlavy,IVD ( ESP, TCS, EBA ...) sadu Comfort ( aut klima, radio s CD a ovládáním pod volantem ), metalízu a vstup pro MP3 přehrávač a záruku 4roky/100 000 km tak mi vyšel rozdíl cca 93 500 Kč ve prospěch Ebony, s tím že v loſském Trendu by ještě nebylo ovládání rádia pod volantem a aut. klima. Co se týče naftového Fusionu Trend, tak si myslím že poslední dobrá akce na něj byla ještě v prosinci 2006 a byla srovnatelná s akcí z dubna 2006 ( + - blbost za pár korun ).první čtvrtletí roku 2007 nevim, protože jsem neměl čas a náladu sledovat ceny.

Tento týden jsem si vzal v Rakousku ceníky na Fusiona a po letmém prohlédnutí mám pocit že Fusion tam vychází o dost dráž. Snad najdu chvíli abych porovnal rozdíly ve výbavách, ale akční model Fusion fifty mají za 13 600 Eu ( cca 380 000 Kč ). Letmo přečtený ceník by mohl být výbavou srovnatelný s naším Fusion Ebony.
Viděl jsem tam pěkného Focuse cabrioleta, tak jsem si ho vyfotil, parádní auto. Fotky jsou na mém vebu. Kéž by ta jeho cena byla v Kč. Razz
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
KK

PostPosted: Sun May 27, 2007 9:02 pm    Post subject: Reply with quote

Před chvílí jsem při prohrabávání našel akční ceník na Fusiona z roku 2004. Opravdu zlevnili, jak auto tak i doplnky. V porovnání s cenou mého auta je to skok za ty dva roky o cca 85 000 Kč dolů při sestavení se srovnatelnou výbavou. Opravdu se nestačím divit. Idea
Back to top
Matobee

PostPosted: Tue May 29, 2007 9:32 am    Post subject: Reply with quote

sedlaq wrote:
Dnes jsem objednal Fusion 1,4 Champion Ebony s příplatkem za automatickou klimu, ovládání rádia pod volantem, červenou barvu, palubní počítač, tažné zařízení a prodlouženou záruku na 4 roky celkem za 326.000,-Kč Laughing
Trošku mně kazí radost termín dodání - až konec srpna Crying or Very sad Prý je o tyto vozy obrovský zájem.

Mia wrote:
Aj my si kupujeme v akcii v ČR, aj po prerátaní na slovenské koruny je to stále lacnejšie, ako FF kúpim u nás.

Prezraď tú farbu a kde si si vozidlo objednal. Ja cez automodul.com.

To Mia: Ahoj Mia, môžem sa spýtať, prečo ste objednávali práve cez automodul.com, má to nejaké výhody oproti kamennej predajni? Jeden predajca ford má svoju pobočku aj v Hodoníne, hneď za hranicami a ďalší sú potom v Brne. Zisťovali ste už poplatky za prihlásenie auta u nás?

To Sedlaq: Môžem vedieť, u ktorého predajcu si objednával autíčko?

Má niekto s prítomných skúsenosti s predajcami ford v Čechách? .. Cena na FoFu je veľmi zaujímavá a tiež vážne uvažujeme práve nad týmto približovadlom.... Smile
Back to top
sedlaq

PostPosted: Tue May 29, 2007 1:14 pm    Post subject: Reply with quote

Matobee Je úplně fuck, u kterého dealera Ford v ČR objednáš. Akční cena platí u všech viz. www.ford.cz Já mám objednáno tady, neboť to mám nejblíž www.autoactivity.cz
Back to top
kimsen

PostPosted: Tue May 29, 2007 7:56 pm    Post subject: Reply with quote

Sory kto pise ze vsade je cena rovnaka. Len blbec pride do predajne a berie hned co vidi. Uvedomte si ze to nie je ako za komancov.
Dnes je tu konkurencia. A ak nedostanete vyhodnu zlavu u prveho tak ho dostanete u druheho. Uz beriem to auto v poradi ako 5. Vsetky pred tym boli tiez nove. A mam co o kupovaní aut uz povedat. Vzdy som siel z predajne spokojny. Ak nie z prvej tak z druhej. A zlavy sa pohybovali az k 50 000Kč z povodnej ceny ktora bola vsade rovnaka. Samozrejme zlava zavisela od ceny auta. Tentokrat som sa rozhodol pre FF ako druhe auto do rodiny a objednal som ho hned za hranicami vo Valasskom Mezirici. Smer na Makov. www.autokora.cz Maju tam super jednanie. Minule som cital ci bohati Nemci ziadaju na luxusne auta zlavu. Samozrejme ze ano. A co my sme nieco horsie?
Back to top
KK

PostPosted: Tue May 29, 2007 8:47 pm    Post subject: Reply with quote

Jak jsi to dokázal. Nebylo to třeba taky auto za milion a víc s tou slevou 50t ?
Back to top
sedlaq

PostPosted: Wed May 30, 2007 5:46 am    Post subject: Reply with quote

kimsen To co říkáš může být pravda, ale neplatí u "akční nabídky". Ceník je jednotný pro všechny dealery Ford. Takže jsi se svým příspěvkem ouplně mimo mísu.
Back to top
destroy

PostPosted: Wed May 30, 2007 6:43 am    Post subject: Reply with quote

kimsen, no, ked ti daju zlavu 50 tis, tak to si moc nevyhral, pretoze akciove zlavy su casto 80tis a viac. Len tam je uz dalsia zlava podla mna nie je mozna, pretoze ty predajcovia to predaju tak ci tak a rozchyta sa to obycajne do 2 tyzdnov. Ano, kebyze si dam auto "vyrobit" na mieru, tak si ako kazdy normalny clovek pytam zlavu.

Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/
Back to top
Matobee

PostPosted: Wed May 30, 2007 6:48 am    Post subject: Reply with quote

sedlaq wrote:
Matobee Je úplně fuck, u kterého dealera Ford v ČR objednáš. Akční cena platí u všech viz. www.ford.cz Já mám objednáno tady, neboť to mám nejblíž www.autoactivity.cz

Predajca aj pri predaji akčných modelov môže s cenou niečo urobiť... Keď nie priamo zľavou, tak aspon s výbavou auta... Napr. za platbu v hotovosti mi na Slovensku svojho času ponúkli stredovú opierku s montážou, koberčeky, povinnú výbavu auta .. takýto prístup predajcu vie potešiť....
Back to top
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 2 of 7

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum