View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 5:04 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | dulius wrote: | poplatok je za vsetko co suvisi so srazom ... |
Ahaaa.... díky za vysvětlení
No jenom že se loni nic takového neplatilo |
Minuly rok bol 1.zraz a vela veci som nedotiahol ... uz som sa poucil ... myslim, ze je to ferove voci vsetkym. Nechcem aby sa opakovala situacia z minuleho roka, kedy niekto dal viac, niekto menej a niekto nedal nic.
Ti ktori prispeli minuly rok to urcite chapu a k nim patris aj ty Ivasku ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
pyrotechnik
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 11:25 am Post subject: Re: 2. Cesko-Moravsko-Slovensky zraz - 3.-5.7.2009 |
|
|
ahojte dúfam že aj mne sa podarí prísť /ešte neviem či jedna alebo dve osoby/ a chcem sa spýtať na program počas zrazu. dik |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 9:43 pm Post subject: Re: 2. Cesko-Moravsko-Slovensky zraz - 3.-5.7.2009 |
|
|
pyrotechnik wrote: |
ahojte dúfam že aj mne sa podarí prísť /ešte neviem či jedna alebo dve osoby/ a chcem sa spýtať na program počas zrazu. dik |
program bude najma nase stretnutie, debatka .. bude fajn ... zraz bude na mieste, v kraj kde je na co sa pozerat, uz len samotny Slovensky raj je nieco nadherne ... takze njake vylety do raja urcote budu, dalej tatry ... koho zaujimaju pamiatky, am za rohom Levocu, Spissky hrad a podobne ... kupalisko tam nie je, ale v spisskej, ci poprade nie je problem, v poprade je velke aqua city ... co sa tyka nejakych pretekov, tak to este nie je iste ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
madmax
|
Posted: Fri Feb 13, 2009 5:11 pm Post subject: |
|
|
Ahojte. Konečne sa mi do rúk dostal rozvrh na druhý semester a tam mi vychádza, že promócie mám mať 2 a 3.7 (ak sa tam dostanem ). Samozrejme sa budem snažiť dôjsť na stretnutie. No dopredu však neviem povedať a tým pádom si neviem ani rezervovať ubytovanie. Snáď sa mi podarí prísť ako na prvé stretnutie. _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 06/2007 - pokial ho manzelka nezlikvidovala |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Feb 13, 2009 11:11 pm Post subject: |
|
|
madmax wrote: | Ahojte. Konečne sa mi do rúk dostal rozvrh na druhý semester a tam mi vychádza, že promócie mám mať 2 a 3.7 (ak sa tam dostanem ). Samozrejme sa budem snažiť dôjsť na stretnutie. No dopredu však neviem povedať a tým pádom si neviem ani rezervovať ubytovanie. Snáď sa mi podarí prísť ako na prvé stretnutie. |
prinajhorskom skoncis u nas na dvore v stane, pohodka
takze v pohode mozes prist aj o polnoci _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 3:22 pm Post subject: |
|
|
To : Dulius
S poplatkem souhlasim, aspon nejake naklady se ti musi pokryt. Clovek to nemuze porad tahnout jen ze sveho, uz tak mas s forem spoustu starosti (a to nejen financnich). A pokud by chtel ale nekdo udelat generalniho sponzora, urcite se branit nebudes
Ja si myslim, ze iniciative se urcite branit nebude. Kazdy kdo bude chtit, muze privest kolik uveze (jidlo, piti, zabava). Po zkusenosetch z prvniho srazu vim, ze se stejne vsechno nesni a nevypije. A ohledne programu se nekdo muze postarat o cast zabavy. V prvni rade jde prijemne setkani lidi, kterym bylo spolu celkem fajn. Nedokazu si predstavit, ze by Dulius organizoval sraz od zacatku do konce, minutu po minute. Uz tak ma domaci spoustu veci a zarizovani na starosti (viz. Voto na poslednim srazu).
Urcite prevazna vetsina ucastniku prvniho CMS srazu byla moc spokojena
a komu se neco nelibilo, tak ma sanci se pokusit letos o zlepseni a mozna, ze i nekteri uz podruhe neprijedou, ale to uz tak chodi..... _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
Roman
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 9:03 pm Post subject: |
|
|
Dulius, ako sa mam zariadit, ak by som mal záujem dôjsť na stretko, ale teraz ešte netuším, či mi to časovo a pracovne vydá. Je možné si zajednať ubytovanie a ak to nevydá, je to možné stornúť, alebo sa mám spoliehať, že ubytko zoženiem aj na poslednú chvíľu? Je možné poplatok zaplatiť aj v deň príchodu? Viem, že keby to tak robil každý, nedalo by sa nič poriadne naplánovať, no ja na ten termín určite nedostanem dovolenku a môžem iba dúfať, že budem mať voľný víkend - to by som prišiel. Teda počítaš aj s nejakým %-tom záujemcov na poslednú chvíľu? |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 9:45 pm Post subject: |
|
|
Roman wrote: | Dulius, ako sa mam zariadit, ak by som mal záujem dôjsť na stretko, ale teraz ešte netuším, či mi to časovo a pracovne vydá. Je možné si zajednať ubytovanie a ak to nevydá, je to možné stornúť, alebo sa mám spoliehať, že ubytko zoženiem aj na poslednú chvíľu? Je možné poplatok zaplatiť aj v deň príchodu? Viem, že keby to tak robil každý, nedalo by sa nič poriadne naplánovať, no ja na ten termín určite nedostanem dovolenku a môžem iba dúfať, že budem mať voľný víkend - to by som prišiel. Teda počítaš aj s nejakým %-tom záujemcov na poslednú chvíľu? |
nerob si starosti ... poplatok samozrejme sa zaplati, ked clovek pride .. ono je to tak stale ... vela ludi pise, pise .. ale skutek utek .. takze aj minuleho roka som pocital, ze pride X ludi = X Fusionov a nakoniec prislo mozno X/2 Fusionov ... takze beriem to s rezervou ...
Ubytovanie by nemal byt problem najst aj na poslednu chvilu, zalezi na tom, ake ubytko chces a podobne ... kolki pridete? inak stretko je cez vikend, robis aj cez vikendy? asi ano ...
takze este raz: pohodka ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 9:47 pm Post subject: |
|
|
scorsese wrote: | To : Dulius
S poplatkem souhlasim ... |
dik chlape, pekne si to napisal ... niekto si mozno aj mysli, ze to co sa pilo a jedlo minule bolo zadarmo, ale bohuzial nie ... vsetko nieco stoji .. ale vacsina ludi to chape a to je dobre _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 7:54 pm Post subject: |
|
|
este tyzden je rezervovane ubytovanie u mojich susedov, potom to zrusim ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
pyrotechnik
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 10:46 am Post subject: |
|
|
dulius wrote: | JOZEFHECHT wrote: | ahoj najde sa tam aj nieco na stanovanie |
samozrejme, to nebude problem
inak dodavam, ze tie miesta, okolo nas u susedov su aktualne volne tak do konca mesiaca ... to viem zarucit, ze je to reserve pre nas, ak sa im neozvete dovtedy, uz to nemusi byt volne ... ale ako vravim, miesta na ubytko je po celych Hrabusiciach neurekom je tam aj zopar hotelov, je tam autokemping Podlesok ... na webe je vsetko |
servus dulius
dnes by som po dohode s manželkou mal uskutočniť rezerváciu ubytovania v blízkosti tvojho domu, dúfam že ešte majú 2 postele voľné. Týmto môžeš rátať s nami na zraze - dve osoby. Prinesiem ti aj dve igelitky vrchnákov. Čo z toho otec vyrába? |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 11:51 am Post subject: |
|
|
pyrotechnik wrote: |
servus dulius
dnes by som po dohode s manželkou mal uskutočniť rezerváciu ubytovania v blízkosti tvojho domu, dúfam že ešte majú 2 postele voľné. Týmto môžeš rátať s nami na zraze - dve osoby. Prinesiem ti aj dve igelitky vrchnákov. Čo z toho otec vyrába? |
vdaka, potom mi napis email a pridam ta do zoznamu na webe: http://fusion.fordclubs.org/2cszraz.html ...
co z toho vyraba? tazko povedat, vraj nieco ako mozaiku ... _________________ admin Fusion webu
Last edited by dulius on Mon Feb 23, 2009 10:56 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
pyrotechnik
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 8:20 pm Post subject: |
|
|
rezerváciu sme uskutočnili takže rátaj s 2 dosplelými osobami. Donesiem aj vrchnáky. Teším sa na zraz. |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
|
Miky21
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 10:28 am Post subject: |
|
|
Tjn,jsou to machri,ale nechal bych to odbornikum.Nerad bych si sesrotoval Fusiona,kdyby neco nevyslo _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi Doratorq 92PS dalk.central modra Navy 02/2004 |
|
Back to top |
|
|
|