View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vls

|
Posted: Mon Feb 18, 2008 5:45 pm Post subject: |
|
|
destroy :
malokedy s tebou nesuhlasim, ale tieto nosice ladinovi bledo zavidim..
su super... _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
Suzuki SX4 Scross 2WD, 1.0 Premium 6AT, sphere blue pearl
Peugeot 3008 1.6VTi Active, red rubis
VW Golf Plus 1,4 Trendline, red tornado
Ford Fusion 1,25 Rival, colorado red |
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Mon Feb 18, 2008 5:50 pm Post subject: |
|
|
Já bych to bral Mně se to zdá docela přiměřený k "hranatýmu" Fusionu. Kdybych potřeboval něco vozit na střeše, tak bych o tom vážně uvažoval. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
 |
sklima

|
Posted: Mon Feb 18, 2008 8:43 pm Post subject: |
|
|
Pravda, uz jsem videl hezci hagusy, ale ve srovnani s originalnim nosicem vypadaji porad o 100% lepe (muj subjektivni nazor).
Jen dve otazky - maji nejakou homologaci, to kvuli STK? A zvysil se pri vyssich rychlostech nejak vyrazne aerodynamicky hluk? Diky. |
|
Back to top |
|
 |
dan
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:55 pm Post subject: |
|
|
Uz som to tu pisal a stojim si za tym aj teraz. Nosic je v prvom rade vec, ktora ma sluzit svojmu ucelu - preniest na streche auta naklad, ktory sa nevlezie do kufra. Krasa je, podla mna, druhorada.
Podobne ako zimne plechove disky. Mnoho soferov si ich nicim neprekryva, jazdia celu zimu na nechranenych ciernych kolesach a nevadi im to. Pretoze ide v prvom rade o ucel.
Jasne, ak by som si nechal namontovat hagusy, bolo by dobre, ak by trochu zapasovali k vyzoru celeho auta. V pripade ladinovych hagusov suhlasim s destroyom. Tiez sa mi vidia akesi nezladene s ostatnym celkom. Ale ak budu sluzit, nie je co riesit. Fusion nie je prikladom klasickeho kombika, ktorym hagusy slusia najviac. Ma vcelku kratku a pomerne klenutu strechu. Vyhoda montovatelnych priecnikov /originalnych i neoriginalnych/ je ta, ze ak ich nepotrebujem, jednoducho ich zlozim dole. A cena hagusov s montazou sa zhruba vyrovna cene originalneho priecneho nosica od Forda. Box, drziak na lyze, bicykel si aj tak kazdy musi dokupit. _________________ FoFu Champion Ebony 1,4 16V, 7/07, Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
 |
DR
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 9:47 pm Post subject: |
|
|
Vy máte zase starosti. Ty hagusy jsou naprosto OK. Kdo neví, že nejsou originál, tak to nepozná, to se klidně vsadím. Fusion není žádná designová studie, je to normální auto, takže tohle bych vůbec neřešil.
Z praktického hlediska to citelně zvedá užitnou hodnotu auta a vzhled to zajímavýcm způsobem doplnuje, ta střecha dostala trochu offroadový (SUV) výraz - což celkem koresponduje se vzhledem celého auta. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
 |
ladin

|
Posted: Wed Feb 20, 2008 6:14 am Post subject: |
|
|
sklima wrote: | Jen dve otazky - maji nejakou homologaci, to kvuli STK? A zvysil se pri vyssich rychlostech nejak vyrazne aerodynamicky hluk? Diky. |
Abych pravdu řekl homologaci jsem neřešil, ale na záručním listě o tom myslím něco je, musel bych se podívat. Na STK se nebojím, měl jsem od Neumanna hagusy i na starém autě a na STK problém nebyl.
Aerodynamický hluk se nezvýšil ani trochu nebo je to mimo moje vnímání. _________________ Fusion 1,25 deep navy, 04/2007
klima, mlhovky, radio 5000c, defend lock, tazne, hagusy |
|
Back to top |
|
 |
destroy
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 2:42 pm Post subject: |
|
|
Dulius, suhlasim, tie original na Ignisovi vyzeraju ako past na oko, dost sa mi podobaju na tieto, preto ma to aj napadlo.
Inak nie je o com, ja komentujem len moj subjektivny pohlad na vyzor auta.
Som rad ze si to ladin dal spravit a poslal fotky, aspon clovek vidi ako to na fusione vyzera. Dik moc. Je to urcite uzitocna vec. Sused ich na Ignisovi pouziva na nafukovaci cln a ten cln tam sadne ako rit na serbel On tiez smuti ze su take skarede, ale zase prakticnost>design. _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 2:43 pm Post subject: |
|
|
Nosic uz je doma (FORD). Uz len ho namontovat. Vyzera to na peknych par hodin. Myslel som, ze to ma menej casti ale je tam dost veciciek.
A zide sa Vam pinzeta pri skladani nosica. Dnes som ho skladal. Len malo by sa to lepit pri teplote nad 15 stupnov a to teraz nieje tak neviem ci to bude dobre. Pockam este mozno sa otepli. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
ladin

|
Posted: Fri Mar 14, 2008 11:04 am Post subject: |
|
|
Křest hagusů
 _________________ Fusion 1,25 deep navy, 04/2007
klima, mlhovky, radio 5000c, defend lock, tazne, hagusy |
|
Back to top |
|
 |
sklima

|
Posted: Sat Mar 15, 2008 6:05 pm Post subject: |
|
|
Dneska jsem pridelaval orig. nosic od Forda. 3 ucpavky zavitu sly ze strechy krasne vyndat, ale ta 4., tu mi snad soudruzi v nemecku naschval prilepili. Mordoval jsem se sni snad hodinu, nez byl zavit cisty.
Jen mi pak prislo, ze ten nosic (prazdny) je od takovych 90 km/h docela dost slyset. |
|
Back to top |
|
 |
peca
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 9:51 am Post subject: |
|
|
sklima wrote: | Je zajimave, ze pokud pujdete primo na stranky www.thule.com a spustite si pruvodce pro nalezeni nosice na Fusiona, najde vam to uplne jiny typ (750+1458 s uchycenim za hranu ramu dveri) nez prodava Ford jako originalni prislusenstvi. |
tady nad tim zrovna uvazuji, cena na eshopu cca 4350,- kc vcetne 4 klicku
vyhoda je ze to jde kdykoli sundat, a taky pri zmene auta staci koupit jiny "kit" za cca 800kc, ostatni lze znovu pouzit. _________________ Fusion Ambiente 1.25, 03/2007, klima, Radio CD 6000, Garmin Nuvi 300
best 6.1 l/100km, nyni 7,3 |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Apr 21, 2008 7:51 am Post subject: |
|
|
do sekcie Prislusenstvo som hodil navod na montaz Thule nosica _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
sklima

|
Posted: Sun Jun 08, 2008 11:08 am Post subject: |
|
|
Viděl jsem stát FoFu s hagusy v UL Svádov, někdo zdejší? |
|
Back to top |
|
 |
kubalekv

|
Posted: Sun Aug 17, 2008 3:30 pm Post subject: Příčníky |
|
|
Prosím o informaci, zda je nosič YAK určen na zabudování do předem připravených děr ve střeše nebo zda je s uchycením přes lem střechy. Pokud je s uchycením do střechy, jsou k němu i nové lišty? Ty původní se musí vytrhnout (viz montáž originál příčníku Ford). Děkuji za odpověď a přeji pěkný den.
http://www.tazna.cz/z12094-sn-ford-fusion-5-dv
Pozn.: Na Scenica jsem měl nosič Piccola s uchycením přes rám a maximální spokojenost - tento typ: http://www.neumax.cz/obchod/ford-fusion-5-dr-hatchback-rv-2002-pcs044/ _________________ Ford Fusion Ebony 1.4i 16V (09/2008) |
|
Back to top |
|
 |
vls

|
Posted: Mon Aug 18, 2008 8:40 am Post subject: |
|
|
mam yak uz viac nez dva roky, lezi na streche a chyta sa do vyrezu dveri cez lem, je tu o tom viacero prispevkov, hladaj _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
Suzuki SX4 Scross 2WD, 1.0 Premium 6AT, sphere blue pearl
Peugeot 3008 1.6VTi Active, red rubis
VW Golf Plus 1,4 Trendline, red tornado
Ford Fusion 1,25 Rival, colorado red |
|
Back to top |
|
 |
|