View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
panmilan
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 7:51 pm Post subject: |
|
|
Není mi jasné, co to svojité zamykání vlastně je, pracuje mi to tak, že stisknu jednou, dveře se zamknou, stisknu podruhé dveře se zamknou zevniř. Co je dětský zámek přesně nevím, děti nevozím, ale když zamknu dveře zvenku a zadní jsou otevřené, zamknou se až po uzavření. Jinak jsem to blíže nezkoumal. Mám to tak i v návodu.
Zdravím všechny. _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec Deep Navy, 11/2007 |
|
Back to top |
|
|
fonder
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 5:51 am Post subject: |
|
|
Já zamknu auto DO jednou a rovnou se vnitřní páčky hned zacvaknou dovnitř. Možná to mám blbě nastavené, rád bych ale vnitřní zamknutí až po 2 stiskách DO. _________________ FoFu 1.4 Duratec, 06/2008, bílá |
|
Back to top |
|
|
sklima
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 11:58 am Post subject: |
|
|
Chtělo by to více hledat foru. Ale přesto, dvojité zamykání je o tom, že se v podstatě odpojí táhla ovládání od vlastního zámku, tzn. že páčkou můžeš dělat co chceš, ale zámek neotevřeš. Je to kvůli tomu, aby ti někdo po rozbití okénka nemohl zevnitř si otevřít i dveře. Jak říkám, hledejte v historii. |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 6:41 pm Post subject: |
|
|
Vždyť je tak jednoduché vyzkoušet. Sedněte do auta, zavřete všechny dveře a dálkovým dvakrát za sebou zamkněte. Pokud se vám podaří vnitřní kličkou otevřít dveře, dvojité zamykání nemáte. Pokud si někdo myslí, že pouze zaskočené kličky signalizují dvojité zamykání, tak je na omylu. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
|
Fraga
|
Posted: Mon Aug 03, 2009 6:14 pm Post subject: |
|
|
Olinkja a fun club dakujem za "mudre" rady, len akosi nikto nevyriešil môj problem. A to či mať ja deti budem alebo nie teba fakt trapiť nemusí, tak isto si mi nepomohol či nepomohla, takze mlatenie prazdnej slamy, škoda drat klavesnicu...
Budkacik dakujem tušim jediný niekto normálny.
Keby som ho nechcela chraniť tak sa asi na to debilné zamykanie nepýtam! Dr máš pravdu blbcom sa ustupovať nemá a tak neustupim ;o)
A teraz by ma zaujímala detská poistka akosi ja to v aute nemam mam vplechu vytlačený zámok a tym to končí akosi som stale nedosla na to ako sa to pouzíva, žiadna pačka nič...
Inak pre OLINKJA decká maju sedačky obaja napriek tomu dvere otvoril zase. Takže ak nemáš nič k téme premudrele žvásty si nechaj. dík. _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Mon Aug 03, 2009 7:13 pm Post subject: |
|
|
Fraga wrote: | A teraz by ma zaujímala detská poistka akosi ja to v aute nemam mam vplechu vytlačený zámok a tym to končí akosi som stale nedosla na to ako sa to pouzíva, žiadna pačka nič...
. |
Podívej se asi 5cm výše nad ten vytlačený zámeček, je tam kulatý otvor, do kterého zasuneš klíč (ano, ten co s ním startuješ) a otočíš jen pár stupnů vpravo. Ucítíš slabé cvaknutí a od té chvíle jdou zadní dveře otevírat pouze vnější klikou. Deaktivace samozřejmě obráceně. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Mon Aug 03, 2009 9:47 pm Post subject: |
|
|
Fraga...čo takto otvoriť takú knižočku, ktorú máš v priehradke a má na sebe napísané Návod na obsluhu?
Sorry, ale nedalo mi nerypnúť si... _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
Fraga
|
Posted: Mon Aug 03, 2009 11:33 pm Post subject: |
|
|
Liboro fakt trefná odpoved, má to ale háčik... knizku som otvorila a aj tak nepomohlo.
Sedlaq díky ;o) už som to našla. Akurat ze som hladala stale pri tom zámku a ono je to ako si napísal nad ním... _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Tue Aug 04, 2009 9:55 am Post subject: |
|
|
sedlaq wrote: | Podívej se asi 5cm výše nad ten vytlačený zámeček... |
Přesně tak
Fraga se nám vrátilaaaaaaaa _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
Horal
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 6:50 pm Post subject: |
|
|
Tak som konečne odskušal to dvojite cvaknutie no nič to nerobi- dvere idu zvnutra krasne pačkou odomknuť. Tiež si myslim, že by to malo odpojiť pačky zvnutra aby nešli otvoriť dvere. _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 05/2008
http://picasaweb.google.sk/scootiphoto/FordFusion |
|
Back to top |
|
|
Fraga
|
Posted: Thu Aug 06, 2009 11:28 am Post subject: |
|
|
Ivašek ja som neodišla ja iba číhala hehe ale nie nebolo o čom, ale toto som potrebovala zistiť a funguje som spokojna
Na to dvojite zamykanie sa skúsim spýtat v servise v pondelok idem na garančku ach jo... _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
|
|