View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Liboro
|
Posted: Wed Feb 04, 2009 7:48 pm Post subject: |
|
|
No ja určo meniť nebudem, mne sa ľúbia tie čo máme _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
šipka
|
Posted: Sun Feb 08, 2009 3:47 pm Post subject: Re: Čirá optika |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | šipka wrote: | 4. FF 1,4 benzín 11/09, 5 tis. km s KRASNÝMI CELOPRŮZRAČNÝMI PREDNÍMI SVĚTLOMETY, protože ORANŽOVÝ BLINKRY JSOU HNUSNÝ!!! |
To máš čiré světlomety nebo co?
Mohl bys pls fotky??? |
Vidím, že se tady rozhořela velká diskuze ohledně čirých světel. To co myslíš Ty (já tomu říkám bodovky) samozřejmě nemám. Přední světla mám samozřejmě ze staršího modelu, navíc jsem tam dal pokovené žárovky blinkrů, takže mi někteří známí říkali, jestli nemám džípa . Fakt výraz auta je o něčem jiném, vždycky se na něho zálibně podívám . škoda, že jsem počítačově dost negramotný, takže se mi tam nepodařilo vložit fotku.
Mějte se
šipka _________________ impotentní ježek nepíchá |
|
Back to top |
|
|
šipka
|
Posted: Sun Feb 15, 2009 6:06 pm Post subject: Re: Čirá optika |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | šipka wrote: | 4. FF 1,4 benzín 11/09, 5 tis. km s KRASNÝMI CELOPRŮZRAČNÝMI PREDNÍMI SVĚTLOMETY, protože ORANŽOVÝ BLINKRY JSOU HNUSNÝ!!! |
Mohl bys pls fotky??? |
_________________ impotentní ježek nepíchá |
|
Back to top |
|
|
šipka
|
Posted: Sun Feb 15, 2009 6:13 pm Post subject: Re: Čirá optika |
|
|
šipka wrote: | Ivašek a spol. wrote: | šipka wrote: | 4. FF 1,4 benzín 11/09, 5 tis. km s KRASNÝMI CELOPRŮZRAČNÝMI PREDNÍMI SVĚTLOMETY, protože ORANŽOVÝ BLINKRY JSOU HNUSNÝ!!! |
Mohl bys pls fotky??? |
Vidím, že se tady rozhořela velká diskuze ohledně čirých světel. To co myslíš Ty (já tomu říkám bodovky) samozřejmě nemám. Přední světla mám samozřejmě ze staršího modelu, navíc jsem tam dal pokovené žárovky blinkrů, takže mi někteří známí říkali, jestli nemám džípa . Fakt výraz auta je o něčem jiném, vždycky se na něho zálibně podívám . škoda, že jsem počítačově dost negramotný, takže se mi tam nepodařilo vložit fotku.
Je to OK?
Mějte se
šipka |
_________________ impotentní ježek nepíchá |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Feb 15, 2009 7:19 pm Post subject: |
|
|
sipka: mas to foto v PC? posli mi to na email, ja to sem hodim _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Feb 17, 2009 8:26 pm Post subject: |
|
|
foto od nicku sipka:
_________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
DANID
|
Posted: Sat Feb 21, 2009 2:57 pm Post subject: Zadne čire |
|
|
Som tu po dlhej dobe,nemal som čas vobec sledovat tento web,ale vydim že sa uchytil tento web,mam z toho radost.Niekedy pred rokom,tu bola tiež nejaka debata o čirich zadnych svetlach, a bol tu aj odkaz na linku,bolo tam foto,len to neviem najst,na VW som mal zadne čire a bolo to super.Pisal som aj do Cobra tuning,odpisaly že by radi pomohly,ale tiež nevedia,že ak najdem,mam im poslat linku na vyrobcu,že už viac majitelov fusionu by malo zaujem,takže treba hladat.Ja by som mal tiež zaujem. _________________ FORD FUSION 1,4TDCI,2004,COMFORT FRESH. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Feb 21, 2009 8:57 pm Post subject: Re: Zadne čire |
|
|
DANID wrote: | Niekedy pred rokom,tu bola tiež nejaka debata o čirich zadnych svetlach, a bol tu aj odkaz na linku,bolo tam foto,len to neviem najst |
zeby tu? > http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=722 _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
DANID
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 1:37 pm Post subject: Zadne čire |
|
|
To nie je ono,tu sa jedna čisto o zadne svetla "čire", tie neviem nikde najst. _________________ FORD FUSION 1,4TDCI,2004,COMFORT FRESH. |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
|
šipka
|
Posted: Mon Feb 23, 2009 4:45 pm Post subject: Re: Zadne čire |
|
|
Jojo, stálo to kolem 200 Kč. _________________ impotentní ježek nepíchá |
|
Back to top |
|
|
fusik
|
Posted: Mon Feb 23, 2009 11:07 pm Post subject: Re: Zadne čire |
|
|
DANID wrote: | To nie je ono,tu sa jedna čisto o zadne svetla "čire", tie neviem nikde najst. |
Ahoj, pokud se nestal zázrak a nějaka firma nezačala od noveho roku vyrabět Čira Zandi světla na Fusiona. Tak taková zadni světla Neexistuji.
Hodně lidi si to plete se světly na Fiestu, na první pohled jsou stejné!!!
Ale při konkrétnim změření a pokusu o montáž narazite na problemy:
- nesedi sklon
- nesedi linka
atd. atd.
To same je s 3 brzdovým světlem, taky existuje čire chromové, ale opět je to JEN na Fiestu.
Ja jsem to vyřešil jedinou dostupnou možnosti, jelikož mám starší model, tak jsem si tam dal zadni světla z nového modelu.
Ale i tahle věc má velký zádrhel - protože tam jsou Uplně jiné konektory, které nemohu už pul roku sehnat.
To same je při záměně zrcátek - na stary model z toho nového- opět uplně jiné konektory!!
Jasně jde to propojit bez nich, ale co potom v servise a při nehodě atd, je s tim hodně práce.
Tak hodně zdaru!!
Jedina věc co jde sehnat jsou boční čiré blinkry (ty mám a sedi tam perfektě):
http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/tuningove-blinkry/bocni-tuningove-blinkry-chrom-ford-fiesta-vi-od-s1590729
http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/tuningove-blinkry/bocni-tuningove-blinkry-cerne-ford-fiesta-vi-od-s1590731
http://www.kopacek.cz/ford/fusion-03/ _________________ Fusion 1.6 TDCI,Jeans Blue,2005,Xenony,AutoChip,Disky16-TOORA chrom,UniroyalRainSport2,205/50 R16,Audio Pioneer,6repro,Bruxafol,2xvýfuk UlterSport,Chrompaket OmsaLine,zrcatkaazadni světla NewFusion,chrom-Hagusy,maskaazadní nárazník kopie MondeoS.
Last edited by fusik on Mon Feb 23, 2009 11:17 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
fusik
|
Posted: Mon Feb 23, 2009 11:12 pm Post subject: Re: Zadne čire |
|
|
Světla z Fiesty:
http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/zadni-tuningove-svetlomety/zadni-tuningove-svetlomety-ford-fiesta-mk4-5dv-s552406
http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/zadni-tuningove-svetlomety/zadni-brzdove-svetlo-cire-ford-fiesta-3dv-od-r-s2384437
http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/zadni-tuningove-svetlomety/zadni-tuningove-lampy-ford-fiesta-mk6-3dv-od-r-s3078177
http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/zadni-tuningove-svetlomety/zadni-tuningove-lampy-ford-fiesta-mk6-3dv-od-r-s3078179
Na Fusiona bohužel Nic takového Neexistuje _________________ Fusion 1.6 TDCI,Jeans Blue,2005,Xenony,AutoChip,Disky16-TOORA chrom,UniroyalRainSport2,205/50 R16,Audio Pioneer,6repro,Bruxafol,2xvýfuk UlterSport,Chrompaket OmsaLine,zrcatkaazadni světla NewFusion,chrom-Hagusy,maskaazadní nárazník kopie MondeoS. |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Tue Feb 24, 2009 8:19 am Post subject: |
|
|
No ty čirý černý blinkry od Kopáčka už mám. Na čenym Fusionu to vypadá dost dobře. Ani neni potřeba dávat jinou žárovku. Může tam zůstat originál oranžová. Tak uvidíme, co bude dál. Chtěl bych časem pořídit i ty přední světla ze staršího modelu, až se něco naskytne za rozumnou cenu. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
fusik
|
Posted: Tue Feb 24, 2009 8:36 am Post subject: |
|
|
zdenal8 wrote: | No ty čirý černý blinkry od Kopáčka už mám. Na čenym Fusionu to vypadá dost dobře. Ani neni potřeba dávat jinou žárovku. Může tam zůstat originál oranžová. Tak uvidíme, co bude dál. Chtěl bych časem pořídit i ty přední světla ze staršího modelu, až se něco naskytne za rozumnou cenu. |
V bočnich blinkrech mám místo žárovek - oranžovou 4xLed diodovou žárovku, svítí to skvěle a hodně oranžově. 2 ks staly 99 Kč.
Předni světla na starši model se daji sehnat do 1500 Kč. Teklo mi do leveho, tak jsem ho hned na první pokus sehnal na vrakovišti ve Slušticích u Prahy.
Pro tebe, že nejsi z prahy - Zkus vrakoviště Ford - Suchdol u Příbrami Po-Pá 9-17hod., So 9-12hod. Tel.: 602 166 231. Super přístup.
Nebo tento chlápek ti to přiveze po cele ČR - 731 722 756. Kupoval jsem u něj zrcátka z noveho modelu, plna spokojenost. Přesně věděl o co go, dobrý přistup. _________________ Fusion 1.6 TDCI,Jeans Blue,2005,Xenony,AutoChip,Disky16-TOORA chrom,UniroyalRainSport2,205/50 R16,Audio Pioneer,6repro,Bruxafol,2xvýfuk UlterSport,Chrompaket OmsaLine,zrcatkaazadni světla NewFusion,chrom-Hagusy,maskaazadní nárazník kopie MondeoS. |
|
Back to top |
|
|
|