View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
budkacik

|
Posted: Sun Aug 24, 2008 11:08 am Post subject: |
|
|
budkacik wrote: | Uz mi vrzga nielen palubovka a pod zadnym sedadlom, ale aj niekde na pravom boku. Skusim to pri prvej servisnej prehliadke nadhodit, uvidime.
Napisem, co sa stalo
Ale inak je to auto super, akurat mam jemny sluch. |
Tak budu vyberat palubovku, takze par dni bez auta Ale az niekedy v polke septembra, dovolenkove obdobie. A od navstevy servisu to dajak ustalo a to sa mi nechce pacit, lebo to urcite budu chciet pocut. |
|
Back to top |
|
 |
panmilan
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 5:46 pm Post subject: |
|
|
S vrzáním mám neuvěřitelné problémy, zdá se, že to vrže nějaká guma v pravých zadních dveřích a klepe se pravé zadní sedadlo.
Občas něco křupne v části, kde je rádio.
Servis to neumí vyřešit, pouze maže, maže a maže.  _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec Deep Navy, 11/2007 |
|
Back to top |
|
 |
micukos
|
Posted: Sat Aug 30, 2008 7:55 am Post subject: |
|
|
mne vymenili komplet gumy na predných dverách a s vrzáním je pokoj _________________ Ford Fusion X plus 16 16V |
|
Back to top |
|
 |
scorsese
|
Posted: Fri Sep 12, 2008 6:39 am Post subject: |
|
|
Trochu me zklamalo uchyceni plastu v interieru. Nektere jsou pripevnene temi zacvakavacimi prichytkami (jedny bez sroubku a druhe s nim) a zvlaste ty se sroubkem moc nedrzi. Bez sroubku jsou napr. ve spodni casti po odklopeni zadnich sedadel a se sroubkem pod palubovkou u stredoveho tunelu (plasty vydechu klimatizace/ventilace). Ty plasty moc pevne nedrzi a myslim si, ze jsou castecnou pricinou ruznych zvuku uvnitr auta. Mam ho rok a pul a jsem zvedavy, jak to bude "vybehane" po par letech Normalni sroubky by asi byly lepsi..... _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
 |
Daho

Joined: 19 Mar 2008 Posts: 123 Location: Jablonec nad Nisou (CZ)
|
Posted: Sun Nov 23, 2008 8:29 pm Post subject: palubní deska |
|
|
Mě docela slušně rachotí palubka. Nejdříve to dělalo jen při přejetí nějaké ostré nerovnosti, nebo spáry na silnici. Ozvalo se takové doslova bouchnutí plastu. Teď, jak se ochladilo, tak to dělá víc i na menších nerovnostech. No, řeším, jestli kvůli tomu nechávat oddělávat palubovku. Každopádně mě to pěkně štve. Plasty v zimě trochu mění svou formu, ale, ale, ale. Nemá tu někdo podobné trable s palubkou ?? díky David _________________ Ford Fusion 1,6 16V 10/2002
Ford Ka 1,3 44Kw 02/1998 |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Nov 24, 2008 9:19 am Post subject: Re: palubní deska |
|
|
Daho wrote: | Nemá tu někdo podobné trable s palubkou ?? díky David |
chlape, ved sme o tom pisali, aj ja konkretne, aj ine nicky .. ved presne v tomto topicu je o tom rec  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Mon Nov 24, 2008 10:10 am Post subject: |
|
|
No mě zase znovu vrže sedadlo řidiče.  _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
breit

Joined: 16 Jun 2008 Posts: 103 Location: Praga mater urbium
|
Posted: Mon Nov 24, 2008 12:04 pm Post subject: |
|
|
Gek: jo to mě taky, chci na to na garančce upozornit _________________ FUSION Ebony, Frozen White, 1.4i 16V 59kw Duratec, 06/2008 |
|
Back to top |
|
 |
Daho

Joined: 19 Mar 2008 Posts: 123 Location: Jablonec nad Nisou (CZ)
|
Posted: Mon Nov 24, 2008 6:30 pm Post subject: To Dulius |
|
|
Dulius: Samozřejmě, že jsem si přečetl celý topic, teď už podruhé! Pár zmínek o rachtání palubovky jsem samozřejmě našel, ale nějaké řešení a vysvětlení moc ne. Jsou to spíše doměnky.. Číst fakt umím a rádio mám taky dost nahlas . ) Příčinu drnčení jsme ale stále neodhalili a nevyřešili.
Tak to zkouším znovu. Třeba se ozve někdo, kdo to řešil a vyřešil  _________________ Ford Fusion 1,6 16V 10/2002
Ford Ka 1,3 44Kw 02/1998 |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Mon Nov 24, 2008 7:06 pm Post subject: |
|
|
breit: Já jsem je už na to upozornil před dvěma měsíci. Vzali si Fófu na hodinu a namazali to. Dnes to je stejné. Takže už sepisuji závady na únor. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
icask

|
Posted: Wed Dec 10, 2008 10:21 am Post subject: |
|
|
Nuz mne na fofu pravidelne drncalo nieco v palubovke pri volnobehu (pri zvysenych otackach). nebolo to hlasne, ale ked clovek stoji v zapche tak to po case nastve. Svojho casu sa ozvali predne stlpiky, par ran po nich a boli ticho. Gumi okolo dvery a rozne gumene sucasti na fordoch zviknu vrzgat. To je uz firemna kultura. Obcas ich vymenia co zvikne pomoct, noo najcastejsie ich niecim premazu a rok je púokoj. Nastastie u mojho auto to bolo OK. sem tam nejaka guma vrzla ked sa auto priecne skrutilo.
To ze mi sem tam povrzol fofu som pripisoval aj mansiemu a "lacnemu " autu. Dnes jazdim na pasate (starsi model) to by ste neverili co vsetko vrzga na nom. Precitajte si recenzie na daciu ci ine ultra lacne auto a mate prehlad o tom ako vrzga pasat. _________________ FO FU 1,4 TDci 12/2005 od 11.2008 uz VW Passat 1,9 TDi |
|
Back to top |
|
 |
breit

Joined: 16 Jun 2008 Posts: 103 Location: Praga mater urbium
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 9:49 am Post subject: |
|
|
Nedávno jsem si také všiml, že mi vrže palubovka. Vždy když je zima a než se auto vytopí, když je teplo, tak už nevrže... _________________ FUSION Ebony, Frozen White, 1.4i 16V 59kw Duratec, 06/2008 |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 10:36 am Post subject: |
|
|
breit wrote: | Nedávno jsem si také všiml, že mi vrže palubovka. Vždy když je zima a než se auto vytopí, když je teplo, tak už nevrže... |
jj, taky jsme si toho ted v zime všimli ...přesně jak tobě . _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
peca
|
Posted: Mon Dec 15, 2008 7:17 am Post subject: |
|
|
mě začíná docela dost vrzat palubovka v místě předních sloupků.
Přemýšlím co s tím... _________________ Fusion Ambiente 1.25, 03/2007, klima, Radio CD 6000, Garmin Nuvi 300
best 6.1 l/100km, nyni 7,3 |
|
Back to top |
|
 |
nexter

|
Posted: Mon Dec 15, 2008 3:33 pm Post subject: |
|
|
peca wrote: | mě začíná docela dost vrzat palubovka v místě předních sloupků.
Přemýšlím co s tím... |
Tak ja som na tom podobne najma na pravej strane palubovky pri stlpiku po prechode nerovnosti sa ozve puknutie palubovky. Teda aspon myslim lebo zdroj tychto zvukov sa tazko identifikuje. V lete mi fofu "zahral" nejaky zvuk z oblasti autoradia ale to som neriesil, pretoze ja osobne som este nesedel v aute v ktorom nikdy nic nevrzne.
A dalsia vec co ma hneva viac je vrzganie sedala spolujazdca. Netusim cim by to mohlo byt pretoze ked ho stlacam rukami tak nikdy ziadny zvuk nevyda. Nemohlo by to by napr. kolajnickami alebo tou konstrukciou ktorou je uchytene co myslite? Nechce sa mi kvoli takymto hlupostiam ist do servisu. _________________ KIA cee'd, X. edition, Dark Gun, 1,4i 16V 100Hp CVVT, 02/2015
FUSION Flair X, Black Panther, 1.4i 16V 80Hp Duratec, 05/2008 |
|
Back to top |
|
 |
|