View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
makx
|
Posted: Thu Nov 27, 2008 11:59 pm Post subject: Wallpapers - pozadie na plochu |
|
|
Ahoj, ja uz som si na plochu toto pozadie dal, a paci sa mi chcem sa podelit. Preto zakladam toto tema.
Prispejte aj vy, myslim ze to bude prinosne
http://magazin.auto.cz/?wallpaper=404dd318e029d _________________ Fusion Tango, 1.4 Duratec - najazdeno uz 30.000km |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
|
Back to top |
|
|
makx
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 9:54 am Post subject: |
|
|
Dulius ja vim, lenze nie vsetky su na nasho FOFU, napriklad vecsina teraz je na americkeho Fusiona na webe, a takisto nie vsetky obrazky maju aspon 1024x768....
Skor ako negativnu reakciu a poucovanie som cakal navrhy jak to vylepsit, napriklad do fora dat maly obrazok a do linku odkaz na velky obrazok....
Ja viem takisto hladat na googli, kamosi ked nieco nemozu najst sami na webe tak mne volaju _________________ Fusion Tango, 1.4 Duratec - najazdeno uz 30.000km |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 12:29 pm Post subject: |
|
|
Já tam mám svojeho Fofínka v lese foceného. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 12:34 pm Post subject: |
|
|
makx wrote: | Dulius ja vim, lenze nie vsetky su na nasho FOFU, napriklad vecsina teraz je na americkeho Fusiona na webe, a takisto nie vsetky obrazky maju aspon 1024x768....
Skor ako negativnu reakciu a poucovanie som cakal navrhy jak to vylepsit, napriklad do fora dat maly obrazok a do linku odkaz na velky obrazok....
Ja viem takisto hladat na googli, kamosi ked nieco nemozu najst sami na webe tak mne volaju |
momentik, niekto na teba negativne reagoval?
neblazni, ja som len napisal vseobecny navod ... ved ked si clovek da najst obrazky, tak jasne je, ze tam vidi aj ake su velke a ake moze pouzit na plochu
P.S. vylepsenie nie je problem ... napr. moznosti:
a) spravime na webe niekde priestor, kde budeme davat tie pekne obrazky vhodne na pozadie (podla mna najrozumnejsia vec, aby sme zbytocne nezahlcovali toto forum obrazkami, ktore mozu byt niekde na jednom mieste na webe)
b) obrazok si stiahni do PC, potom chod na nejaky image hosting web, napriklad http://imageshack.us/ .. tam si ten obrazok natiahnes a do fora vlozis ten link nazvany (Hotlink for forums (1) ) - toto presne hodi nahlady a odkaz na original obrazok ... nieco take som ja napr. spravil s tymi kamenmi: http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=889 _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|