View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 8:17 am Post subject: |
|
|
mas pekne pedale :) |
|
Back to top |
|
|
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
MrKos
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 1:47 pm Post subject: |
|
|
lze u tohoto modelu rádia nějak nastavit aby samo nepřelaďovalo když přijde do míst se slabým nebo žádným signálem? občas se mi stává že zajedu do nějakého místa kde prostě signál kolísá a rádio začne samo posouvat frekvenci o desetinky sem a tam a vyhledávat lepší signál... ofšem po návratu do signálu uč se frekvence zpátky nevrátí a když to chci tak musím manuálně stlačit tlačítko s předladěnou předvolbu... _________________ Ford Fusion+ 1,6 16V duratec 07/2005 |
|
Back to top |
|
|
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
MrKos
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 5:34 pm Post subject: |
|
|
za chvilku jedu tak to zkusím... díky _________________ Ford Fusion+ 1,6 16V duratec 07/2005 |
|
Back to top |
|
|
romcop
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 10:28 pm Post subject: |
|
|
xxnobodyxx wrote: | Povodne som mal autoradio origanal ford CD4500 a original dialkove pod volant.Vsetko som to vymenil za Sony aj to dialkove.Da sa sice pouzit original dialkove od fordu na ovladanie inych cd radii ale treba dokupit k tomu redukciu k prislusnemu radiu od prislusneho vyrobcu.
Chcel som kvalitnejsie radio s cd na mp3...radia ford sa nevyznacuju pre mna odpovedajucou kvalitou...taktiez som pridal zosilovac...repro dozado a subwofer...este chcem vymenit repro v prednych dverach ale to az ked bude teplejsie teraz sa cez zimu sa mi to nechce rozoberat... |
Ja by som si chcel tiež vymeniť rádio. Mám tam ešte typ 3500 na kazety s tromi priečkami.Pozeral som si tie tvoje foto, len mi nie je jasné, či tie priečky v stredovom panely sa dajú vyrezať, alebo treba kúpiť nový. |
|
Back to top |
|
|
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
Daho
Joined: 19 Mar 2008 Posts: 123 Location: Jablonec nad Nisou (CZ)
|
Posted: Mon Aug 25, 2008 3:34 pm Post subject: výměna autorádia |
|
|
Zdravím,
Takže jsem donucen okolnostmi taky original radio RDS4500 poslat k čertu!
Koupil jsem subwoofer Sony + Digitální zesik k wooferu Sony. Mám však problém s zapojením. Vytáhnul jsem signál z repráků, ale hraje to taknějak "všelijak". Original rádio mi stejně blbne při přehrávání CDček, takže asi taky koupím Sony + ovládání pod volant. Original rádio nemá žádný výstup pro subwoofer, takže u mě končí.
Moje otázky zní: Kde se dá koupit redukce na neoriginal autoradio ??
( musím koupit extra ten celý panel s dírama na větráky a ovládání topení + šuplíky na neoriginál autorádio ) Není problém s montáží ovládání pod volanten zn. Sony ???? Taky doufám, že Sony autorádio s výstupem pro Subwoofer bude s tímhle Subwooferem hrát lépe a správně. _________________ Ford Fusion 1,6 16V 10/2002
Ford Ka 1,3 44Kw 02/1998 |
|
Back to top |
|
|
pirat
|
Posted: Mon Aug 25, 2008 5:48 pm Post subject: Re: výměna autorádia |
|
|
Daho wrote: | Moje otázky zní: Kde se dá koupit redukce na neoriginal autoradio ?? ( musím koupit extra ten celý panel s dírama na větráky a ovládání topení + šuplíky na neoriginál autorádio ) Není problém s montáží ovládání pod volanten zn. Sony ???? Taky doufám, že Sony autorádio s výstupem pro Subwoofer bude s tímhle Subwooferem hrát lépe a správně. | Ja som kupoval v normalnom obchode s elektronikou a bolo tam napisane skoda octavia takze by to malo pasovat, ale uz neviem typ. Stala okolo 200 Sk. _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
|
Daho
Joined: 19 Mar 2008 Posts: 123 Location: Jablonec nad Nisou (CZ)
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 3:33 pm Post subject: výměna autorádia |
|
|
Tak jsem slavné original radio Ford 4500 RDS vykopnul! Musel jsem koupit nový kaslík + přední panel + ISO konektor + Radio Sony, ale jsem víc, nežspokojený! Celé to stálo asi jako kdybych si koupil nové 4500 RDS od Fordu a rozdíl je takový, že radio Ford přehraje CD a naladíte rádio. Te'd si můžu k rádiu připojit iPod, iPod Touch (radio má přípravu pro zařízení), nebo přez AUX připojit libovolný externí zdroj, dají se přehrávat MP3 a ještě vše můžu ovládat ovladačem pod volentem. Jsem nadmíru spokojen! Musím poděkovat kolegovi Nobodymu, který mi dost poradil, díky. A pokud žijete hudbou doporučuju tuhle změnu. V kombinaci s Subwooferem a zesikem třídy D je to paráda. Ani woofer nezabere místo. Mám tenký od Sony, čili fakt pohoda. RADOST AŽ NA KOST !! . ) David _________________ Ford Fusion 1,6 16V 10/2002
Ford Ka 1,3 44Kw 02/1998 |
|
Back to top |
|
|
breit
Joined: 16 Jun 2008 Posts: 103 Location: Praga mater urbium
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 9:36 am Post subject: |
|
|
Daho: nemohl bys sem hodit nějaké fotky jak to ve finále vypadá? celkem by mě to zajímalo... _________________ FUSION Ebony, Frozen White, 1.4i 16V 59kw Duratec, 06/2008 |
|
Back to top |
|
|
jiří
|
Posted: Sun May 30, 2010 4:49 pm Post subject: |
|
|
Omlouvám se, že znovu otvírám toto vlákno...mohli by jste mi někdo poradit jak se sbavit protivné funkce TP? To neustálé zesilování a utišování zvuku je fakt na nervy.. Pátral jsem fakt všude a memůžu na to přijít. Děkuji moc _________________ FF Elegance 2003, 1,6-16V (74 kW), Sahara |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun May 30, 2010 6:14 pm Post subject: |
|
|
jiří wrote: | ...mohli by jste mi někdo poradit jak se sbavit protivné funkce TP? |
Myslíš to přispůsobení hlasitosti podle hluku motoru a tak?
No nevím jak to mají ty staré no...musíš si s tím pohrát a možná na to přijdeš
BTW: Co to máš za výbavu tu "Sahara" - nějaká neznámá _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
jiří
|
Posted: Sun May 30, 2010 6:20 pm Post subject: |
|
|
To bylo napsané v techničáku...asi barva, si myslím...
Edit: Nebo že tam není žádná výbava..jako na Sahaře, tam taky nic není _________________ FF Elegance 2003, 1,6-16V (74 kW), Sahara
Last edited by jiří on Sun May 30, 2010 8:10 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
|