| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Doktor Guest
|
Posted: Thu Mar 05, 2009 6:59 pm Post subject: |
|
|
| Můžu se zeptat, když koupím střešní nosič, tak co se děje s tou gumou co je na střeše? Ta se celá oddělá (odřeže)? |
|
| Back to top |
|
 |
Gil

|
Posted: Thu Mar 05, 2009 7:12 pm Post subject: |
|
|
| Doktor wrote: | | Ta se celá oddělá (odřeže)? |
Pokud koupíš origo na fusion tak tam jsou i nové lišty a ty staré odlepíš _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
| Back to top |
|
 |
Doktor Guest
|
Posted: Thu Mar 05, 2009 7:41 pm Post subject: |
|
|
| A když nekoupím originál? |
|
| Back to top |
|
 |
Gil

|
Posted: Thu Mar 05, 2009 7:45 pm Post subject: |
|
|
Nebudeš mít lišty a musíš ty své odlepit nařezat a zpět nalepit nebo koupit verzi která nepoužívá k uchycení šrouby do lišty, ale jiný způsob
mrkni třeba na neumax.cz _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
| Back to top |
|
 |
Doktor Guest
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:18 am Post subject: |
|
|
| A jsou tu někde fotky přímo FoFu co má hagusy? |
|
| Back to top |
|
 |
Gil

|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:37 am Post subject: |
|
|
Na minulé stránce je fotka _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Mar 09, 2009 5:45 pm Post subject: |
|
|
tak, tak Gil ... inak Doktor, odporucil by som si toto forum najskor preluskat, trosku pocitat a tak .. dalej odporucam pouzivanie funkcie Hladat na tomto fore ...
tie hagusy su napr. o 2 stranky dozadu v tomto topicu, presne tu: http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?p=6604#6604 _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
Doktor Guest
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:29 pm Post subject: |
|
|
| Já jsem si to všechno četl, ale chtěl bych spíš fotky přímo kde by bylo vidět jak je to s tou gumou... |
|
| Back to top |
|
 |
zdenal8

|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:33 pm Post subject: |
|
|
No pokud ti jde o tu gumu a hagusy, tak zrovna na tej předchozí stránce je to dost dobře vidět, že ty hagusy jsou navrtaný úplně mimo tu gumu. Nebo co by si chtěl ještě víc vědět?
Buď si dáš takhle ty hagusy, nebo ten klasickej nosič, co se chytá do dveří jako u spousty aut a nebo máš možnost s těma prořízlejma gumamovejma lištama, pod kterejma jsou závity a do těch se to chytne. Když tam nemáš nosič, tak se do těch závitů místo nosiče našroubujou takový plastový krytky aby si tam neměl v tej liště díru. Nic složitýho. Foto bohužel momentálně nemám a slibovat ti je snad ani nebudu. Už sem tu slíbil fotky i do jinejch témat a zatim sem je stále nedodal. Nějak na to neni čas. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
| Back to top |
|
 |
Doktor Guest
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 9:06 am Post subject: |
|
|
Díky za odpověď  |
|
| Back to top |
|
 |
yatess55

|
Posted: Tue Mar 24, 2009 9:06 am Post subject: |
|
|
| ladin wrote: | Hagusy u Neumanna stojí 3910kč, cenu montáže mi nabídli za 750kč a samozřejmě si je nechám namontovat, protože se vrtá do střechy zvenku a na nýtovací matice doma nářadí nemám a ani nikdo z okolí. Bez montáže Neumann ani nebere záruku. Ještě bych upozornil, že moc neplatí seznam montážních míst, chtěl jsem si to nechat namontovat v Budějoviích, kde jsou dva prodejci, ale jeden to nemontuje a druhý pouze na vozy Kia. U Forda mi nejdřív tvrdili že to není problém a pak mi nutili pouze klasické nosiče.
Jinak hagusy podle mého vypadají na autě moc pěkně, jsou 140cm dlouhé, takže si mohu rozteč příčníků nastavit dle potřeby a příčníky mi zbyly z minulého auta, kde se mi hagusy velmi osvědčily. |
Seva Ladin. Chcem sa ta spytat ako vyzeraju tvoje hagusy po zime. Prejavili sa nejake negativne zmeny na plastoch, alebo na spojoch so strechou? (zatekanie, hrdza, toho sa obavam). Idem si ich dat namontovat a preto chcem vediet tvoj nazor s odstupom casu po namontovani. Dakujem _________________ FoFu, Duratorg 1.4, 50kw,ps68, Tango, Flair X, folie,senzory 5,1L/100km |
|
| Back to top |
|
 |
ladin

|
Posted: Wed Mar 25, 2009 1:12 pm Post subject: |
|
|
Žádná újma na hagusech ani na autě není, vše jako nové. Měl jsem od stejného výrobce hagusy i na sterém autě a po šesti letech na nich taky nic nebylo a do auta neteklo  _________________ Fusion 1,25 deep navy, 04/2007
klima, mlhovky, radio 5000c, defend lock, tazne, hagusy |
|
| Back to top |
|
 |
yatess55

|
Posted: Wed Mar 25, 2009 1:40 pm Post subject: |
|
|
NO nakoniec som predsa len prehodnotil moju situaciu. Po dohode s technikom vo Forde som si to rozmyslel a dam namotovat priecne od Fordu. Videl som ich namontovane na aute v showroome. Budu hlinikove a vide to asi o 70eciek lecnejsie ako dat namontovat pozdlzne za 170e a + este kupit priecne za 70e. Takto kupim len pricne za 170+montaz a nestratim zaruku na nic. A mozem ich tam chodit otravovat dokola.
beriem spet moje predchadzajuce tvrdenia. zivot je zmena _________________ FoFu, Duratorg 1.4, 50kw,ps68, Tango, Flair X, folie,senzory 5,1L/100km
Last edited by yatess55 on Thu Mar 26, 2009 8:52 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
ladin

|
Posted: Thu Mar 26, 2009 8:43 am Post subject: |
|
|
Příčníky koupíš kdekoliv a u Neumanna je urcite maji, ale doporucuji vyzkouset si upinani, ne kazde dobre pasuji na profil hagusu _________________ Fusion 1,25 deep navy, 04/2007
klima, mlhovky, radio 5000c, defend lock, tazne, hagusy |
|
| Back to top |
|
 |
yatess55

|
Posted: Tue Mar 31, 2009 9:48 am Post subject: |
|
|
na zaver by som dodal ze som dal namontovat origo nosice od forda (priecne). zatial som s nimi absolvoval len 50km a mozem povedat ze hlucnost je teda dost znacna. chcelo by to trochu aerodinamickejsi tvar tych zamikacich plastov.
ale chcel som sa vratit este k tym pozdlznym nosicom od NEUMANA, ja som ich objednaval v OPAVE u pana Kaderku. Najprv som chcel ist do Opavy koli montazi, ale potom pan Kaderka navrhol ze v dubnu/aprili ma cestu na slovensko a ze sa moze zastavit umna a namontovat ich. ak mate teda niekto zaujem mozno by ste sa dohodli na montazi na slovensku.
"Asi to znie ako reklama, ale chcel som len dat moznost tym ktorych odradza vzdialenost do ciech. v pripade ze sem tento prispevok nepatri sa ospravedlnujem" _________________ FoFu, Duratorg 1.4, 50kw,ps68, Tango, Flair X, folie,senzory 5,1L/100km |
|
| Back to top |
|
 |
|