View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gek
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 6:57 am Post subject: |
|
|
Byl jsi třikrát v servisu ?? To je mazec.
No jen žertuji. Včera jsem se koukal když jsem myl okna před dovčou. Mezera tam je, ale tak 2 mm a po celé délce. Nevím jak to má být. Nikam neteče, pokud by to vadilo, dá se tam nacpat silikon, ale zatím nevidím důvod. Ta lišta nedrží okno, je tam jen jako ozdoba si tedy myslím. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
Horal
|
|
Back to top |
|
|
ladin
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 7:29 am Post subject: |
|
|
Taky jsem na to včera kouknul, mám pouze rovnoměrnou mezeru asi 2 mm. Zkoušel jsem za ten plast vzít a dží, řekl bych že je přilepený nějakou silnější oboustranně lepicí páskou. _________________ Fusion 1,25 deep navy, 04/2007
klima, mlhovky, radio 5000c, defend lock, tazne, hagusy |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 8:00 am Post subject: |
|
|
Horal wrote: | Bol si dvakrat pred dovčou?
Asi to blbne. |
Taky jsi mi to mohl říci jen jednou. .
Kouzlo. Už to vidím jen jednou. Tak jsem svůj první opakovací příspěvek zakamufloval
No ve foru nějaký šotek co to opisuje. Ono mi to poprvé spadlo a tak jsem to poslal podruhé. A už to je .
Prosím admina o regulaci příspěvků na jeden od každého.
No a abych se vrátil k původnímu. Pokud se mezera zvětší a lišta zkroutí mažu do servisu taky. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 12:25 pm Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Ta lišta nedrží okno, je tam jen jako ozdoba si tedy myslím. |
Přes tu lištu by měla odtékat voda ze skla do toho žblábku a pak vytékiat ven,ne? _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 12:49 pm Post subject: |
|
|
No to si nemyslím, ale opravdu nevím. Pokud by to tak bylo, bylo by to od výrobce šlendriánství. Ale protože to má skoro každý a nikam voda neteče, myslím si že to je jen ozdobná lišta a její odtažení ničemu jinému než estetice nevadí.
Ale klidně se mohu plést. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
|
Back to top |
|
|
Honano
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 1:13 pm Post subject: |
|
|
GEk....ale jo...3 x v servisu je vtipný .
Já jsem si taky myslel,že voda má přez ten plast odtékat do toho žlábku,ale vzhledem k tomu jak je to i u úplně nových aut v autosalonu(ne že by to moje se 400 km bylo starý ) tak to podle mě není dost dobře možný....Ale zkuste se podívat kolem sebe na parkovišti po autech,který tam má nějakou mezeru...já teda žádný nenašel...Zkusí někdo experiment jako já-odtáhnout lištu a nalít vodu po skle,kam vlastně teče??Ale Vám se ta lišta asi nehýbe tolik,aby vypadla z toho osazení....?? |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 2:00 pm Post subject: |
|
|
No to bylo myšleno opravdu jako vtip. Někdy se to proste zdvojí, ztrojí atd. Mě se zdvojil hned ten další.
Když jsi experimentoval, kam to tedy teče ?? Nechce se mi ji odtahovat když je všude stejně. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
|
Back to top |
|
|
Honano
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 2:12 pm Post subject: |
|
|
Já jsem neměl jinou možnost...mě ta lišta celá vypadla...po Tobě to samozřejmě nechci,když to drží tak super.Já když za ní zaberu,tak mi vypadne úplně z té drážky,musím jí tedy asi reklamovat......ale to je pořád dokola,to se opakuju a to bych zase nechtěl.Zvláštní,že než jsem si koupil já auto,tak to tu nikdo neřešil.....Nikomu to nepřišlo jinak než u auta co měl před Fusionem?? |
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 2:23 pm Post subject: |
|
|
[quote="Gek"]... No ve foru nějaký šotek co to opisuje. Ono mi to poprvé spadlo a tak jsem to poslal podruhé. A už to je .
Prosím admina o regulaci příspěvků na jeden od každého. [quote]
Já bych prosil, než budete psát podruhé ten samý příspěvek, podívejte se před tím, jestli na fóru není už ten první - tu bude mylsím jednodušší
A když to odešlete 2x, tak ten nadbytečný smažte, na to nepotřebujete admina. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 5:34 pm Post subject: |
|
|
DR, to co jsi napsal je mylné.
Nemohu mluvit za někoho dalšího, ale snad si nemyslíš že zdvojené nebo ztrojené příspěvky vzniknou tak, že je třikrát opíšu. To mě opravdu asi považuješ za blba. Stačí když máš v příspěvku znak, který server neakceptuje a vypíše ti, že nelze, nebo prostě ti to nahlásí chybu ( jako mě dnes nedostupnost serveru, když jsem odeslal příspěvek a při dalším přihlášení už byly dva). A smazat v některých forech nelze. Někdy je to možné, ale např. dnes jsem tuto možnost neměl. Pouze editace a citace. Sice je dole napsáno, co mohu v tomto foru a je tam i mazat, ale bohužel to nejde. Kdybych mohl svůj zdvojený příspěvek smazat, asi bych ho needitoval. A můj předpisec by asi taky nepsal dvakrát Oprava kdyby to mohl smazat.
Takže někdy je adminův zásah nezbytný. Asi tak.
Teď jsem se odhlásil a přihlásil a mohu mazat jen ten poslední . Jiné ne. Je možmé že je časový limit, ale dnes u mého dvojáku jsem tuto možnost nedostal. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 6:17 pm Post subject: |
|
|
Gek: Já vím, jak to funguje . Prostě než znovu klikneš na "odeslat", zkontroluj si, že ten příspěvěk opravdu na fórum nedorazil. To úplně stačí a nic složitého na tom není. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 7:00 pm Post subject: |
|
|
Já vím že víš. Proto jsi admin.
Ano, zařídím se podle toho. Příště se kouknu, ale dnes jsem se neměl koukat kam.
Píšu - klik na odeslat - Hlášení stránka nenalezena - zruším web - znovu pouštím forum - další pisatel mi píše, že jsem dvakrát - chci smazat druhý příspěvek - není čím.
Asi tak. A teď vracím téma původnímu. Tedy liště. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
|
Back to top |
|
|
mlhoš
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 9:43 pm Post subject: |
|
|
Dnes dopoledne jsem byl uForda v servise(servisní prohlídka).Nahlásil jsem servismanovi tu podezřelou mezeru mezi lištou a sklem. Byl jsem ujištěn že je to v pořádku.Prošel jsem s ním kolem 2 nových fordů ,a oba měli stejnou mezeru.Patrně funkčně je ta lišta jen na krytí té spodní části skla,nebo třeba je tam umístěna z vyšších estetických důvodů,kterým laik nerozumí. Aspoň já ne. _________________ ....jen zvolna...
FOFU CHampion EBONY 1,4Duratec-58KW-Deep Navy |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 7:14 am Post subject: |
|
|
Konečně jsem si vzpomněl podívat se na tu lištu. Tak u mého Fo-fu se žádná nenormální mezera nevyskytuje. lišta drží jak přibitá na skle, po celé délce mírná rovnoměrná spára 1-2mm odpovídající asi síle lepidla, nebo lepící pásky či čeho. Nepodařilo se mi s ní ani hnout. Na druhou stranu, když se zamyslíte, jakou plní funkci, nejde o nic podstatného. Je to jen jakýsi kryt se sítem na listí a jiný bordel. Zřejmě na montážní lince patří toho lepiče nakopat do pr...., aby svou práci dělal pořádně u všech aut, možná vadná dodávka lepící pásky..... třeba by se podrobnějším zkoumáním zjistilo že to dělá jen u aut vyrobených v určitém období. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
|
|