| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
MyTB

|
Posted: Sun Aug 17, 2008 7:04 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem se podival na sveho Foficka. Mezera je rovnomerna cca 2-3mm po cele delce. Jemne jsem zkousel listu odtahnout, drzi jako pribita (prilepena). V mezere v hloubce cca 3-5mm je videt nejaky silikon nebo lepidlo jakoby z tavne pistole. Takze OK  _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
| Back to top |
|
 |
Hanysek
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 7:36 am Post subject: |
|
|
Ja jsem byl na opravu toho plastu minuly tyden a jak to prilepili mezera tam je tak 3 mm.pred mesicem mi bylo receno v servisu,ze to mam zajet nechat co nejdrive opravi,at tam nekde nenatece voda,kam nema.jinak mi auto polepili tim lepidlem,tak jsem to musel ze dveri a blatniku sundavat benzinem nevim proc,ale nejak se v tom servisu divne divali,kdyz jsem jim donesl papir,kde bylo asi 6 veci na reklamaci k opraveni  |
|
| Back to top |
|
 |
ichta
|
Posted: Mon Aug 25, 2008 3:22 pm Post subject: |
|
|
Taky mam mezeru a znamy mechanik me informoval, ze to neni ochrana proti vode, ale vetsimu bordelu, jako je listi, neporadek ze skel atd. Myslim, ze by timhle zpusobem tezko lepily tesneni proti vode, ktere ma vydrzet nekolik let. _________________ Fusion 1.4 champion ebony, blazer;comfort X, boční airbagy, MP3; unor/08 |
|
| Back to top |
|
 |
roks

|
Posted: Mon Aug 25, 2008 10:14 pm Post subject: |
|
|
| ichta wrote: | | Taky mam mezeru a znamy mechanik me informoval, ze to neni ochrana proti vode, ale vetsimu bordelu, jako je listi, neporadek ze skel atd. Myslim, ze by timhle zpusobem tezko lepily tesneni proti vode, ktere ma vydrzet nekolik let. |
safra,hned zítra se musím podívat na tu lištu.....to mě fakt zajímá  _________________ Ford C Max Titanium ,2,0 TDCI ,136 k, černá metalíza
EX Ford Fusion Ebony 1,4 , 80k,červená colorado,05/2008
 |
|
| Back to top |
|
 |
Honano
|
Posted: Wed Aug 27, 2008 5:44 am Post subject: |
|
|
| Ahoj...tak jse se s tím konečně včera stavil v servisu.Tak -lišta se nedodává jak náhradní díl,od Fordu jsou pokyny na reklamaci takové,že se má měnit celé přední okno i s lištou(Ford Charouz Jičín).Navrhli mi,že to přilepí,už to na jednom autě dělali a prý to drží.Lišta je tam skutečně jako ochrana proti většímu bordelu...Vyzkouším to,myslím že na výměnu předního skla je času dost.... |
|
| Back to top |
|
 |
Tomáš

|
Posted: Thu Aug 28, 2008 2:36 pm Post subject: |
|
|
| Přeji pěkný den. Tak jsem dneska táké zjistil problém s tou lištou. Zajel jsem okamžitě do servisu,kde mi řekli,že je třeba to přilepit.Je na to třeba asi dvě hodiny, aby to lepidlo pořádně uschlo. Jinak mi řekli, že to je v podstatě jenom na ozdobu a zakrytí spodní hrany skla. Od výroby to prý,bohužél, přilepené není. je to tam jenom nacvaknuté a stačí prý aby na to zasvítilo pořádně slunce a je to vyskočené. Tak doufám,že to bude po tom přilepení už držet. |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Thu Aug 28, 2008 5:27 pm Post subject: |
|
|
| Tomáš wrote: | | Přeji pěkný den. Tak jsem dneska táké zjistil problém s tou lištou. Zajel jsem okamžitě do servisu... |
Kde jsi , prosím Tě, byl? Byl jsi v Malý Velký nebo v Dankaru?  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
| Back to top |
|
 |
Tomáš

|
Posted: Thu Aug 28, 2008 5:39 pm Post subject: |
|
|
Malý a Velký ve Vítkovicích _________________ FORD Fusion Ebony 1,4 16V Duratec 59kW/80k, 7/2008 |
|
| Back to top |
|
 |
Hanysek
|
Posted: Fri Aug 29, 2008 7:52 am Post subject: |
|
|
| Tomáš wrote: | | Malý a Velký ve Vítkovicích |
To je zajimave me ty k...y rekly ze to lepidlo musi schnout 24 hodin!vlastne mi vzdycky rikaji ze oprava cehokoliv bude hotova az druhy den,i kdyz to je prace na 5 minut! |
|
| Back to top |
|
 |
breit

Joined: 16 Jun 2008 Posts: 103 Location: Praga mater urbium
|
Posted: Fri Aug 29, 2008 12:00 pm Post subject: |
|
|
Byl jsem se kouknout na tu lištu a samozřejmě mi taky odstává, takové 3mm. Když se ale kouknu pod ní, vypadá to, že je tam takové celkem bytelné těsnění, takže pochybuju, že tam něco zateče. Uvidíme co to bude dělat, zatím si z toho nějak těžkou hlavu nedělám a maximálně se na to zeptám na garančce, což je ještě za celkem dlouho  |
|
| Back to top |
|
 |
Tomáš

|
Posted: Sat Aug 30, 2008 8:06 am Post subject: |
|
|
| Hanysek wrote: | | Tomáš wrote: | | Malý a Velký ve Vítkovicích |
To je zajimave me ty k...y rekly ze to lepidlo musi schnout 24 hodin!vlastne mi vzdycky rikaji ze oprava cehokoliv bude hotova az druhy den,i kdyz to je prace na 5 minut! |
Tak to mě hodně překvapuje.Byl jsem tam vlastně už podruhé.Poprvé jsem se byl zeptat ohledně montáže zástěrek.Okamžitě se mi věnovali,až jsem byl překvapený a za půl hodiny jsem odjížděl se zástěrkama.S tou lištou to bylo podobné. Bez předchozí objednávky se mi okamžitě věnovali, ale bohužél jsem neměl tolik času(2hoďky).Jedu tam v pondělí,tak uvidíme, jestli se něco nezmění. _________________ FORD Fusion Ebony 1,4 16V Duratec 59kW/80k, 7/2008 |
|
| Back to top |
|
 |
MyTB

|
Posted: Sun Aug 31, 2008 8:22 am Post subject: |
|
|
Ja jsem taky s Maly a Velky ve Vitkovicich zatim spokojen. Dobry pristup pri koupi a predavani vozu (kde mi bylo vysvetleno snad uplne vsechno). Pri kontrole provoznich naplni pred dovolenou jsem zjistil, ze mam chladici vodu na minimu. Pri ceste do OV jsem se tam stavil, auto ochotne vzali a nez jsem si dopil kavicku, provedli vizualni kontrolu tesnosti chladiciho systemu a vodu dolili. To vse bez objednani a zadara. Doufam, ze jim ten pristup zustane i u vaznejsich veci  _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
| Back to top |
|
 |
roks

|
Posted: Fri Sep 12, 2008 5:08 pm Post subject: |
|
|
tak už mám kryt také opravený,vestředu jsem byl v servisu v Brandýse nad Labem a bez řečí mi to vzali na dílnu,za cca hodinu jsem odjížděl s krytem na svém místě,teď jen jak dlouho to vydrží  _________________ Ford C Max Titanium ,2,0 TDCI ,136 k, černá metalíza
EX Ford Fusion Ebony 1,4 , 80k,červená colorado,05/2008
 |
|
| Back to top |
|
 |
breit

Joined: 16 Jun 2008 Posts: 103 Location: Praga mater urbium
|
Posted: Tue Sep 30, 2008 9:06 am Post subject: |
|
|
Znenadání jsem zjistil, že mi ta lišta odstává už více jak 1cm, je uvolněná, hýbe se a mezi lištou a sklem je vidět karoserie.
To už se mi zdálo divné, takže jsem se ihned objednal do servisu a právě v tuto chvíli tam fusík je.
Tak jsem zvědavý jak to vyřeší, při předávání mi řekli, že to je jen vypadlé a stačí to nasadit. Uvidíme.
Jakmile budu zpět, EDITnu a dám vědět jak to dopadlo. _________________ FUSION Ebony, Frozen White, 1.4i 16V 59kw Duratec, 06/2008 |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Tue Sep 30, 2008 2:55 pm Post subject: |
|
|
| breit wrote: | | Znenadání jsem zjistil, že mi ta lišta odstává už více jak 1cm... |
No nám to taky odstává čím dál tím víc
Budem muset s tím zajet do servisu....  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
| Back to top |
|
 |
|