| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Miky21
|
Posted: Sat Feb 28, 2009 2:19 pm Post subject: |
|
|
Ahoj,tak ubytovani mame u Slivkova Tereza.
Jen cena se mi zda ukrutne vysoka, 8,43 Euro za noc + 0,5 Euro rekreacni poplatek!!!
Myslim,ze u nas v Cechach by bylo ubytovani min. o 30% levnejsi _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi Doratorq 92PS dalk.central modra Navy 02/2004 |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sat Feb 28, 2009 9:18 pm Post subject: |
|
|
| Miky21 wrote: | Ahoj,tak ubytovani mame u Slivkova Tereza.
Jen cena se mi zda ukrutne vysoka, 8,43 Euro za noc + 0,5 Euro rekreacni poplatek!!!
Myslim,ze u nas v Cechach by bylo ubytovani min. o 30% levnejsi |
prepac, ale uz to pisem, asi 5krat ... Hrabusice su centrum narodneho parku Slovensky raj, co je brutalne turisticke centrum ... ty naozaj nemozes porovnatav ceny nikde v prdeli a niekde v centre ... (pejorativne som to napisal) _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Sun Mar 01, 2009 9:03 am Post subject: |
|
|
| Miky21 wrote: | Ahoj,tak ubytovani mame u Slivkova Tereza.
Myslim,ze u nas v Cechach by bylo ubytovani min. o 30% levnejsi | Keby nesla ceska koruna tak dole, tak by si to mal lacnejsie. Takto miesto 200 czk/noc zaplatis 240czk/noc, tusim 20%. Ked sa pozries na 1 zraz tak ubytko stalo 200-250czk/noc, pri kurze Czk/Sk 1,3 sme platili 260-325 SK. Tak sa pytam ci je to este stale drahe ? _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Mar 01, 2009 11:05 am Post subject: |
|
|
no yoo, pirat, asi tak ... platili sme este viac a to sme neboli ani v ziadnej turistickej oblasti, len v normalnej dedine na hraniciach  _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
dj-double
|
Posted: Sun Mar 01, 2009 9:13 pm Post subject: |
|
|
Ahojte vsetci
Tak to tu nejako sledujem a zda sa mi ze sa to niekomu zda vela 8 euro.
Podla mna to nie je vela,uz presne dobre to vystihli pilot aj dulius,ja mozem iba napisat,ze Hrabusice pre Slovensky raj su ako Smokovec pre Tatry,Osobne v Košiciach sa za taku cenu nevyspim ani na stanici,v Tatrach (otom ani neuvazujem) a myslim si,ze nebude vela miest turistickych v Cechach,kde by za taku cenu ubytuvavali.
Mohlo by to byt aj 1 euro,ale to by som musel zit v Pakistane.Tak krasny den vsetkym,tesime sa na vas a doneste slivovicu. _________________ SKYPE - dj-double
predtym : FORD Fusion 1.4i 16V Duratec, tango cervena,2006
FIAT Doblo Panorama,1,4 16V,biely šíp,mikrobus
SUZUKI Vitara 1,4 turbo,4x4,automat, 140 koni
TOYOTA Proace City Verso benzin,biela,96KW |
|
| Back to top |
|
 |
výtrusník
|
Posted: Sun Mar 01, 2009 9:57 pm Post subject: |
|
|
Jak jsem četl tak místo loňského srazu - normální dědina na hranici měla alespoň plochu kde se daly uskutečnit nějaké závody, ale v Hrabušicích nic není - nebude to chybět?
K těm cenám - příchodem na EURO na Slovensku ubytovatelé brutálně zdražili a ještě je nevýhodný kurz... Za ceny jako v Alpách nabízí ubytování a služby kolikrát jako z 80tých let. |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Mar 01, 2009 10:05 pm Post subject: |
|
|
| výtrusník wrote: | Jak jsem četl tak místo loňského srazu - normální dědina na hranici měla alespoň plochu kde se daly uskutečnit nějaké závody, ale v Hrabušicích nic není - nebude to chybět?
K těm cenám - příchodem na EURO na Slovensku ubytovatelé brutálně zdražili a ještě je nevýhodný kurz... Za ceny jako v Alpách nabízí ubytování a služby kolikrát jako z 80tých let. |
prepac, ale na takyto prispevok nema zmysel ani reagovat .. pises o niecom o com, nemas absolutne sajnu ... to si snad niekto robi zomna prdel
toto milujem, ked sem novy nick napise nieco take, ako 1.prispevok, proste parada ... _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
dj-double
|
Posted: Sun Mar 01, 2009 10:20 pm Post subject: Poznámocka |
|
|
Ahojte vsetci.
Tak to tu sledujem a zda sa mi ze sa nam nejako rozbieha tema,za kolko a preco a ceny a ci vela,alebo malo.Myslim si ze ty co boli na prvom zraze,maju svoje zazitky a vedia preco chcu prist aj na dalsi.To ze asi nebudu sutaze,neznamena ze nebudu,ale ze mozno budu ine a to nie sprinty,alebo prakazkova draha s kuzelkami,ale ine,nepise sa to preto,aby sa bolo na co tesit.Boli sme partia a myslim si ze aj sme,ktora sa chce stretnut a pobavit sa,nieco zazit,posediet,pokecat,poopekat,navarit fajny gulas a popit.Pre mna cena nehra az taku rolu,ci uz 200,alebo 300 je to jedno,jasne ze 500 by uz bolo troska vela,ale na jednu noc by som siel tak ci onak.Minule sme boli mi v CR,nikto sa nestazoval ani nikto nerozoberal ceny,tento rok sa naslo super krasne miesto na SR a taktiez pridu ty co prist chcu a mozu.Myslim si ze by sme sa nemali bavit o tom ako to neide,ale ako sa to da a ja osobne sa uz teraz tesim.Co sa tyka toho ubytka co si tu niektori objednavali,,Proste niekedy natrafim aj ja na cloveka co so mnou nema zaujem robit busines.Kivnem rukov a idem dalej,nejdem si nieco ine.
No v poslednej dobe natrafujem na 80 percent podnikatelov ktori nesplnaju moje poziadavky,ale dnes je asi taka doba a ja stale hladam tych ,ktory za to stoja.Takze,tesim sa na vsetkych co sa zucastnia,tesim sa na papanicko,spolocne posedenie,pokec,pijales a na lidi zo Slovenska,Moravy aj Ciech.Tak hlavy hore a nebudeme si predsa kazit tak dobru partiu,no nie?
PS:Toto vsetko nieje za trest,ale pre radost a dobrovole
Dakujem a pekny vecer vsetkym. _________________ SKYPE - dj-double
predtym : FORD Fusion 1.4i 16V Duratec, tango cervena,2006
FIAT Doblo Panorama,1,4 16V,biely šíp,mikrobus
SUZUKI Vitara 1,4 turbo,4x4,automat, 140 koni
TOYOTA Proace City Verso benzin,biela,96KW |
|
| Back to top |
|
 |
pyrotechnik

|
Posted: Mon Mar 02, 2009 7:38 am Post subject: Re: Poznámocka |
|
|
| dj-double wrote: | Ahojte vsetci.
Tak to tu sledujem... |
Súhlasím s Tebou. môj prvý príspevok na túto tému bolo poskytnúť info o "tiež podnikateľoch". Ďakujem týmto aj Duliusovi za vybavenie ubytka. Podľa mňa sú ceny celkom v pohode je tam od do myslím si že si vyberú aj ostatní. Konkrétne ešte neviem kde budem ubytovaný ale spolieham na domáceho organizátora. Komu sa zdajú ceny neprimerané tak nech sedí doma. |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Mar 06, 2009 7:02 pm Post subject: |
|
|
1. vytrusnik sem prisiel asi len rypat
2. napisal totalnu blbost o tom, ze sluzby su z 80let, mozno niekde ANO< suhlas, ale nie vsade
3. za to, ze nasa ekonomika je "silna" a vasa ide dole my nemozeme, nas clovek chce za ubytovanie rovnako penazi ako pred rokom ! len sa to prepocitalo na eura a bohuzial ceska koruna sla dole
4. pyrotechnik buchol klincek po hlavicke: "Komu sa zdajú ceny neprimerané tak nech sedí doma." _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Fri Mar 06, 2009 7:06 pm Post subject: |
|
|
| dulius wrote: | 1. vytrusnik sem prisiel asi len rypat
2. napisal totalnu blbost o tom, ze sluzby su z 80let, mozno niekde ANO< suhlas, ale nie vsade
3. za to, ze nasa ekonomika je "silna" a vasa ide dole my nemozeme, nas clovek chce za ubytovanie rovnako penazi ako pred rokom ! len sa to prepocitalo na eura a bohuzial ceska koruna sla dole
4. pyrotechnik buchol klincek po hlavicke: "Komu sa zdajú ceny neprimerané tak nech sedí doma." |
Nic sem tím nechtěl říct
Jen, že si to Výtrusník nevymyslel
A já sem si to taky nevymyslel viz odkaz... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Mar 06, 2009 7:16 pm Post subject: |
|
|
Ivasku, nie si ty nahodou vytrusnik?
apropo, tvoj odkaz je nefunkcny ...
PRAJEM PEKNY VIKEND _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Fri Mar 06, 2009 7:46 pm Post subject: |
|
|
| dulius wrote: | Ivasku, nie si ty nahodou vytrusnik?
apropo, tvoj odkaz je nefunkcny ...
PRAJEM PEKNY VIKEND |
1. Odkaz je funkční-chyba asi bude na tvé straně
2. Výtrusním nejsem- tohle bys měl jako admin podle IP adresy poznat,ne?
Nepotřebuji si pro zastání tvořit další nicky jako "někdo"
Taky přeju pěkný víkend  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
| Back to top |
|
 |
voto

|
Posted: Fri Mar 06, 2009 7:54 pm Post subject: |
|
|
Přidám vlastní zkušenost z oblasti Těrchové...ubytko stálo pro čtyřčlennou rodinu asi 2000 SK na 3 noci, nyní po přepočtu EUR - CZK na stejnou dobu cca 3250 Kč to asi není jen nepříznivým kurzem... _________________ Poďme z vesela,promile dve celá... |
|
| Back to top |
|
 |
|