View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kormi
|
Posted: Wed Feb 04, 2009 5:38 pm Post subject: |
|
|
duves wrote: | ...... francúzi, čoby 25% vlastnici ruskej automobilky na kvalitu dohliadnu. |
Tomu moc nevěřím ...v Dacii,kde měl podíl Renaut -(mimo jiné také francouzská automobilka )to taky nefungovalo-podle mne to zůstane pořád ruský ,,samochod"-to by to museli vlastnit z více než 25 %-ale nechme se překvapit...čas ukáže
_________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
Ford Grand C Max-1,9 Tdi 12/13
http://fusion.fordclubs.org/nase5.html
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk |
|
Back to top |
|
|
MyTB
|
Posted: Wed Feb 04, 2009 7:14 pm Post subject: |
|
|
No spise bych videl pripadny problem v tom, ze celkove francouzska auta a kvalita nejde moc dohromady (omlouvam se priznivcum francouzskych znacek, ale mam negativni zkusenost s "odrovnanim" dvou Renault 19 a jedne Renault Laguny), takze francouzske maximalne tak jidlo a piti _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Feb 04, 2009 9:22 pm Post subject: |
|
|
Kormi wrote: | duves wrote: | ...... francúzi, čoby 25% vlastnici ruskej automobilky na kvalitu dohliadnu. |
Tomu moc nevěřím ...v Dacii,kde měl podíl Renaut -(mimo jiné také francouzská automobilka )to taky nefungovalo-podle mne to zůstane pořád ruský ,,samochod"-to by to museli vlastnit z více než 25 %-ale nechme se překvapit...čas ukáže
|
mas nejake konkretne dokazy o tej dacii? kamos si kupil Logana kombi a je velmi spokojny, teraz manzelke kupil Sandero ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 9:04 am Post subject: |
|
|
Mne sa Logan Kombi tiež pozdáva. Na you tube sa da vyhladat pekne videjko co s nim stvaraju v terene. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Kormi
|
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 6:44 pm Post subject: |
|
|
Kormi, musim povedat, že prehanas. Problem Loganu nie je o tom, že ho na najblizsej zakrute otočiš na strechu. Je pravda, že je dost vysoko postavene. Ale normalnou jazdou ho neprevratiš. Dokonca som o tom aute zistoval dost veci. Takze viem.
Mna odradilo od kupy Logana kvalita laku a fakt, že to nema antikoroznu upravu. Potom aj to, že treba rozne upravy pre nasavanie vzduchu, lebo sa kdesi dostane listie atd.
Code: | Počátky produkce provázely občasné problémy s kvalitou laku a dodnes přetrvávají potíže se získáváním nových náhradních dílů. Obavy z většího rezavění vozů vyvolané faktem, že Logan nemá pozinkovanou karoserii se dosud naštěstí nepotvrdily.
|
zdroj: http://www.renaultclub.cz/dacia_logan_mcv.html
No, už to bagatelizuju, ale tie problemy su a boli.
No a myslim si, že toto nebude nikto robit s jeho milovanym FoFu:
http://www.youtube.com/watch?v=-n27XTKI_AY _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 7:26 pm Post subject: |
|
|
Dacii bych taky nechtěl ..to už radši tu starou Feldu
Už jenom pohled na tu nekvalitní hnusnou palubku ..."aerodynamickou" karoserii (sice fofu v tomhle ohledu taky nic moc, ale pořád lepší )
....a pak ten losí test..a o řízení/řazení atd. taky moc slavně nepíšou
Ale tak každému se líbí něco jiného _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
MajoV
|
Posted: Fri Feb 06, 2009 2:09 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | Dacii bych taky nechtěl ..to už radši tu starou Feldu
Už jenom pohled na tu nekvalitní hnusnou palubku ..."aerodynamickou" karoserii (sice fofu v tomhle ohledu taky nic moc, ale pořád lepší )
....a pak ten losí test..a o řízení/řazení atd. taky moc slavně nepíšou
Ale tak každému se líbí něco jiného |
Nejak mi to pripomina moje auto. Robil sa vobec losi test na Fusion? O tom logane bolo pisane, ze tam s tym testom nebolo vsetko koser. a to ostatne... Ale videl si ten priestor kolko to ma? Rozhodne Fusion patri do rovnakej kategorie aut. Aj ked zivotnostou mozno lepsej. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
|
Kormi
|
Posted: Fri Feb 06, 2009 4:02 pm Post subject: |
|
|
[quote="MajoV"].
MajoV-Dacia Logan je bezesporu multifunkční prostorný vůz,ale připadá mi spíše vhodnější pro pohřební službu na svoz rakví a pokud budu chtít prostorný vůz -budu se dívat někde jinde ale to je jen můj názor-pokud vybíráš auta podle poměru cena /výkon je to samozřejmě zajímavé ,ale je otázka nakolik se v nízké ceně promítne kvalita-ale to ať soudí kdo s ním jezdí každý den-jel jsem v ní pouze 2 x takže nemůžu objektivně hodnotit-mě si to auto prostě nezískalo _________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
Ford Grand C Max-1,9 Tdi 12/13
http://fusion.fordclubs.org/nase5.html
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Feb 06, 2009 7:48 pm Post subject: |
|
|
Kormi wrote: |
MajoV-Dacia Logan je bezesporu multifunkční prostorný vůz,ale připadá mi spíše vhodnější pro pohřební službu na svoz rakví a pokud budu chtít prostorný vůz -budu se dívat někde jinde ... |
vies, ale inde za ten priestor zaplatis o 150 000 Sk viac, o tom to cele je .. kamos ma toho logana, 7miestneho uz pol roka a zatial ani krive slovo nepovedal ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|