Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Servisne prehliadky - konkretne udaje a ceny
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 44, 45, 46  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
duves

PostPosted: Thu Nov 13, 2008 11:28 am    Post subject: Reply with quote

Perfektne ceny!
Takze kurzom 1,20 Sk za 1 CZK mi to dava 3600 Sk. Olej a filter olejovy mam. Budem hladat servis, kde to budem mat za 2000,-Sk.
Fjodor

PostPosted: Thu Nov 13, 2008 12:12 pm    Post subject: Reply with quote

duves wrote:
Perfektne ceny!
Takze kurzom 1,20 Sk za 1 CZK mi to dava 3600 Sk. Olej a filter olejovy mam. Budem hladat servis, kde to budem mat za 2000,-Sk.

Daj potom vediet, ked najdes... Wink
KK

PostPosted: Sun Feb 08, 2009 1:56 pm    Post subject: Reply with quote

Tak jsem byl na třetí servisce po 60 000 km. Zaplatil jsem 4320 Kč. Výměna oleje, 3x filtr ( olej, vzduch , nafta ) kabinový jsem si měnil před zimou sám, takže ten neměnily. Dolití a kontrola náplní chladiče, brzd, serva, baterie a ostřikovače. Umytí motoru ( spíš ošmudlání ale tohle neřeším, ten motor je stejně furt jak čuně ), kontrola brzd ( cca 60 % stav - takže OK ), podvozku a karoserie - OK, prý jsem měl přirezlé kola Question Rolling Eyes ale asi jo, tak to promázli. Uvidím na jaře až budu měnit kola za letní. Doba cca 2,5 hod. Mezitím jsem se povozil S-maxem, kurna- to je kára ale za to by byl pěknej FF 3x. Laughing Laughing Laughing
S ohledem na bláto a záruky jsme se domluvili že kontrolu podvozku udělají ještě jednou na jaře a rovnou to nastříkají. Sám jsem to tak chtěl i navrhnout.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
duves

PostPosted: Thu Feb 12, 2009 11:01 am    Post subject: Reply with quote

Fjodor wrote:
duves wrote:
Perfektne ceny!

Daj potom vediet, ked najdes... Wink

No Ford centrum na zlatych to robi za 170 EUR. Takmer som sa objednal na pondelok. Olej a filtre možem doniest svoje.
Servis v Trnave, garančka za 116-120EUR, no nesmiem priniet vlastny olej. No nič, idem do Trnavy. 1500 Sk rozdiel je dost.
Kupeny olej mi zoastane na vymenu o dalsi rok a už kaslem na autorizovane servisy Ford.
duves

PostPosted: Mon Feb 16, 2009 6:07 pm    Post subject: Reply with quote

104,02 EUR, 1.garančka po 1.roku
http://picasaweb.google.com/duves1/ROZNE#5303442307509468642

je tam lupa na zväčšenie.
Fjodor

PostPosted: Mon Feb 16, 2009 7:09 pm    Post subject: Reply with quote

Tiez tam asi pojdem, pokial v obdobi garancky nebudem v ZA... To by som potom isiel hore do Ciech... Wink
Gek

PostPosted: Mon Feb 16, 2009 7:13 pm    Post subject: Reply with quote

Tak máme za sebou první prohlídku. Něco reklamaček a vše vyřešeno. Přístup vynikající a cena ?? 2 666 korun.

FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
duves

PostPosted: Mon Feb 16, 2009 8:00 pm    Post subject: Reply with quote

No pojdem na zlate piesky s reklamaciou, koli bočnym lištám, odlepuju sa. Koli tomu sa nechcem vracat do trnavy. Trnava je vyhodnejsia koli garančke.
TREK

PostPosted: Tue Feb 17, 2009 8:16 am    Post subject: Reply with quote

duves: Chcem sa spitat ci si si nemohol doniest len olej alebo aj ostatne vlastne veci ako su vzduchovy filter ,kabinovy filter...
Upozornili ta len konkretne na olej?
Dakujem
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dulius
Site Admin

PostPosted: Tue Feb 17, 2009 8:19 am    Post subject: Reply with quote

V KE nebol ziaden problem, ja som si doniesol vsetko svoje
Gek

PostPosted: Tue Feb 17, 2009 9:26 am    Post subject: Reply with quote

Na to jsem se opravdu neptal. Je to první prohlídka a tak jsem předpokládal že to není možné. Dostal jsem na výběr dva oleje. Castról a Fordí. Cena byla dost rozdílná a Fordí se blížil ceně, kterou bych asi měl i na svůj olej. Tak jsem to nechal tak.

FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Liboro

PostPosted: Wed Feb 18, 2009 12:33 pm    Post subject: Reply with quote

Včera som bol v ZA na velkej prehliadke po 120 tis. km + kontrola a brzd. Po vystavení faktrúry a odvedenej robote začínam uvažovať nad servisovaním v 90 km vzdialenej Ostrave. V Žiline 254,79 eur = 7675 Sk.
View user's profile Send private message
duves

PostPosted: Thu Feb 19, 2009 7:17 pm    Post subject: Reply with quote

TREK wrote:
Chcem sa spitat ci si si nemohol doniest len olej alebo aj ostatne vlastne veci ako su vzduchovy filter ,kabinovy filter...
Upozornili ta len konkretne na olej?
Dakujem

No Trnava vysla najlacnejsie. Ale nesmel som priniest svoje veci. Inak sa mi javili celkom v pohode. Prisiel som 11:57 a akurat prisiel prijimaci technik z obeda. Nemeskal, jednoducho presný. Povedal, že auto bude o 2 hodiny, tak aj bolo. Nechal som si vyvažiť letne gumy na elektronoch. (Už aby bolo po zime, už mi to lezie na nervy.)
No a olej, čo som kupoval na jesen si necham na servis o rok.

Ozaj, kto robite prehliadky v neautorizovanych servisoch? Moja predstava je, že po skonceni 2 rocnej zaruky skoncim s Ford servisom.
TREK

PostPosted: Thu Feb 19, 2009 11:36 pm    Post subject: Reply with quote

chcel som sa ta spitat len koly tomu ,ze mam objednany sportovy vzduchovy filter a chcem aby mi ho tam nahodili,musim sa asi s nimi dohodnut. Nech sa fofikovy lepsie dycha.
Inak dnes som mu dal pekne do tela v BA na Peknej ceste,hore je plno snehu a par krat som ho pekne posadil na brucho a len tak tak ,ze som ho dostal s lopatkou von na cestu.Proste krasa a este k tomu so studenym motorom ,az mi je to luto.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
sir.lukas

PostPosted: Fri Feb 20, 2009 8:39 am    Post subject: Reply with quote

Liboro wrote:
Včera som bol v ZA na velkej prehliadke po 120 tis. km + kontrola a brzd. Po vystavení faktrúry a odvedenej robote začínam uvažovať nad servisovaním v 90 km vzdialenej Ostrave. V Žiline 254,79 eur = 7675 Sk.

No mozna bys nemusel az do Ostravy, jeste blize a navic po ceste je autoservis ve Vendryni. zminuje se o nem Ivasek tady mas to asi jenom 60 km.
Jelikoz me zacatkem brezna taky ceka prohlidka tak jsem sondoval ceny takze:
Ford MaV Ostrava - po telefonu stroha odpoved 5-6 tis
Ford Dankar Ostrava - po telefonu 3300 podle toho co se bude delat (chtel jsem vedet co je v cene, ale vcelku neprijemny technik mi to nebyl schopen rict)
Ford Autokantor Vendryne - po telefonu mi velmi ochotne vysvetlili co a jak po domluve lze udelat prohlidku na pockani (cca pul dne)- prohlidka + filtry + olej cca 2300 + zalezi na stavu brzd a svicek. Mermomoci jsem chtel vedet vrchni cenovou hranici kam az se muze cena vysplhat a bylo mi receno ze 5000.

Takze zatim jsem rozhodnuty pro tu Vendryni, jeste mi rekli ze neni problem se na cemkoliv domluvit. Zkratka jednani s potencionalnim zakaznikem jak ma byt. Samozrejme dalsi zkusenosti pripojim po prohlidce.
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 44, 45, 46  Next
Page 9 of 46

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum