Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

parkovacie senzory
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pirat

PostPosted: Sun Apr 20, 2008 9:07 pm    Post subject: Reply with quote

dzin01 wrote:
Caute chlapi.
Chcem si kupit a namontovat parkovacie senzory PM Y-2616 a pri zistovani informacii ma internet zaviedol az sem... Smile
Vidim, ze niektori z vas uz uspesne namontovali, tak dufam ze mi poradite aj napriek tomu, ze moje auticko ma iny rodokmen... Wink
Konkretne ma zaujima:
- ze ci vyrobca udava aka je minimalna montazna vyska od zeme, aby senzory spolahlivo fungovali. Zatial som to nikde neobjavil, mozno je to v papieroch pri tych senzoroch. Ja mam na mojom kombiku hornu hranu naraznika 45cm od zeme, teda realnu montaznu vysku cca 42 cm.
- ake dlhe (hlboke) je telo snimaca - valcek. U mna je v hornej casti hned za plastovym naraznikom pozdlzny kovovy obdlznikovy profil - naraznik. Je tam nejaky maly priestor (cca 22mm) a neviem ci sa tam ten snimac vojde, aby potom netrcal nad povrch samotneho naraznika...

Dik za pomoc.

Dzin.

Osobne senzory nemam, ale podla mna na tej vyske nezalezi ty si vies nastavit sklon snimaca, tak aby ti zachytil len to co ma (nie obrubnik alebo podobne) napr. murik.
To ze mas malo miesta v narazniku by mohol byt problem 22mm nieje nic moc, budes musiet zistit aku dlzku maju tie co chces a pripadne zvolit kratsie, alebo viac vysunut co bude dost neesteticke asi.
dzin01

PostPosted: Wed Apr 23, 2008 1:05 pm    Post subject: Reply with quote

Dik za reakciu...
Mohol by mi, prosim, xxnobodyxx alebo dulius alebo iny, kto to ma namontovane odmerat kolko je stred snimaca nad zemou ?
Pripadne ak by sa dalo, kolko je hlboke telo toho snimaca.

Vdaka.
Back to top
View user's profile Send private message
duves

PostPosted: Wed Apr 23, 2008 1:19 pm    Post subject: Reply with quote

Ak nezabudnem, zmeriam. Snimac vsak detekuje aj obrubnik.
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Apr 23, 2008 4:05 pm    Post subject: Reply with quote

dzin01 wrote:
Dik za reakciu...
Mohol by mi, prosim, xxnobodyxx alebo dulius alebo iny, kto to ma namontovane odmerat kolko je stred snimaca nad zemou ?
Pripadne ak by sa dalo, kolko je hlboke telo toho snimaca.

Vdaka.

prave som dosiel domov, idem to von zmerat Smile
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Apr 23, 2008 4:12 pm    Post subject: Reply with quote

takze vyska stredu snimaca = 46cm ... a ta hlbka, no neviem, odhadujem tak 2cm ... mozno to niekde najdem, v papieroch co boli v krabici so snimacmi to mozno bude ...

pozn. moje senzory maju iny tvar ako xxnobody-ho ( http://fusion.fordclubs.org/ostatne/senzor/slides/xxnobodyxx2.html ) .. moje su predlzene, vyzeraju tak, ako v galerii na webe http://www.autoalarmy.sk/galery.php?grupa=produkty&id=265
dzin01

PostPosted: Mon Apr 28, 2008 7:52 am    Post subject: Reply with quote

Vdaka dulius.

Idem objednat a namontujem, uvidime ci to bude OK.

dzin.
Back to top
Gek

PostPosted: Mon Apr 28, 2008 8:50 am    Post subject: Reply with quote

Budu muset též zauvažovat.
Manželka couvala a zakýval se kandelábr. Jela pomalinku, takže zatím není vidět nic poškozené. Uvidíme až se Fofík umeje Smile
Nějaký blbec postavil kandelábr zrovna tam, kam manželka couvala.

Už jsem to našel. Je odřená levá strana nárazníku v hraně, ale ne moc. Nevadí, stane se.

FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
xXx

PostPosted: Thu Jul 31, 2008 3:33 pm    Post subject: parkovacie senzory - otázka Reply with quote

Pozeral som na webe modely parkovacích asistentov, rád by som ho aj ja kúpil. Pozdava sa mi parkovaci asistent /senzor cuvania/ PTS 400 T.
Mate s nim prosim Vas nejake skusenosti? Ďakujem za odpoveď
Back to top
Gil

PostPosted: Sun Aug 10, 2008 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

Tak jsem dnes namontoval parkovací asistent.
Šlo to lépe než jsem doufal.
Nejdřív jsem nastříkal senzory do barvy vozu (3 tenké vrstvy), potom rozměření 45 cm od země a 35 cm mezi jednotlivými čidly. Vyvrtání otvorů vrtákem, který je součástí sady, protáhnutí drátů, přidělání řídící jednotky a pípaku do interiéru vozu pod tapecírunk- cca 2hod. práce a cena 590,- + 99,-Spray to znamená úspora proti montáži u Forda 7310,-Kč.
Mám pouze pípák bez displeje (jsem na to zvyklý a bohatě mi to stačí), tak že montáž byla jednodušší, že jsem netahal do předu LCD

Jinak díky za fotky kolegů, kteří to dělali přede mnou a nafotili to. Já fotky přidám během týdne.

[img][/img]
budkacik

PostPosted: Mon Aug 11, 2008 8:22 pm    Post subject: Reply with quote

Gil wrote:
Tak jsem dnes namontoval parkovací asistent.
Šlo to lépe než jsem doufal.
Nejdřív jsem nastříkal senzory do barvy vozu (3 tenké vrstvy), potom rozměření 45 cm od země a 35 cm mezi jednotlivými čidly. Vyvrtání otvorů vrtákem, který je součástí sady, protáhnutí drátů, přidělání řídící jednotky a pípaku do interiéru vozu pod tapecírunk- cca 2hod. práce a cena 590,- + 99,-Spray to znamená úspora proti montáži u Forda 7310,-Kč.
Mám pouze pípák bez displeje (jsem na to zvyklý a bohatě mi to stačí), tak že montáž byla jednodušší, že jsem netahal do předu LCD

Jinak díky za fotky kolegů, kteří to dělali přede mnou a nafotili to. Já fotky přidám během týdne.

[img][/img]

Takze sa daju zamalovat? Ja ich mam stale cierne na farbe Tonic Sad
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Gil

PostPosted: Tue Aug 12, 2008 5:57 pm    Post subject: Reply with quote

No jsou to už třetí senzory co jsem lakoval a všechny fungují na 100% tak bych řekl že dají Wink

Last edited by Gil on Tue Aug 12, 2008 8:28 pm; edited 1 time in total
Back to top
DR

PostPosted: Tue Aug 12, 2008 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

Gil, budkacik: pánové, opravdu musíte kvůli jedné větě odpovědi citovat celý půlstránkový příspěvek? Navíc když odpovídáte na příspěvěk přímo předházející? Nestačilo by jen napsat, komu je vaše odpověď určena? Podívejte se, jak to tady po vás vypadá Sad.
View user's profile Send private message Visit poster's website
TREK

PostPosted: Wed Aug 13, 2008 8:47 pm    Post subject: Reply with quote

no dnes moja priatelka priniesla domou z natsenim od niakeho kolegu cuvacie senzory so slovamy ,ze sa nam hodia,musel som ju ale schladit ,ze mi ich uz mame na aute od zaciatku .tymto chcem ponuknut parkovacky fi.Meta system na predaj .cena 2000,- ,netreba to brat ako inzerat ale ako ponuku nakolko su mi nanic.Typ ACTIVE PARK 4.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu Aug 14, 2008 8:36 am    Post subject: Reply with quote

TREK wrote:
no dnes moja priatelka priniesla domou z natsenim od niakeho kolegu cuvacie senzory so slovamy ,ze sa nam hodia,musel som ju ale schladit ,ze mi ich uz mame na aute od zaciatku .tymto chcem ponuknut parkovacky fi.Meta system na predaj .cena 2000,- ,netreba to brat ako inzerat ale ako ponuku nakolko su mi nanic.Typ ACTIVE PARK 4.

a preco ste tie senzory tomu jej kolegovi nevratili? nerozumiem ...
inak hod to aj do inzercie
yatess55

PostPosted: Fri Dec 05, 2008 10:27 am    Post subject: Reply with quote

zdravim vas, no ja mam senzory dorbane vo forde este pri kupe vozidla. spravili to myslim za 7lit aj s lakovanim ale spokojny som neni, pretoze to pipa uplne bez priciny hocikedy. Ja moc do mesta nechodim takze moc nepouzivam. Ale cuvam vacsinou na otvorenej ploche alebo von z garaze. Ono si to pipa ako chce a kedy chce. Niekedy vobec a inokedyhned ako zaradim spiatocku to zacne pipat akoby v tesnej blizkosti nieco bolo. Nemate nahodou podobne skusenosti??? prilozim aj fotku
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Page 5 of 9

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum